Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-υπαρχουν μηχανες με πολυ λιγοτερα ή περισσοτερα κυβικα που πανε το ιδιο.μην κολλατε στα κυβικα.μιλαμε για μηχανη 15ετιας με πολλα κιλα-που φαινονται και στην φωτο-.

-σιγουρα το γραφει ο νομος(8χρονια τουλ ) αλλα πριν 2-3 χρονια τα αλλαξαν λιγο τα διπλωματα με ή χωρις συμπλεκτη δες αν αλλαξαν την αναλογια

Δημοσ.

ισχύος μέχρι 25 KW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 KW/κιλό

γραφει το διπλωμα μου που εγινε σε μορφη πιστωτικης καρτας 28/5/2009

(απο 1/06/2009 αλλαξαν λιγο το α1 δλδ διαχωρισανε το αν δινεις εξετασεις με σκουτερ ή οχι αν δωσες με σκουτερ οδηγεις μονο αυτοματα και αν θες να το κανεις απεριοριστων δινεις και καποια εξτρα μαθηματα με μεγαλη μηχανη ,περαν της 2της κατοχης του διπλωματος ή συμπληρωσεις 21 χρονων. οσοι δωσαμε πριν τις 1/06/2009 δεν ισχυει αυτο ... )

Δημοσ.

ισχύος μέχρι 25 KW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16 KW/κιλό

γραφει το διπλωμα μου που εγινε σε μορφη πιστωτικης καρτας 28/5/2009

(απο 1/06/2009 αλλαξαν λιγο το α1 δλδ διαχωρισανε το αν δινεις εξετασεις με σκουτερ ή οχι αν δωσες με σκουτερ οδηγεις μονο αυτοματα και αν θες να το κανεις απεριοριστων δινεις και καποια εξτρα μαθηματα με μεγαλη μηχανη ,περαν της 2της κατοχης του διπλωματος ή συμπληρωσεις 21 χρονων. οσοι δωσαμε πριν τις 1/06/2009 δεν ισχυει αυτο ... )

Η μηχανή είναι 33 άλογα και από ότι ξέρω είναι πάνω από 160 κιλά

οποτε η αναλογια είναι κάπου στο 0.15 kw/kg

Δημοσ.

παντως σε γενικη φαση ,εχω ακουσει οτι με το α1 οδηγεις/καβαλας και kawasaki ninja , beverly 250 (μερικοι λενε και για το 500ρι) , κατι μηχανες 600ρες νομιζω αρκετα παλιες .. καλοταξιδη και παντα ορθιος φιλε μου! και προσεκτικα στο δρομο και για σενα και για τους αλλους :)

Δημοσ.

Ναι απλοστρα, αλλα η απαντηση σου πιστευω θα ειναι κατι σε " ουτε μεχρι το περιπτερο "

Σε παλιότερο μου μήνυμα το ειχα θάψει.

να εξηγηθω.

Το χτ500-600Ε εχει κάποια κακά,πρώτον ειναι αερόψυκτο,δεύτερον περνάει την εξαγωγή στο πλαι,με αποτέλεσμα μεσα σε ενα 5λεπτο οδήγησης να αρχίσεις να κανεις το ποδι σου ψητό στο ύψος του μηρού/κνήμης.

Πέρυσι,ειχα νοικιάσει ενα 500αρι σε νησακι που ειχα παει,εκανα 220χλμ μεσα σε μια μερα,περιττό να πω οτι το ποδι μου.....Αν ηταν αυτονομο,ακομα θα με κλωτσαγε.

Η σέλα του ειναι απαράδεκτη,εχει πολλούς κραδασμούς στο τιμόνι(λύνεται με αντίβαρα) και η τελική του,μονοκαβαλο,το έφτασα σε μια τεράστια ευθεία 135 χλμ(βάλε -10-15).

με το χτχ εχω ταξιδέψει με 180.

Και με παπάκι,πας αθηνα-θεσσαλονικη,το θεμα είναι, πως πας...

ednit καίει και πιο πολύ το παλιότερο το χτ.

Δημοσ.

Για πεταμα δηλαδη.

Το οτι ηταν απο τις πιο αξιοπιστες μηχανες οταν ειχε βγει το προσπερναμε ετσι?

