cosa__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Όταν ανοιγω το pc εμφανιζεται το εξής μήνυμα "cpu over temperature" και μετά κλείνει . Βασικα θα ήθελα να μάθω πως θα διωρθώσω αυτο το πρόβλημα , χρησιμοποιώ cpu intel i5 2.67 GHz
Antwni Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δες αν δουλεύει η ψύχτρα αν ναι κούμπωσε τη καλά...μπες στο bios(αν προλαβαίνεις)και δες πόση θερμοκρασία σου δείχνει Θα χρειαστεί να αλλάξεις ψύχτρα αν δεν δουλεύει και να βάλεις καινούρια πάστα!!
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αλλαξες τίποτα στο Pc? Μήπως έβγαλες την ψύχτρα και την ξανάβαλες; Ποια Mobo έχεις; Btw καλώς όρισες
cosa__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, το κουτί δεν το έχω ανοίξει ακόμα . Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα το ανεμιστεράκη να υπολειτουργει??? και πόσο μπορεί να μου κοστίσει μία καινούρια ψύχτρα Υ.Γ δεν περίμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Λοιπόν, το κουτί δεν το έχω ανοίξει ακόμα . Βασικά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα το ανεμιστεράκη να υπολειτουργει??? και πόσο μπορεί να μου κοστίσει μία καινούρια ψύχτρα Υ.Γ δεν περίμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση Περίμενε βιαστηκέ άνθρωπε... Αμέσως στα έξοδα... Κάτι δε κάθεται καλά. Ανοιξε το κουτί πάτα το Power on και δες αν γυρνάει το ανεμιστήρι της ψύχτρας. Πόσο καιρό έχεις το Pc; Κάνε αυτό που σου είπε ο Antwni πιο πάνω. Μπες στο Bios και δες θερμοκρασίες
TheELF Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Περίμενε βιαστηκέ άνθρωπε... Αμέσως στα έξοδα... Κάτι δε κάθεται καλά. Ανοιξε το κουτί πάτα το Power on και δες αν γυρνάει το ανεμιστήρι της ψύχτρας. Πόσο καιρό έχεις το Pc; Κάνε αυτό που σου είπε ο Antwni πιο πάνω. Μπες στο Bios και δες θερμοκρασίες Το ότι έχει γίνει σαν Yeti από την σκόνη το αποκλείεις δηλαδή;;;
qsis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 η stock ψυξη του 750 ειναι ανεπαρκης ακομα και χωρις overclocking ειδικα αν εχεις βαλει 1600αρες μνημες και εχει ενεργοποιηθει το extreme memory profile που σου ανεβαζει ο,τι να ναι τασεις (εχω δει και 1.24V) , ειναι λογικο να εχεις προβλημα και δεν εισαι ο μονος που καλοκαιριατικα εχει θεμα , εχει γραψει αρκετος κοσμος παραπονα , ειδικα περισυ που θυμαμαι ο επεξεργαστης με μια καλη ψυκτρα παντως δεν ειναι καθολου ζεστος
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το ότι έχει γίνει σαν Yeti από την σκόνη το αποκλείεις δηλαδή;;; Γι' αυτό ρώτησα και πόσο καιρό έχει το pc Αν είδες...
cosa__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το ανεμιστεράκι λειτουργεί κανονικά . Το pc το έχω 2 χρονια
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 και μια και το άνοιξες από σκόνες πως πας;
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 μια στρώση απο σκόνη την έχει E Καθάρισέ το βρε... Πινελάκι και σπρέι αέρα αν έχεις...
qsis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 λοιπον για να δουμε την εκταση του προβληματος ενας τροπος υπαρχει κατεβασε hw monitor (στα δεξια της σελιδας κοιτα τα zip και κατεβασε την 32 ή 64 bit εκδοση αναλογα με το τι windows εχεις) http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και εχε το ανοικτο να βλεπεις θερμοκρασιες και διαφορα αλλα στη συνεχεια κατεβασε ενα intel burn test http://www.softpedia.com/get/System/Benchmarks/IntelBurnTest.shtml και τρεξτο με το hw monitor ανοικτο , να δουμε μεχρι ποσο ψηλα θα πανε οι θερμοκρασιες σου αν εχεις σοβαρο προβλημα μη φοβασαι , θα σβησει μονο του το pc YΓ για το καθαρισμα (αν εχεις και καμια αδερφη ειδικα ) καλο ειναι και το πιστολακι αν εχει κανα δυνατο , αλλα με κρυο αερα μην τα ψησεις κι αλλο εγω χαρη σε αυτη δεν εχω παρει ακομα blower
cosa__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω για την βοήθεια!! Και κάτι τελευταίο την θερμοκρασία μέσα απο τ bios πως την βλέπω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.