suboner Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εχω το εξης προβλημα για το οποιο δεν ξερω τι φταιει αλλα μου ειπαν ειναι μαλλον το router μου.Απο οταν το αλλαξα εχω προβλημα με την παραδοση μηνυματων στο msn.Δηλαδη αν μιλαω με καποιον και σταματησω για λιγο μετα οτι μου γραφουν απλα δεν ερχεται ποτε..το ιδιο συμβαινει αντιστοιχα και με εικονες η τραγουδια που μου στελνουν..Προσπαθησα να δω τι φταιει κατεβασα 10 φορες διαφορετικο msn αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει..Αλλαξα και προγραμμα χρησιμοποιω κατι παρομοιο με msn αλλα συνεχιζει το ιδιο..Αλλαξα και pc αλλα παλι ο ιδιο οποτε υποθετω οτι μαλλον φταιει το router μου το οποιο ειναι ενα σαπιο crypto f330 το οποιο κολλαει μονο του και πρεπει να επαναενεργοποιω συνεχεια..Αυτο που θελω να ρωτησω ομως ειναι αν φταιει καποια ρυθμιση στο router η οποια γινεται να αλλαχθει η απλα πρεπει να το πεταξω και να παρω ενα αλλο να τελειωνουν τα βασανα μου..Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..
SPANK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα υπάρχει μονο στο msn η γενικά και σε αλλα προγράματα + οnline games η οτιδήποτε έχει σχέση με το internet σου ?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 ξεκιναμε.η πρωτη δοκιμη ειναι σε αλλο pc αν εχεις.επισης πριν κανεις αυτο σιγουρεψου οτι στο router ειναι pppoe/llc και οχι pppoa/vcmux Που ηταν παλια. Αλλα για μενα πριν κανω αυτα τα 2 ασχετα με το προβλημα μου θα πηγαινα να παρω αλλο ρουτερ.ολα τα crypto f330 Οπως και τα 320 καιγονται με μαθηματικη ακριβεια.θα βγαλει κιτρινιλα και θα σκασει πυκνωτης.στην αρχη κολλανε και παει λεγοντας.με 30 ευρω παιρνεις ενα vigor απο το www.ebw.gr και εισαι comple για το θεμα ρουτερ.και μετα θα ψαχνα ολα τα υπολοιπα.το ρουτερ απλα sucks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.