Προς το περιεχόμενο

Αγορά μηχανής 500 κυβικά χωρίς εισόδημα

kts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είμαι 19 ετών και θέλω να αγοράσω μια μηχανή 500 κυβικά μεταχειρισμένη, το θέμα είναι ότι πέρσι δούλευα για 3 μήνες με ασφάλεια αλλα λεφτά δεν δήλωσα στην εφορία γιατί ήμουν κάτω από το φορολογητέο όριο. Το κόστος της μηχανής είναι

1500-2000 €.Πως θα πρέπει να κινηθώ έτσι ώστε η αγορά της μηχανής να είναι νόμιμη; Θα πρέπει να δηλώσω την μηχανή ως τεκμήριο στην φορολογική δήλωση ή δεν χρειάζεται να την δηλώσω ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απ' όσο ξέρω, δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις στη φορολογική σου.

Το θέμα όμως που προκύπτει εδώ είναι ότι χρειάζεται να είσαι 21 για τα κυβικά που ενδιαφέρεσαι και εσύ δεν είσαι.

Αυτό θα το χαρακτήριζα επιεικώς ανεύθυνο. Φιλικά

Όχι είμαι ok με τα κυβικά επειδή η αναλογια βάρους ιπποδύναμης είναι κάτω από 0.217 hp/kg η μηχανή είναι η YAMAHA XT 500 E και ξέρω πολλούς που την οδηγάνε με A1 διπλωμα :)

Απ' όσο ξέρω, δεν χρειάζεται να τη δηλώσεις στη φορολογική σου.

Το θέμα όμως που προκύπτει εδώ είναι ότι χρειάζεται να είσαι 21 για τα κυβικά που ενδιαφέρεσαι και εσύ δεν είσαι.

Αυτό θα το χαρακτήριζα επιεικώς ανεύθυνο. Φιλικά

δλδ εσυ, τιμόνι έπιασες στο χέρι σου,στα 18;

Όχι είμαι ok με τα κυβικά επειδή η αναλογια βάρους ιπποδύναμης είναι κάτω από 0.217 hp/kg η μηχανή είναι η YAMAHA XT 500 E και ξέρω πολλούς που την οδηγάνε με A1 διπλωμα :)

ποσο θα τη πάρεις;

δλδ εσυ, τιμόνι έπιασες στο χέρι σου,στα 18;

Όχι, όταν ήμουν 16 με πήγαινε ο πατέρας μου σε κάτι κατσικόδρομους στο χωριό μου και κάναμε μαθήματα οδήγησης για να μη χρειαστεί να λαδώσω κανέναν και να το πάρω και με την πρώτη.

Άλλο όμως αυτό και άλλο να βγαίνω μετά παγανιά μέσα στην κυκλοφορία χωρίς δίπλωμα.

Επίσης μηχανής πήρα στα 25 μου και οδήγησα παπί για αρχή.

Όχι, όταν ήμουν 16 με πήγαινε ο πατέρας μου σε κάτι κατσικόδρομους στο χωριό μου και κάναμε μαθήματα οδήγησης για να μη χρειαστεί να λαδώσω κανέναν και να το πάρω και με την πρώτη.

Άλλο όμως αυτό και άλλο να βγαίνω μετά παγανιά μέσα στην κυκλοφορία χωρίς δίπλωμα.

Επίσης μηχανής πήρα στα 25 μου και οδήγησα παπί για αρχή.

μεταξύ 19 κ 21 είδες καμια διαφορά στη συμπεριφορά;

ποσο θα τη πάρεις;

Την μηχανή την έχω δει από 1500 μέχρι και 2500 εγώ λέω να παω κάπου στην μέση λέω να δω καμια με λίγα χιλιόμετρα (κάτω από 40.000) μέχρι 2000 ευρά :P

Την μηχανή την έχω δει από 1500 μέχρι και 2500 εγώ λέω να παω κάπου στην μέση λέω να δω καμια με λίγα χιλιόμετρα (κάτω από 40.000) μέχρι 2000 ευρά :P

μη κάνεις καμιά χαζομάρα....

με 2.5 θα βρεις xt660 του 05 και μετα.

Tην ειχα 1 χρονο και δεν χρειαστηκε καμια δηλωση.Οσον αφορα το διπλωμα καμια 15αρια φορες που με ειχαν σταματησει παντα ελεγα τα ιδια και δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισως καποιες φορες επρεπε να επιμεινω και να εξηγησω περισσοτερο.Αλλα ακομα ειμαι 99% σιγουρος για τη νομιμοτητα, αν ισχυει δηλαδη το ΚΑΙ η το διαζευτικο Η στο σημειο που αναφερει "μεχρι τοσα αλογα" Η-ΚΑΙ τοσα αλογα ανα κιλο.Χιαρ ιτ γουοζ.

img0103o.jpg

Tην ειχα 1 χρονο και δεν χρειαστηκε καμια δηλωση.Οσον αφορα το διπλωμα καμια 15αρια φορες που με ειχαν σταματησει παντα ελεγα τα ιδια και δεν ειχα ποτε προβλημα.Ισως καποιες φορες επρεπε να επιμεινω και να εξηγησω περισσοτερο.Αλλα ακομα ειμαι 99% σιγουρος για τη νομιμοτητα, αν ισχυει δηλαδη το ΚΑΙ η το διαζευτικο Η στο σημειο που αναφερει "μεχρι τοσα αλογα" Η-ΚΑΙ τοσα αλογα ανα κιλο.Χιαρ ιτ γουοζ.

img0103o.jpg

Πανέμορφη :wub:

μλκια ειναι,για παπακι κανει μονο.

μασε 2.5 χιλιαρικακια και παρε ενα τετοιο να γουστάρεις.

yamaha008.jpg

Την 660 δεν την παίρνω επειδή δεν κάνει για το διπλωμα που έχω και δεν θέλω να την πληρώσω 2500 εύρα για να μου την κατασχέσουν οι μπάτσοι :)

Αυτό ποιος νόμος το γράφει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...