Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης-Τηλεόρασης

bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να αγοράσω μία οθόνη-τηλεόραση και θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή δεν έχω και ασχοληθεί και πολύ με οθόνες.

Η χρήση της θα είναι λίγο απ'όλα... Τηλεόραση, για ταινίες μέσω Laptop και οθόνη όταν θέλω να δουλέψω κάτι πιο εξεζητημένο από το laptop.

Στο μέγεθος τείνω για 23" και έχω δει τις παρακάτω:

SAMSUNG T23A350 23"

LG M2380DF-PZ 23"

PHILIPS 231T1L/SB T-LINE 23''

Αν και κυρίως κλείνω προς τις 2 πρώτες αν έχετε να προτείνετε κάτι ή κάποιο σχόλιο θα το εκτιμούσα.

Επίσης να πω ότι κοιτάζω από e-shop γιατί μένω σε παραμεθόρια περιοχή και γλυτώνω ΦΠΑ με το e-shop (13% αντι 23%)

Τέλος, αν θέλω να παίξω κανένα παιχνιδάκι στο laptop (Pro, starcraft II, κανένα adventure) θα μπορώ σε αυτές τις οθόνες;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Σκέφτομαι να αγοράσω μία οθόνη-τηλεόραση και θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή δεν έχω και ασχοληθεί και πολύ με οθόνες.

Η χρήση της θα είναι λίγο απ'όλα... Τηλεόραση, για ταινίες μέσω Laptop και οθόνη όταν θέλω να δουλέψω κάτι πιο εξεζητημένο από το laptop.

Στο μέγεθος τείνω για 23" και έχω δει τις παρακάτω:

SAMSUNG T23A350 23"

LG M2380DF-PZ 23"

PHILIPS 231T1L/SB T-LINE 23''

Αν και κυρίως κλείνω προς τις 2 πρώτες αν έχετε να προτείνετε κάτι ή κάποιο σχόλιο θα το εκτιμούσα.

Επίσης να πω ότι κοιτάζω από e-shop γιατί μένω σε παραμεθόρια περιοχή και γλυτώνω ΦΠΑ με το e-shop (13% αντι 23%)

Τέλος, αν θέλω να παίξω κανένα παιχνιδάκι στο laptop (Pro, starcraft II, κανένα adventure) θα μπορώ σε αυτές τις οθόνες;;

Ευχαριστώ!

Εξήγησέ μας λιγάκι αυτό με bold/red, γιατί δε βγάζω νόημα.

Είτε υπάρχει το TV Tuner, είτε όχι, ταινίες μέσω laptop το ίδιο ακριβώς θα τις βλέπεις.

Οπότε ενδεχομένως αν το TV Tuner δε σου χρειάζεται για να βλέπεις απλά τηλεόραση (σβηστό το laptop προφανώς), τότε μπορείς να πάς σε κάτι πολύ καλύτερο, όπως η DELL U2311H για παράδειγμα.

Δημοσ.

Εξήγησέ μας λιγάκι αυτό με bold/red, γιατί δε βγάζω νόημα.

Είτε υπάρχει το TV Tuner, είτε όχι, ταινίες μέσω laptop το ίδιο ακριβώς θα τις βλέπεις.

Οπότε ενδεχομένως αν το TV Tuner δε σου χρειάζεται για να βλέπεις απλά τηλεόραση (σβηστό το laptop προφανώς), τότε μπορείς να πάς σε κάτι πολύ καλύτερο, όπως η DELL U2311H για παράδειγμα.

Έχεις δίκιο, δεν ήμουν πολύ σαφής.

Στο σπίτι δεν έχω τηλεόραση οπότε ξεκίνησα να πάρω κάτι με αυτό το σκοπό και για αυτό θέλω το TV tuner.

Αλλιώς απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, η Dell ξεχωρίζει στις καθαρές οθόνες και θα πήγαινα κατευθείαν εκεί ;) .

