mapost Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάτι εντελώς καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του το ΝΕΟ EcoBoomer XL!!!!! Είναι το μοναδικό ηλεκτρικό όχημα για την μεταφορά ανθρώπινου δυναμικού, όπου ο αναβατής έχει την επιλογή να καθίσει και να απαλαύσει τη χρήση του ... Το ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ EcoBoomer XLείναι το γρηγορότερο πρότυπο που έχει κατασκευαστεί ποτέ εφοδιασμένο με 2 ηλεκτροκινητήρες των 500W, σύνολο δλδ 1000 W και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για νυχτερινή οδήγηση.!!!! Τεχνικά χαρακτηριστικά του XL Μεγίστη ταχύτητα: 28χλμ Όπισθεν: 7χλμ Τύπος μπαταριάς: lead acid Μπαταρία: 12V 20AH *4 Φόρτιση: AC100-240V 56-60HZ Χρόνος φόρτισης: 6-8 ώρες Διανυομένη απόσταση με πλήρης φόρτιση: 40 χλμ Μοτέρ: HUB Motor 2x500W (1000W σύνολο) Κοντρόλερ: 48V 500W Λάστιχα: 16 ίντσες Διαστάσεις: 1,290*830*970mm Μέγιστο φορτίο: ≤100kg Κλείνοντας την παρουσίαση του ΝΕΟΥ EcoBoomer XL πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχουμε ένα ηλεκτρικό όχημα φιλικό προς το περιβάλλον, τετράτροχο(άρα πολύ σταθερό και με δυνατότητα μετακίνησης ακόμα και ηλικιωμένων) με μηδενικές (0)εκπομπές ρύπων.....είναι ένα καινοτόμο όχημα/μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές χρήσεις .... Τώρα μπορείτε να εσείς να αποκτήσετε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ EcoBoomer XL κερδίζοντας χρήματα και σώζοντας παράλληλα το περιβάλλον.
we_will_rise Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 έκτρωμα αλλά οικονομικό! Και πόσο πάει τελική τιμή;;
Haldol Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μεγάλη πατάτα. Τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν αυτονομία ~100 χιλιόμετρα και τελική 70 ΧΜΩ τουλάχιστον. Και είναι και εμφανίσιμα, όχι σαν αράχνη με ρόδες που ήρθε από το 3050.
NickTG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Σαν εμφάνιση χαλαρά το προτιμώ από οποιοδήποτε scooter. Δυστυχώς ταχύτητα και αυτονομία χρειάζονται βελτίωση.
mapost Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 καλημέρα φιλε μου, πιστεύεις ότι ειναι έκτρωμα ποσ είναι δυνατόν ενα τόσο ωραίο όχημα? όσο για την τιμή πιστεύω δεν θα υπερβεί τις 3500 ευρώ -------------------------------- έκτρωμα αλλά οικονομικό! Και πόσο πάει τελική τιμή;; καλημέρα και σε σένα φίλε μου, σαν εμφάνιση συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάς οτι είναι ένα όχημα με 0 ρύπους και καθαρό προς το περιβάλον και βάση νομοθεσίας απαγορεύετε να υπερβεί τα 30 χιλ, παρόλα αυτά οι τεχνικοί μας κάνουν κάποιες προσπαθείες να την αυξήσουν κατα +- 10. Όσο για την αυτονομία του τα 40 χλμ είναι επαρκώς ικανοποιητικά θα έλεγα. -------------- Σαν εμφάνιση χαλαρά το προτιμώ από οποιοδήποτε scooter. Δυστυχώς ταχύτητα και αυτονομία χρειάζονται βελτίωση. σεβαστή η γνώμη σου φίλε μου ---------------------------- Μεγάλη πατάτα. Τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρικά μηχανάκια έχουν αυτονομία ~100 χιλιόμετρα και τελική 70 ΧΜΩ τουλάχιστον. Και είναι και εμφανίσιμα, όχι σαν αράχνη με ρόδες που ήρθε από το 3050. όπως προανέφερα η τιμή δεν θα υπερβεί τα 3500 ευρώ ---------------------- έκτρωμα αλλά οικονομικό! Και πόσο πάει τελική τιμή;; χαχαχαχαχ θα έλεγα και τα 2 φίλε μου ------------------ παρουσιαση η διαφημιση ειναι ακριβως; καλή η παρατήρηση φίλε μου αλλά δεν είδες είναι cabrio χαχαχαχαχ ---------------- εχει aircondition? καλή η παρατήρηση φίλε μου αλλά δεν είδες είναι cabrio χαχαχαχαχ ---------------- εχει aircondition?
