ferongr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μηπως δεν φορας και κρανος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γιαυτο εχω μηχανή,για την ελευθερία,οχι για να ντύνομαι σα το ρομποκοπ με το παραμικρό. εγινεεεεεεες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μηπως δεν φορας και κρανος? ναι καμια φορα δε φοράω και κράνος,ποιο το πρόβλημα; να αρχίσω να φοβάμαι; το ζήτημα ομως,δεν είναι τα κράνη και τα μετρα ασφαλείας που παίρνει ο καθένας,το θέμα είναι το xt κι επειδή μια κάποια εμπειρία,θα έμενα μακρυά του. Εκτος κι αν ήμουν κάνας καγκουρας,να του χωσω τπτ ελευθέρας πάνω,να το κάνω και μοταρντ και να εχω ενα μηχανάκι(γιατί τέτοιο είναι)καρναβάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Προσωπικα, πιο πολυ με ενοχλει ενας ξεκρανωτος οδηγος στο δρομο, παρα μια ξεταπωτη Akrapovic. Κυριως επειδη ο ξεταπωτος ειναι προσωρινη ενοχληση, ενω ο ξεκρανωτος επικινδυνος. Και για μενα (αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αμα σε ατυχημα με ξεκρανωτο οδηγο που καταληγει σε σοβαρο η θανασιμο τραυματισμο). Και το γεγονος οτι ο πατερας μου εχασε τον αδελφο του 23 χρονων απο ατυχημα την μια φορα που πηγαιναν παραλια (ο πατερας μου με το θρυλικο RD 350 και ο θειος μου με ενα CB250N) και δεν φορεσαν τα κρανη επειδη "Δε γαμιεται, σιπλα στη Βαρκιζα παμε". Φυσικα ομως, εχοντας εμπειρια απο συζητησεις με λοιπους ανεγκεφαλους εχω βγαλει το συμπερασμα ο,τι δεν καταλαβαινουν, οποτε θα σταματησω τη συζητηση και θα σου πω "Καλες βολτες και παντα ορθιος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Προσωπικα, πιο πολυ με ενοχλει ενας ξεκρανωτος οδηγος στο δρομο, παρα μια ξεταπωτη Akrapovic. Κυριως επειδη ο ξεταπωτος ειναι προσωρινη ενοχληση, ενω ο ξεκρανωτος επικινδυνος. Και για μενα (αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αμα σε ατυχημα με ξεκρανωτο οδηγο που καταληγει σε σοβαρο η θανασιμο τραυματισμο). Και το γεγονος οτι ο πατερας μου εχασε τον αδελφο του 23 χρονων απο ατυχημα την μια φορα που πηγαιναν παραλια (ο πατερας μου με το θρυλικο RD 350 και ο θειος μου με ενα CB250N) και δεν φορεσαν τα κρανη επειδη "Δε γαμιεται, σιπλα στη Βαρκιζα παμε". Φυσικα ομως, εχοντας εμπειρια απο συζητησεις με λοιπους ανεγκεφαλους εχω βγαλει το συμπερασμα ο,τι δεν καταλαβαινουν, οποτε θα σταματησω τη συζητηση και θα σου πω "Καλες βολτες και παντα ορθιος". που ειπαμε οτι μένεις; τωρα που φόρεσα κεφαλή απο ραπτορ να δεις πως κανει το εργαλείο,να περάσω κατα τις 3 το μεσημέρι; Προσωρινή ενόχληση θα ειναι άλλωστε,α και που εισαι,μιας και ειμαι ανεγκέφαλος κι εσυ εγκέφαλος,θα φορέσω και κράνος για να μη στεναχωριέσαι. get your facts straight,γιατι μου φαίνεται δε νιώθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχω μια ερώτηση για τα νέα τεκμήρια. Διαβάζω για τεμήρια ... 1. Αγορας 2. Χρήσης Για αυτοκίνητα έχω βρει τα νούμερα αλλά δε ξέρω τι ισχύει για μοτοσυκλέτες/παπάκια/σκούτερ Κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχει τεκμήριο χρήσης αλλά υπάρχει τεκμήριο αγοράς, αλλού ότι δεν υπάρχει τίποτα. Τι ισχύει ? Υπάρχει διαφοροποίηση ανάλογα με τα κυβικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Για τις μηχανές, απλά μην ασχοληθείς. Δεν αποτελούν τεκμήριο και κανονικά πρέπει απλώς να δηλώσεις αγορά ή πώληση. Αλλά και ποτέ να μην κάνεις την δήλωση, δεν γίνεται τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, στην δήλωση κάθε χρόνο, μόνο τα αυτοκίνητα δηλώνεις, όχι τις μοτό. Προσωπικά κι εγώ, φίλοι και συγγενείς μου, αυτό ακολουθούμε και δεν είχαμε ποτέ θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα