Προς το περιεχόμενο

1 din ράδιο-cd

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι ανάμεσα στα παρακάτω...

1.Alpine CDE-111R 129€

2.JVC KD-R521 99€

3.Sony CDX-GT550UI 129€

και τα τρία παιρνουνε ipod, εχουνε usb port, το alpine εχει και bluetooth, το sony πρεπει να εχει remote.(οχι οτι τα χρειαζομαι). Ποιο να προτιμήσω? θα παει σε ενα ford, 4 ηχεία, χωρίς ενισχυτή. θενξ...

να προσθεσω οτι με την μαμα πηγή, το ένα ηχείο αλλοτε "κλάνει", αλλοτε δουλεύει κανονικά ^_^

θα εχω κανα πρόβλημα? θα ακουγεται κανονικά με την καινούρια?

Δημοσ.

1.Alpine CDE-111R 129€

2.JVC KD-R521 99€

3.Sony CDX-GT550UI 129€

και τα τρία παιρνουνε ipod, εχουνε usb port, το alpine εχει και bluetooth, το sony πρεπει να εχει remote.(οχι οτι τα χρειαζομαι). Ποιο να προτιμήσω? θα παει σε ενα ford, 4 ηχεία, χωρίς ενισχυτή. θενξ...

να προσθεσω οτι με την μαμα πηγή, το ένα ηχείο αλλοτε "κλάνει", αλλοτε δουλεύει κανονικά ^_^

γιατί δε παίρνεις ένα μιντια πλειερ;

Δημοσ.

οχι οχι...ενα τίμιο ραδιο cd θελω να κανει τη δουλεια του ^_^

αει μωρέ,που να τρέχεις με δισκάκια και μλκιες..

35 ευρω εχει ενα τακαρα μιντιαπλειρερ

Δημοσ.

Το alpine δεν νομίζω ότι έχει bluetooth. Οι τιμές ανεβαίνουν πολύ περισσότερο εξάλλου με ενσωματωμένα bluetooth.

Δημοσ.

1.Alpine CDE-111R 129€

2.JVC KD-R521 99€

3.Sony CDX-GT550UI 129€

το remote μπορει να σου φανταζει αχρηστο,αλλα εγω εκανα μεγαλη πατενταρα.

πηρα ενα τετοιο

και το βαλα στο τιμονι και αλλαζω σταθμους κλπ πολυ πιο ευκολα ανετα και ασφαλεστερα :rolleyes:

Δημοσ.

πηρα ενα τετοιο

και το βαλα στο τιμονι και αλλαζω σταθμους κλπ πολυ πιο ευκολα ανετα και ασφαλεστερα :rolleyes:

κανει δουλεια?μπορεις να πας κ στο επομενο τραγουδι πχ?

Δημοσ.

Και τα τρια ειναι της πηγες της "σειρας", και αμφιβαλω αν θα εχουν οποιαδηποτε διαφορα ποιοτητας σε σχεση με την εργοσταστιακη πηγη (ολες βγαζουν 15-25W RMS ανα καναλι). Το προβλημα με το μεγαφωνο μπορει να ειναι ειτε καλωδιωσης, ειτε του ιδιου του μεγαφωνου (με πιο πιθανο το δευτερο).

Προσωπικα, απ' οσο εχω δει σε εργοστασιακα συστηματα, η αλλαγη μεγαφωνων με αλλα ιδιου μεγεθους και υψηλης ευαισθησιας στις εργοστασιακες θεσεις ειναι που θα κανει διαφορα σε ποιοτητα και εντασεις.

Δημοσ.

δεν με νοιαζει και τοοοοοσο η ποιότητα του ήχου αλλά η usb μιας και εχω φτάσει στο αμήν με τα cd.

δε λέω να είναι και μούφα ε... ^_^

αμα βάλω την πηγή που βγάζει παραπάνω w rms παίζει να κάψω τα ηχεία? δεν ξέρω τι έχει πάνω το αμάξι και για να βγούνε πρέπει να ξυλωθεί όλη η πόρτα :-(

Δημοσ.

κανει δουλεια?μπορεις να πας κ στο επομενο τραγουδι πχ?

ναι

αντιγραφει ακριβως το remote Που εχει μαζι το player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...