eleni33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα. Ενω το ρουτερ μου εχει εξαιρετικο σημα, εκπεμπει στο καναλι 6, (κλειδωμενο wpa2 με μεγαλο κλειδι δικο μου, ελεγμενο οτι δε συνδεεται τριτος) ενω συνδεομαι στο ιντερνετ καποιες φορες χανεται η συνδεση και προσπαθει παλι να τη βρει.Στο βοηθητικο προγραμμα ευρεσης δικτυων των windows 7 στη μπαρα το ρουτερ φαινεται να εκπεμπει και λιγα δευτερολεπτα μετα χανεται και επανερχεται,οπως ειδα απο ενα βοηθητικο προγραμμα το inssider η καρτα του φορητου πιανει σημα απο τουλαχιστον 11 ρουτερ που εκπεμπουνε στο καναλι 6 και αλλα τοσα σε διαφορετικο καναλι.Στο ρουτερ του δημου που εχει μετριο σημα συνδεομαι στο ιντερνετ σταθερα, ειναι στο καναλι 1 εκεινο.Μηπως πρεπει να αλλαξω απλα καναλι στο ρουτερ η χρειαζονται κι αλλες ρυθμισεις?Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα για windows 7 που να υποκαθιστα αυτο της μπαρας για τη διαχειρηση και συνδεση σε ασυρματα δικτυα?Καποιο προγραμμα δηλαδη που να επιλεγεις εσυ τα ρουτερ που θα ανιχνευει, με βαση καναλι που θες εσυ η την MAC που θες? Μπορει αν τοσα πολλα ρουτερ 11 εκπεμπουνε στο ιδιο καναλι να μειωνουνε τοσο πολυ την ποιοτητα σηματος του δικου μας ρουτερ?Ποια ειναι η σωστη και βελτιστη επιλογη καναλιου για το δικο σου και με ποιο κριτηριο?
Sarandis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καναλι επιλεγεις με κριτηριο να μην εκπεμπουν πολλοι στην ιδια συχνοτητα και υπαρχει μπερδεμα. Σκεψου το σαν το σταθμο στο ραδιο που οταν βαλεις τη βελονα λιγο διπλα ακους 2 σταθμους μαζι. Δεν υπαρχει "καλο" και "κακο" καναλι. Δοκιμασε το 6 και το 9. Απορια δικια μου, δεν πιστευω να εχεις κανενα ασυρματο τηλεφωνο πανω απο το router ετσι;
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 α.αλλο καναλι για αρχη. β.δοκιμη με αλλο κλειδωμα γ.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα και spk1 για τα windows 7 δ.νεο firmware για το ρουτερ αν εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.