-nick- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Die Welle Insomnia (1997 - Norway) A troublesome man
tsifotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μονο εγω ειχα βρει κορυφαιο το das experiment;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Der Untergang Τα Trois couleurs τα άπαντα του Kurosawa
tool1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μονο εγω ειχα βρει κορυφαιο το das experiment; Φοβερη ταινια. Να προσθεσω απο Γερμανια το Η ΠΤΩΣΗ κ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Τα απαγορευμενα στις ΗΠΑ αριστουργηματα BATTLE ROYAL 1-2(Ιαπωνια νομιζω) Η ΕΒΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΣ(Αυστρια) Αν την εχει δει καποιος θα καταλαβει οτι αυτη η ταινια δεν περιγραφεται με λεξεις.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 El laberinto del fauno Από τις πολύ αγαπημένες μου. "Ξενόγλωσσες" ή μη.
Wintermute23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Από γερμανικές μου άρεσε και το Free Rainer - Dein Fernseher lugt( Η τηλεόρασή σας ψεύδεται). Επίσης το Edukators - Die fetten Jahre sind vorbei(οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες) και η "ηχητική απεικόνιση" της παράνοιας του πρωταγωνιστή στο Weisse Rauschen(Λευκός Θόρυβος) Από άλλες χώρες πολύ καλή ήταν η δανέζικη που πήρε το Oscar φέτος,το Haevnen και μου άρεσε επίσης και μία φλαμανδική που είχα πετύχει στη NOVA,το Ben X.
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Der Untergang Τα Trois couleurs τα άπαντα του Kurosawa Σπυρο θυμασαι οταν το βλεπαμε σινεμα,και εβαλες τα κλαματα οταν αυτοκτονησε ο Χιτλερ;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 σεμνααααααααααααααααααα Ηλία. Άλλη αγαπημένη το Good bye Lenin!
Wintermute23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εννοείται!Νόμιζα πως είχε ειπωθεί ήδη...
KilliK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 και αυτο πολυ καλο: http://www.imdb.com/title/tt0405094/
kuzko21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Magnolia, Born on the 4th of july Εστω. το das experiment ωραιο ψυχολογικο θριλερ , εγινε και remake αμερικανια...αλλα σαν το οριτζιναλ δεν ηταν.
Votritis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 γMän som hatar kvinnor(ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ),πολύ καλη τανια μυστηρίου, η πρώτη ταινία απο την τριλογία Millennium(Βιβλίο) Πρόσφατα γυρίστηκε στα αγγλικα απο τον David Fincher(SE7EN)The Girl with the Dragon Tattoo
FilipposMD Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 To θέμα είναι τεράστιο. Ενδεικτικά, με τυχαία σειρά (μερικές έχουν ήδη αναφερθεί). Κάποιες τις ξέρω με τον αγγλικό τίτλο βέβαια, αλλά πού να ξέρεις τώρα πώς το λένε στα κινέζικα; Βραζιλία: Cidade de Deus Γερμανία: The Lives of Others - Das Experiment Κορέα: Old boy - Tae Guk Gi: The Brotherhood of War Κίνα: Hero - Farewell my Concubine Δανία: Festen Φινλανδία: The Man Without a Past Ισραήλ: Waltz with Bashir Ιαπωνία: Letters from Iwo Jima (αν και Αμερικάνικη παραγωγή) - Ran - κάτι από Hayao Miyazaki Θιβέτ: Himalaya Ιταλία: Il Postino
guido Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Προτεινω και εγω αλλη μια: Das Boot. δειτε ομως την uncut εκδοση που ειναι γυρω στα 280m νομιζω. την εχει το amazon uk. btw έχεις βρει ελληνικούς subs για την uncut; την "έχω" κάτι μήνες αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα. όχι ότι έχω ιδιαίτερο θέμα με τους αγγλικούς, απλά σε μη αγγλόφωνες δεν είναι και το καλύτερο μου. υ.γ. οι ανεβασμένοι ως ελληνικοί που υπάρχουν στα γνωστά site, είναι αγγλικοί..
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 θεωρω το αμερικανικο ρημεικ απο τον ιδιο σκηνοθετη,ανωτερο του οριτζιναλ.good choice though. Γιατί, σκηνή προς σκηνή remake δεν είναι; Τα απαγορευμενα στις ΗΠΑ αριστουργηματα BATTLE ROYAL 1-2(Ιαπωνια νομιζω) Αριστούργημα το 1ο, ναι. Το 2ο χλιαρό, όχι ότι δεν βλέπεται αλλά ντάξει. Βέβαια δεν τη σκηνοθέτησε και ο original σκηνοθέτης. Η ΕΒΔΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΣ(Αυστρια) Αν την εχει δει καποιος θα καταλαβει οτι αυτη η ταινια δεν περιγραφεται με λεξεις. Βαριά και πολύ αργή, οι περισσότεροι θα κουραστούν βλέποντας την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.