bikey77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, Πρώτη φορά ασχολούμαι με το osc και μου φαίνεται παλαιολιθικό. Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα νέο template για ένα υπάρχον eshop και έχω εγκαταστήσει το STS Module που κάνει αυτή τη δουλειά, δηλ την διαχείριση των templates. Παρ όλα αυτά όμως, δεν είναι και εντελώς ξεκάθαρη η διαδικασία και θέλω τη βοήθειά σας για τους εναλλακτικούς τρόπους εγκατάστασης ενός template στο oscommerce.
fouros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γιατί να χρησιμοποιήσεις Oscommerce? Τόσα καλύτερα υπάρχουν prestashop, opencart, joomla-virtuamrt, magento, cs-cart.
bikey77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Γιατί να χρησιμοποιήσεις Oscommerce? Τόσα καλύτερα υπάρχουν prestashop, opencart, joomla-virtuamrt, magento, cs-cart. Συμφωνώ, πρόκειται όμως για site που λειτουργεί ήδη και απλά μου ζητήθηκε να κάνω κάποιες λειτουργικές επεμβάσεις και να βάλουμε άλλο template (είχαν το default με μερικές μικρές αλλαγές). Η μετάβαση σε άλλη πλατφόρμα, για την ώρα τουλάχιστον, δεν αποτελεί option.
fouros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Συμφωνώ, πρόκειται όμως για site που λειτουργεί ήδη και απλά μου ζητήθηκε να κάνω κάποιες λειτουργικές επεμβάσεις και να βάλουμε άλλο template (είχαν το default με μερικές μικρές αλλαγές). Η μετάβαση σε άλλη πλατφόρμα, για την ώρα τουλάχιστον, δεν αποτελεί option. Κατανοητό Δυστυχώς το Oscommerce δεν το έχω ακουμπήσει ποτέ, οπότε θα περιμένεις από άλλον απάντηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.