Και τι σχέση εχει αυτό;

Εχεις παει ποτέ ταξίδι με μηχανή;

Ταξίδι,οχι 30χλμ ή μεχρι τη καφετέρια.

αν ειναι να σκάσω ένα σωρό λεφτά για να παρω ένα πράμα που εντάξει θα εχει κάποιο γκάζι αλλά θα μου ψήνει τα πόδια ακόμα και σε μικρες αποστάσεις και δεν θα μπορώ να ταξιδέψω κιόλας,τι να το κάνω; Να του σκάσω κανα χιλιάρικο ακομα και να το κάνω μοταρντ(καλα για καστερ,γεωμετρίες και τα σχετικά,ούτε λόγος); ουαου,σπουδαία τρύπα στον αερα θα εχω κάνει... Δε παίρνω καλύτερα βέσπα που είναι και πιο φινετσάτη; Ή κάνα παπί;

Και παπί με σωλήνα εξάτμιση,τον ιδιο θόρυβο κάνει.

Δημοσ.

Στο 600αρι XR μου ποτε δεν με εχει ενοχλησει η ζεστη απ' την εξαγωγη (ιδιο σημειο), ακομα και σε μακρινο ταξιδι οταν ανεβηκα Λεσβο με 37 βαθμους. Απ την αλλη, ακομα και οταν αλλαχτηκαν οι λαιμοι εβαλα παλι την μικρη ασπιδα που ειχε απ τη μανα του (πατεντα με μεταλλικους κολλιεδες) και φυσικα φορουσα μακρυ παντελονι. Σορτσακια και σαγιοναρες ειναι εκτος οταν καβαλαω.

Δημοσ.

Στο 600αρι XR μου ποτε δεν με εχει ενοχλησει η ζεστη απ' την εξαγωγη (ιδιο σημειο), ακομα και σε μακρινο ταξιδι οταν ανεβηκα Λεσβο με 37 βαθμους. Απ την αλλη, ακομα και οταν αλλαχτηκαν οι λαιμοι εβαλα παλι την μικρη ασπιδα που ειχε απ τη μανα του (πατεντα με μεταλλικους κολλιεδες) και φυσικα φορουσα μακρυ παντελονι. Σορτσακια και σαγιοναρες ειναι εκτος οταν καβαλαω.

δεν γινεται να πας για μπανιο ή να κυκλοφορησεις στη πολη με παντελονι μονο,αλλο το ταξιδι(εκτος κ ιαν εισαι σε νησι)

Δημοσ.

δεν γινεται να πας για μπανιο ή να κυκλοφορησεις στη πολη με παντελονι μονο,αλλο το ταξιδι(εκτος κ ιαν εισαι σε νησι)

Μια χαρα γινεται. Ουτε χωρις τη μηχανη δεν φοραω βερμουδες η σορτσακια, και δεν εχω προβλημα.

Ακομα και μια μικρη πτωση με σορτσακι δημιουργει σοβαρα εγκαυματα στα ποδια, ενω ακομα και ενα παντελονι με λεπτο υφασμα (πχ παντελονι στρατιωτικης παραλλαγης) θα προστατεψει το δερμα. Ενα εγκαυμα στο μηρο ειναι πολυ επιπονο και μεχρι να γιατρευτει δημιουργει μεγαλα προβληματα κινητικοτητας.

Δημοσ.

Μια χαρα γινεται. Ουτε χωρις τη μηχανη δεν φοραω βερμουδες η σορτσακια, και δεν εχω προβλημα.

Ακομα και μια μικρη πτωση με σορτσακι δημιουργει σοβαρα εγκαυματα στα ποδια, ενω ακομα και ενα παντελονι με λεπτο υφασμα (πχ παντελονι στρατιωτικης παραλλαγης) θα προστατεψει το δερμα. Ενα εγκαυμα στο μηρο ειναι πολυ επιπονο και μεχρι να γιατρευτει δημιουργει μεγαλα προβληματα κινητικοτητας.

Ενταξει καμια φορα,παίρνουμε παράτολμες αποφάσεις,ειδάλλως ρίσκα.

Γιαυτο εχω μηχανή,για την ελευθερία,οχι για να ντύνομαι σα το ρομποκοπ με το παραμικρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...