Προς το περιεχόμενο

Δεν ξεκινάει το Pc

kingjohn7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....λοιπόν για να μην πολυλογώ βρέθηκε στην κατοχή μου αυτό το pc

mobo: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5VD2MX/#overview

cpu: http://ark.intel.com/products/27499

gpu:unknown

τροφοδοτικό:interset

λοιπόν πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει το pc αλλά δεν ακούγεται το <<μπιπ>> και σβήνει..κάποια πρόταση

Δημοσ.

Βγάλε απο επάνω οτι σκληρούς δίσκους έχει + cdrom συσκευές επίσης αν εχεις και pci συσκευές καλό θα ηταν να βγούν και αυτές.

1 ) Δοκιμάζεις για αρχή ενα bios reset βγάζοντας / βάζοντας την μπαταρία

2 ) Δοκιμάζεις τις μνήμες μια μια αν εχει 2

3 ) Δεν διευκρύνησες αν έχεις αλλη κάρτα γραφικών η χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη , οποτε αν έχει αλλη επάνω την βγάζεις και χρησιμοποιείς την ενσωματωμένη.

4 ) Δοκιμάζεις αλλο τρφοδοτικό αν εχεις μήπως αυτο τα έχει παίξει.

5 )Σιγουρεύεσαι οτι ολα τα καλώδια του ρεύματος ειναι σωστά κουμπωμένα.

Δοκίμασε αυτα και συνεχίζουμε :P

Δημοσ.

1)το κάνα τα ίδια

2)>> >> >>

3)άλλη κάρτα γραφικών

and i keep going

φίλε πριν αρχίζω και αλλάζω τροφοδοτικά η μητρική πάνω έχει ένα φωτάκι το οποίο ανάβει όταν συνδέω το Pc στο ρεύμα παίζει κάποιο ρόλο?...........δώσε και κάποια πρόταση για οικονομικό τροφοδοτικό σε περίπτωση που ψόφησε το ιντερσετ

Δημοσ.

Αυτό προφανώς σημαίνει οτι παίρνει ρεύμα η μητρική, τώρα για οικονομικο τροφοδοτικό θα σου πρότεινα αυτο.

Βρες να δοκιμάσεις ενα αλλο όμως γιατι μπορεί να μην φταίει το τροφοδοτικό οποτε δεν υπάρχει λόγος.

Για τι χρήση θα το έχεις το pc ?

Δημοσ.

το pc δεν είναι δικό μου , μου το δωσαν κάτι ξαδέρφια μου γιατί μετά τις διακοπές της δεη καπουτ , τα πράγματα είναι όλα καλά κουμπωμένα ,σήμερα θα δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό και για να δω αν εκεί βρίσκεται το πρόβλημα

Δημοσ.

καλησπερα!! παιζει να εχουνε φουσκωσει και οι πυκνωτεσ στην μητρικη. για βαρα και καμια photo απο πανω απο την μητρικη

καλησπερα!! παιζει να εχουνε φουσκωσει και οι πυκνωτεσ στην μητρικη. για βαρα και καμια photo απο πανω απο την μητρικη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...