xri_ni Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Η απάντηση είναι απλή . Στο πανεπιστήμιο και στο ΤΕΙ της Πάτρας υπάρχουν καμιά 500αρα ( και λίγα λέω ) παιδιά παραπάνω από το αντίστοιχο πανεπιστήμιο στο Ιόνιο για αυτό έχουν και την ''άνεση'' ή ''πολυτέλεια'' αν θες πες το. Και ενω τους διαθετουν δωματια πολλοι τους ξινιζουν και δε πανε και σε αλλες πολεις τα παιδια παρακλανε για ενα δωματιο!Αν μενεις σε εστια τα εξοδα σου ειναι ελαχιστα(δε σε απασχολουν ενοικιο,δεη,κοινοχρηστα,νερο).Δεν υπαρχει καλυτερο στις μερες μας.Ολα τα χρημματα πανε σε προσωπικα σου εξοδα και διασκεδαση....
Adawn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μαλλον θα πρεπει να ξεκαθαρισεις αν ειναι για το ΑΕΙ ή το ΤΕΙ...φανταζομαι θα εχουν διαφορετικες! TEI με εστία? εδώ ΑΕΙ δεν έχουν ... Νομιζω το μονο Πανεπιστημιο που παρεχει κατοικια σε ολους τους φοιτητες που το επιθυμουν ειναι το Ιονιο,μου το'χε πει μια φιλη μου και δε το πιστευα.Εκει χρησιμοποιουν μονο ξενοδοχεια,δεν υπαρχουν κανονικες εστιες.Μου κανει εντυπωση οτι της Πατρας εχει τοσο μικρη διαθεσιμοτητα.Αρα πρεπει να εχεις παρα πολλα δικαιολογητικα για να παρεις δωματιο. άλλο 2000 χιλιάδες φοιτητές και άλλο 20000 (ΑΠΘ)
status Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 TEI με εστία? εδώ ΑΕΙ δεν έχουν ... To TEI Κρήτης έχει και καινούριες (κατασκευής 2005~). Χεχε, και εμένα με έπιασαν τα γέλια εκεί όταν είδα τον άλλον να είναι από το '91. Και φυσικά δεν ήταν ο μοναδικός! Καλά ε, έχει πολλά τζιμάνια τέτοια το Τουι Πατρών; Απ το 1991 μέχρι σήμερα αυτός, δεν καταχράζεται τις εστίες; Δεν είναι ανήκει στο «μπουρδέλο», όπως λέει το δικό του δωμάτιο; Υπάρχει και άλλος, από το 1992;ρ
Adawn Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 To TEI Κρήτης έχει και καινούριες (κατασκευής 2005~). κάτι τέτοια κάνει το κράτος και μετά χρωστάμε... ο κάθε υπουργός στο χωριό του φτιάχνει ένα ίδρυμα και το κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα, + εστία ... καλό βράδυ.
status Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 κάτι τέτοια κάνει το κράτος και μετά χρωστάμε... ο κάθε υπουργός στο χωριό του φτιάχνει ένα ίδρυμα και το κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα, + εστία ... καλό βράδυ. Δωρεά του Βαρδυνογιάννιου ιδρύματος είναι, όπως και το κλειστό, χαρά να δεις που κάναμε το χωριό μας όταν το εγκαινιάσαμε.!:Ρ Επίσης, το κυλικείο του ΤΕΙ κρήτης το έχει αναλάβει το "Γρηγόρης".
kx5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Yπάρχει εννιαία εστία για τους φοιτητές του πανεπιστημίου πατρών που αποτελείται απο τα κτίρια α/β/γ/ζ/η/θ/ι(δ/ε έχουν χαρακτηριστεί μη κατοικήσιμα).Τη χρονιά που πέρασε χρησιμοποιήθηκαν 35 δωμάτια απο ένα ξενοδοχείο στο ρίο(κυρίως δίκλινα),έως οτου να συντηρηθεί το μισό κτίριο "γ"(και αυτο μαζι με τα δ/ε θεωρήθηκε μη κατοικίσιμο,αλλά με τις κλασσικές αλχημείες κατάφεραν να αναστηλώσουν την μια πτέρυγα.Φυσικά οι συνθήκες είναι άθλιες).Επίσης υπάρχει κάποιο οίκημα στην περιοχή "Συχαινα",το οποίο εξυπηρετεί ελάχιστα άτομα και δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες.Τα δωμάτια συνήθως είναι μονόκλινα(συγκεκριμένα στα Ι/Α έχει μόνο μερικα δίκλινα).Οι τουαλέτες κοινόχρηστες(εκτός Ι και δίκλινων Α που είναι ενσωματωμένες,τα υπόλοιπα έχουν νιπτήρα ή νιπτήρα-ντουζιέρα).Φέτος υπήρξαν πολυ λίγες θέσεις για πρωτοετείς,και αυτές επειδή αποφασίστικε να συντηρηθεί το γ,και επειδή υπήρξε επιμονή απο μέρους φοιτητών για προσώρινή διαμονή στο ξενοδοχείο του Ρίου.Δυστυχώς δεν αδειάζουν πολλές θέσεις,απ'ότι γνωρίζω.Το γιατί φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε wow πότε έγιναν όλα αυτά?
