DimitrisM. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια. Εγω τρεχω 10.7.1 και εχω το εξης προβλημα. Αλλοτε δεν "πιανει" το κουμπι της τελειας και αλλοτε δουλευει μια χαρα. Επισης το μηδεν μου το βγαζει ετσι : 0\ Τι συμβαινει????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια. Εγω τρεχω 10.7.1 και εχω το εξης προβλημα. Αλλοτε δεν "πιανει" το κουμπι της τελειας και αλλοτε δουλευει μια χαρα. Επισης το μηδεν μου το βγαζει ετσι : 0\ Τι συμβαινει????? αν υποθέσουμε ότι δεν είναι hardware πρόβλημα θα σου συνιστούσα να κανεις Repair disk permissions με το disk utility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μολις το εκανα κ τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μολις το εκανα κ τιποτα... δοκίμασε να κανεις reset SMC... http://support.apple.com/kb/ht3964 αν έχεις macbook με αφαιρούμενη μπαταρία... Resetting the SMC on Mac portables with a battery you can remove 1. Shut down the computer. 2. Disconnect the MagSafe power adapter from the computer, if it's connected. 3. Remove the battery. 4. Press and hold the power button for 5 seconds. 5. Release the power button. 6. Reconnect the battery and MagSafe power adapter. 7. Press the power button to turn on the computer. αν έχεις macbook που δεν αφαιρείτε η μπαταρία... 1. Shut down the computer. 2. Plug in the MagSafe power adapter to a power source, connecting it to the Mac if its not already connected. 3. On the built-in keyboard, press the (left side) Shift-Control-Option keys and the power button at the same time. 4. Release all the keys and the power button at the same time. 5. Press the power button to turn on the computer. Note: The LED on the MagSafe power adapter may change states or temporarily turn off when you reset the SMC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τα ιδια... Σκεψου τις τρεις τελειες πιο πριν τις βαζω copy-paste απο το url. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τα ιδια... Σκεψου τις τρεις τελειες πιο πριν τις βαζω copy-paste απο το url. Αυτά στα κάνει είτε ελληνικά γράφεις είτα αγγλικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ναι, δεν επηρεαζεται απο τη γλωσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ναι, δεν επηρεαζεται απο τη γλωσσα Μπορείς να βρείς ένα άλλο εξωτερικό πληκτρολογιο να κάνεις δοκιμή?Για να αποκλείσουμε το hardware ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν υπαρχει τιποτα εδω τριγυρω! 1ον εαν ηταν θεμα hardware, θα δουλευε μια και δεκα δε θα δουλευε? (δεν ξερω, την αποψη μου λεω) και 2ον γινεται hardaware test χωρις τα cd ή ειναι απαραιτητα? Edit: Μονο η δεξια παρενθεση μπαινει ετσι )| Τα παιξε το μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δεν υπαρχει τιποτα εδω τριγυρω! 1ον εαν ηταν θεμα hardware, θα δουλευε μια και δεκα δε θα δουλευε? (δεν ξερω, την αποψη μου λεω) και 2ον γινεται hardaware test χωρις τα cd ή ειναι απαραιτητα? Edit: Μονο η δεξια παρενθεση μπαινει ετσι )| Τα παιξε το μηχανημα? Δεν ξέρω αλλά άμα είναι software το πρόβλημα, μπορείς αν έχει time machine να πας πίσω πρίν το update σε 10.7.1 και να δείς(από αυτό σου γράφω...) αν δεν έχεις time machine θα χρειαστείς επανεγκατάσταση κτλ....και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστείς το dvd recovery hd αλλα αν δεν το έχεις ή φτιάχνεις ένα recovery usb. Δες εδώ: http://www.apple.com/macosx/recovery/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ουτε ετσι εβγαλα καποια ακρη... Συγγνωμη για την ταλαιπωρια παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 έκανες hardware test...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisM. Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δυστυχως δεν μπορω να το κανω χωρις το CD, καμια αλλη ιδεα?Μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα με 10.7.1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δυστυχως δεν μπορω να το κανω χωρις το CD, καμια αλλη ιδεα?Μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα με 10.7.1? Μπορείς να ξαναβάλεις λογικά την 10.7 πατώντας το cmd R κατά την εκκίνηση μπαίνοντας έτσι στο recovery HD ( http://www.apple.com/macosx/recovery/ )αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει archive and install ή θα κάνει clean installation.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... ΥΓ. ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το dvd θα χρείαζεται μόνο για hardware test, γιατί σχεδόν όλα γίνονται με το recovery hd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Φίλε μου μήπως έχεις - είχες βάλει πάνω ποτέ το πακέτο που μετατρέπει σε Ελληνικά το osx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.