Alxnks Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πρώτο ποστ και διαφήμιση λοιπόν ε; Υπάρχει και η σχετική ενότητα για διαφημίσεις-αγγελίες φίλε μου. Α.....χαχαχαχα! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
tarantules Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Με όλο το σεβασμό και χωρίς να σε ξέρω προσωπικά το θεωρώ τραγικό ένα τέτοιο όχημα. 1ον Όταν έχει μέγιστη αυτονομία 40 χιλιόμετρα αυτομάτως σημαίνει οτι η μέγιστη απόσταση για να πας κάπου (άρα και να επιστρέψεις στη βάση σου) είναι τα 20 χιλιόμετρα.Δεν το πας κάπου για να το παρατήσεις... 2ον Το να περιμένεις ένα ολόκληρο 8ωρο να φορτώσουν οι μπαταρίες για να καλύψεις την παραπάνω απόσταση είναι τρομερό χάσιμο χρόνου. 3ον Δεν μας αναφέρεις πουθενά το χρόνο ζωής (και επαναφορτίσεων) των μπαταριών και από πόσα χρόνια εγγύησης καλής λειτουργίας καλύπτεται. 4ον Ο μόνος λόγος να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο όχημα δεδομένης της αυτονομίας του είναι να μένει Βόρεια προάστεια και να κάνει το εφέ του στα γειτονικά τετράγωνα γύρω από το σπίτι του. 5ον Με τέτοια μέγιστη ταχύτητα εαν βγάλεις σε κανονικό δρόμο αυτό το όχημα θα προκαλέσεις σίγουρα ατύχημα.Φαντάσου να θες να στρίψεις σε φανάρι αριστερά και να είσαι τέρμα δεξιά λωρίδα.Θα πρέπει να διασχίσεις διαγώνια όλο το οδόστρωμα με 28km/h!!! Προσωπικά πιστεύω δεν θα περπατήσει καθόλου στην αγορά.Από την άλλη χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν νεανικά μυαλά γεμάτα όρεξη και εφευρετικότητα.Απλά βάλτε λίγο πιο ρεαλιστικούς στόχους και δουλέψτε πάνω στην πραγματοποίησή τους.Πριν κατασκευάσετε το οτιδήποτε βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του αγοραστή και αναρωτηθείτε για ποιό λόγο θα πειθόσασταν να αγοράσετε ένα τέτοιο όχημα βγάζοντας από μέσα σας τα όποια συναισθήματα. Μόνο ένα πράγμα θα σου πω: 40 χιλιόμετρα κάνω για την πλάκα μου με το ποδήλατό μου και έχω ποιάσει και αρκετά πιο πάνω από 28km/h.Και μιλάμε για ποδήλατο των 250 ευρώ...Άσε που δεν θέλει και φόρτιση...
d3m0n Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Με αυτό το έκτρωμα δε πας ούτε μέχρι τη γωνία και να γυρίσεις. Επιεικώς απαράδεκτο, άμα είχε 500€ το συζητούσαμε, επίσης θα συμφωνήσω με τον από πάνω ότι με 28χλμ/ώρα μέγιστη ταχύτητα(αλίμονο και αν τα πιάνει) θα σε φάνε λάχανο ακόμα και σε μικρούς δρόμους. Χίλιες φορές ποδήλατο!
Ntinaras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Πρώτο ποστ και διαφήμιση λοιπόν ε; Υπάρχει και η σχετική ενότητα για διαφημίσεις-αγγελίες φίλε μου. Α.....χαχαχαχα! Sent from my HTC Desire using Tapatalk τουλαχιστον αυτος το παραδεχεται!
tarantules Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Προτιμώ ένα τέτοιο στα 2.600 δολάρια που ποιάνει και 30 miles/h... Να και το site της εταιρίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.