Adawn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δωρεά του Βαρδυνογιάννιου ιδρύματος είναι, όπως και το κλειστό, χαρά να δεις που κάναμε το χωριό μας όταν το Μπορεί ο οποιοσδήποτε να δώσει λεφτά σε κάποιο ίδρυμα? πχ εγώ αμα κερδίσω το τζόκερ και τους πω: θα σας δώσω 10.000.000 ευρώ, θέλω να μου αγοράσετε καινούργια PC σε όλα τα εργαστήρια, και να φτιάξετε ένα γήπεδο τένις.. θα το κάνουν?
status Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μπορεί ο οποιοσδήποτε να δώσει λεφτά σε κάποιο ίδρυμα? πχ εγώ αμα κερδίσω το τζόκερ και τους πω: θα σας δώσω 10.000.000 ευρώ, θέλω να μου αγοράσετε καινούργια PC σε όλα τα εργαστήρια, και να φτιάξετε ένα γήπεδο τένις.. θα το κάνουν? Oχι, το Βαρδυνογιάννιο ανέλαβε όλα τα έξοδα για το κτίσιμο των εστιών κλπ και μετά τα παρέδωσε στην διοίκηση του ΤΕΙ.
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 κάτι τέτοια κάνει το κράτος και μετά χρωστάμε... ο κάθε υπουργός στο χωριό του φτιάχνει ένα ίδρυμα και το κράτος αναλαμβάνει τα έξοδα, + εστία ... καλό βράδυ. Πλάκα κάνεις; Το ΤΕΙ Κρήτης θεωρείται από τα καλά ιδρύματα της χώρας. Σαφώς και το πρώτο μέλημα είναι να χτιστούν εστίες, αν το προστάζει ο αριθμός φοιτητών πάντα. Αν το θεωρείς σπατάλη και "χρωστούμενα λεφτά", πρόβλημα σου.
Adawn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πλάκα κάνεις; Το ΤΕΙ Κρήτης θεωρείται από τα καλά ιδρύματα της χώρας. Σαφώς και το πρώτο μέλημα είναι να χτιστούν εστίες, αν το προστάζει ο αριθμός φοιτητών πάντα. Αν το θεωρείς σπατάλη και "χρωστούμενα λεφτά", πρόβλημα σου. Δεν λέω για κρήτη, η κρήτη είναι περίπτωση τώρα... άλλα ρε σι, παράδειγμα σε απόσταση 200 χιλιομέτρων να υπάρχουν 4-5 ιδρύματα? ε αυτό τι σου λέει... συγκεκριμένα.. Κοζάνη (έδρα) Φλώρινα (παράρτημα) Καστοριά (παράρτημα) Γρεβενά (παράρτημα) ρε φίλε τώρα... δεν μπορεί δηλαδή να είναι 1, με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις... άντε 2 (κοζάνη + καστοριά) όχι κάθε 50 χιλιόμετρα...
slipknot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν λέω για κρήτη, η κρήτη είναι περίπτωση τώρα... άλλα ρε σι, παράδειγμα σε απόσταση 200 χιλιομέτρων να υπάρχουν 4-5 ιδρύματα? ε αυτό τι σου λέει... συγκεκριμένα.. Κοζάνη (έδρα) Φλώρινα (παράρτημα) Καστοριά (παράρτημα) Γρεβενά (παράρτημα) ρε φίλε τώρα... δεν μπορεί δηλαδή να είναι 1, με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις... άντε 2 (κοζάνη + καστοριά) όχι κάθε 50 χιλιόμετρα... Τότε κατάλαβα λάθος. Τα παραρτήματα και το γιατί δημιουργήθηκαν είναι άλλη ιστορία, προσωπικά πιστεύω όμως πως κάθε κεντρικό ΤΕΙ με υπολογίσιμο φοιτητικό δυναμικό πρέπει να διαθέτει εστίες. Όπως και να 'χει, όλα αυτά τα παραρτήματα που αναφέρεις έχουν εστίες; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω.
Adawn Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τότε κατάλαβα λάθος. Τα παραρτήματα και το γιατί δημιουργήθηκαν είναι άλλη ιστορία, προσωπικά πιστεύω όμως πως κάθε κεντρικό ΤΕΙ με υπολογίσιμο φοιτητικό δυναμικό πρέπει να διαθέτει εστίες. Όπως και να 'χει, όλα αυτά τα παραρτήματα που αναφέρεις έχουν εστίες; Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψω. οχι ρε λολ τι λες, εδω να πούμε "έπαθα σοκ" όταν έμαθα ότι ΤΕΙ Πάτρας έχει εστία... είχα την εντύπωση ότι μόνο τα ΑΕΙ έχουν... δεν ξέρω για Κοζάνη, λογικά θα έχει που είναι και κεντρικό.. για τα άλλα οχι... PS: το κάθε ίδρυμα έχει τρελά έξοδα... τα έξοδα πχ για το παράρτημα χ με 4000 φοιτητές, άμα αυτοι οι 4κ πήγαιναν στο κεντρικό ( Κοζάνη ) τα έξοδα για το κράτος θα μειωνόταν στο 1/5, γι'αυτό λέω ότι ο κάθε υπουργός "φτιάχνει" και κάτι στον τόπο του... δεν σκέφτεται τα έξοδα, αν κάνει καλό η κακο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.