Επειδή όμως θα χρησιμοποιώ την οθόνη αρκετά και με τον υπολογιστή, για αυτό έβαλα εδώ το post (κι όχι στο Home Cinema & Gagets) μήπως έχετε κάποια πρόταση-προτίμηση-σχόλιο-ο,τι άλλο θέλετε σχετικά... :)

Δημοσ.

ΟΚ ξεκάθαρο τώρα.

Εγώ αν ήταν να επιλέξω ανάμεσα στις 3 αυτές, θα έπαιρνα τη Philips (ως καλύτερο συνδιασμό panel με ηλεκτρονικά περιφερειακά στο εσωτερικό του).

Παρόλα αυτά, εφόσον είσαι στο 250άρι χονδρικά, πως και δε σκέφτηκες να κινηθείς σε καμία 27άρα για παράδειγμα?

Κυρίως για ταινίες και TV πιστεύω θα σε βολέψει πιο πολύ (αν το σηκώνει ο χώρος και η τσέπη σου το 27άρι φυσικά).

http://www.skroutz.gr/s/253107/Samsung-P2770HD.html

http://www.skroutz.gr/s/337472/LG-M2762DP.html

http://www.skroutz.gr/s/95735/LG-M2762D.html

http://www.skroutz.gr/s/339163/Philips-273E3LHSB.html

Δημοσ.

Έχω την LG από τις τρεις που προτείνεις (1ο post), και γενικά είμαι ευχαριστημένος (παίζει divx από το usb, διαβάζει κ υπότιτλους srt, οπότε δε χρειάζεται να έχω ανοικτό υπολογιστή διαρκώς), κ τα ηχειάκια της είναι ικανοποιητικά ως το 50% της έντασης (παραπάνω αρχίζει το woofer να επηρεάζει τη σάρωση). Με κάλυψαν πλήρως κ με την εγγύηση zero pixel, όταν είχα κολλημένο pixel.

Το πρόβλημα που έχω με την συγκεκριμένη οθόνη, είναι ότι δεν έχει tilt, κ σα να μην έφτανε αυτό, γέρνει ελαφρώς προς τα μπροστά (~5 μοίρες). Για χρήση γραφείου μου ήταν πολύ εκνευριστικό στην αρχή, τώρα το ψιλοσυνήθισα κάπως. Μόνο βάζοντας σφήνες κάτω απ τη βάση τη φέρνω στα ίσια της (περίπου δηλαδή)...

Για τις άλλες οθόνες δε γνωρίζω τπτ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας!

@xfade: Και ο χώρος και η τσέπη με περιορίζουν λίγο για την 27άρα αλλά θα τις κοιτάξω κι αυτές!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο νήμα παίδες, έχετε υπόψη σας κάποια τηλεόραση με μη ΤΝ panel γύρω στις 24";

Negative Houston... (τουλάχιστον για την ώρα)

Δημοσ.

Αυτό γίνεται, αλλά μόνο απλό δεν είναι.

Μπορώ π.χ. να πάω στη U2311H ή στη U2412M αλλά δεν έχουν HDMI, ούτε ηχεία. Οπότε πρέπει να αποκτήσω αντάπτορες και τη Soundbar της Dell.

Επίσης το switch από αποκωδικοποιητή σε PS3 θα είναι μανούρα.

Μπορώ να πάω στην LG IPS236V-PΝ που έχει HDMI, αλλά πάλι πρέπει να βρω ηχεία και θα χρειάζεται μανούρα για εναλλαγές.

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι hdmi input παίρνεις εναν αντάπτορα συνήθως στις κάρτες γραφικών υπάρχει hdmi<dvi και τον ηχο το παίρνεις απο τα ηχεία.

Οσες monitor tv και αν είδα στη ζωη μου πάντα μαπα το καρπούζι... ασε που με αποκωδικοποιητή θα βλέπεις - γραφεις οτι πρόγραμμα θες - ταινίες μουσική κλπ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...