aredhel_vlsi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπερα παιδια, δεν βρηκα καποιο τοπικ για τον τιτλο και ανοιξα ενα thread. Εχει ασχοληθει κανεις με mamp? Μολις το εγκατεστησα και δεν ξεκινα ο My SQL srever . Εχω MACOS-X 10.6.8. Ενω εχω κανει τη διαδικασια εγκαταστασης ολου του πακετου και περασα το φακελο joomla στο htdocs οπως διαβασα καπου, αλλα παλι τα ιδια. Καμια ιδεα καποιος που να εχει ασχοληθει? Στο documentation του MAMP λεει οτι αν το χεις κανει σωστα θα πρασινισουν και τα δυο, οποτε κατι κανω λαθος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/315262-εγκατάσταση-joomla-στο-mac/page__view__findpost__p__2929910__hl__joomla__fromsearch__1 Επειδή κάτι θυμόμουνα χωρίς να είμαι σχετικός επί του θέματος.Ας είναι καλά η αναζήτηση πάνω δεξιά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aredhel_vlsi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 χμ το ειδα αυτο αλλα δεν μου λυνει την απορια.. Ομως το βρηκα! Για οποιον ενδιαφερεται δοκιμαστε αυτο στο terminal, εχοντας τα ports στο preferences :80 (apache) και 3306 (mySQL) ... ps aux | grep mysql lsof -i killall -9 mysqld και καντε restart το mamp εμενα ετσι μου επαιξε. μετα καποια στιγμη σου λεει να αλλαξεις τα ports σε 8888 & 8889 . Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.