Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θα μπορουσε να μου πειτε πως μπορω να κατασκεβασω ενα forum στο wordpress???

Δεν ξέρω να σου πω από wordpress, αλλά μπορείς να φτιάξεις φόρουμ από άλλο πρόγραμμα (έχοντας και το wordpress). Δεν ξέρω αν με κατάλαβες; Κάποια τέτοια προγράμματα είναι το smf, το phpbb και το επι πληρωμή VBulletin

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σου πω από wordpress, αλλά μπορείς να φτιάξεις φόρουμ από άλλο πρόγραμμα (έχοντας και το wordpress). Δεν ξέρω αν με κατάλαβες; Κάποια τέτοια προγράμματα είναι το smf, το phpbb και το επι πληρωμή VBulletin

τι ενοεις θα το κατασκεβασω με αλλο προγραμμα και μπορω να το χρησιμοποιήσω στο wordprees??

Δημοσ.

τι ενοεις θα το κατασκεβασω με αλλο προγραμμα και μπορω να το χρησιμοποιήσω στο wordprees??

Με το wordpress θα έχεις το blog/σελίδα σου και με το άλλο θα έχεις το φόρουμ! είτε αποθηκευμένο σε κάποιο άλλο directory (www.example.com/forum/) ή subdomain (www.forum.example.com/) ή ίσως και στην αρχική σου (το τελευταίο εν το ξέρω καθώς δεν ξέρω το wordpress!

Δημοσ.

Με το wordpress θα έχεις το blog/σελίδα σου και με το άλλο θα έχεις το φόρουμ! είτε αποθηκευμένο σε κάποιο άλλο directory (www.example.com/forum/) ή subdomain (www.forum.example.com/) ή ίσως και στην αρχική σου (το τελευταίο εν το ξέρω καθώς δεν ξέρω το wordpress!

(NiKoS WSN ευχαριστω για τη βοηθεια σου)

μηπως υπαρχει καποιος αλλος που να εχει γνωσεις wordpress??

Δημοσ.

(NiKoS WSN ευχαριστω για τη βοηθεια σου)

μηπως υπαρχει καποιος αλλος που να εχει γνωσεις wordpress??

Τίποτα! Ελπίζω να σε βοήθησα και να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θέλεις!

Δημοσ.

H θα βάλεις buddypress ως wp plugin ή θα χρησιμοποιήσεις το phpbb μαζί με ένα bridge για να συνδέσεις το WP με το phpbb.

Ριξε μια ματιά στα demo των 2 (buddypress & phpbb) δες ποιο σε καλύπτει και αποφάσισε.

Δημοσ.

H θα βάλεις buddypress ως wp plugin ή θα χρησιμοποιήσεις το phpbb μαζί με ένα bridge για να συνδέσεις το WP με το phpbb.

Ριξε μια ματιά στα demo των 2 (buddypress & phpbb) δες ποιο σε καλύπτει και αποφάσισε.

αν εγταταστησω ενα προσθετω θα εχω την δυνατοτητα να επεξεργαστω την εμφνισει??

Δημοσ.

ένα πρόσθετο που; την εμφάνιση ποιανού του wordpress ή του forum;

Επειδή προφανώς είσαι αρχάριος στήσε πρώτα το site/blog σου με wordpress διάλεξε ένα theme που να σε καλύπτει και βλέπεις μετά για το forum.

Δημοσ.

Στo phpbb και στο smf έχεις δυνατότητα επεξεργασίας, στα άλλα δεν ξέρω!

Δημοσ.

ένα πρόσθετο που; την εμφάνιση ποιανού του wordpress ή του forum;

Επειδή προφανώς είσαι αρχάριος στήσε πρώτα το site/blog σου με wordpress διάλεξε ένα theme που να σε καλύπτει και βλέπεις μετά για το forum.

ενα προσθετο στο wordpress για το forum και απο εκει αν μπορω να το επεξεργαστω

Δημοσ.

Στο phphbb φυσικά μπορείς να αλλάξεις template, το buddypress επίσης έχει δικά του theme που μπορείς να προσθέσεις.

Αν θες όμως να έχεις ενοποιημένο εικαστικό και στα 2 (blog/forum) πρέπει να βρείς τις 2 εκδόσεις του ίδιου theme και για τα 2 software (wordpress/phpbb ή wordpress/buddypress)

Δημοσ.

Στο phphbb φυσικά μπορείς να αλλάξεις template, το buddypress επίσης έχει δικά του theme που μπορείς να προσθέσεις.

Αν θες όμως να έχεις ενοποιημένο εικαστικό και στα 2 (blog/forum) πρέπει να βρείς τις 2 εκδόσεις του ίδιου theme και για τα 2 software (wordpress/phpbb ή wordpress/buddypress)

θα δοκιμασω το phphbb με to xampp στο pc μου να πηραματιστω λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...