Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy 3 προβλημα

panos217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα απεκτησα ενα samsung galaxy 3 το εκανα root περασα το android 2.2 froyo γιατι ειχε το 2.1 (ειχε αγοραστει απο φιλο το Πασχα) περασα πολλα προγραμματα το τελευταιο ηταν ενας divx player (android market) το οποιο ειχε 5 αστερια αλλα καμια κριτικη. Στην διαρκεια της εγκαταστασης κολλησε περιμενα να ξεκολλησει αλλα τιποτα ετσι αναγκαστηκα να το κλεισω... απο τοτε ανοιγει και κολλαει εκει που εμφανιζει gt-5800...εκανα hard reset το αφησα 35 ωρες και δεν ειχε τελιωσει ακομα. Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Καλησπερα προσφατα απεκτησα ενα samsung galaxy 3 το εκανα root περασα το android 2.2 froyo γιατι ειχε το 2.1 (ειχε αγοραστει απο φιλο το Πασχα) περασα πολλα προγραμματα το τελευταιο ηταν ενας divx player (android market) το οποιο ειχε 5 αστερια αλλα καμια κριτικη. Στην διαρκεια της εγκαταστασης κολλησε περιμενα να ξεκολλησει αλλα τιποτα ετσι αναγκαστηκα να το κλεισω... απο τοτε ανοιγει και κολλαει εκει που εμφανιζει gt-5800...εκανα hard reset το αφησα 35 ωρες και δεν ειχε τελιωσει ακομα. Τι μπορω να κανω?

Από τη στιγμή που σου κολλάει στο boot animation screen δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Αφού το root και το flash της (custom να υποθέσω) rom το έκανες εσύ, σημαίνει ότι ξέρεις τη διαδικασία. Θα πρέπει να κάνεις ένα full wipe και να περάσεις ξανά από την αρχή την rom που είχες ήδη. ;)

Ps. Ίσως, για να μη χρειάζεται να στήνεις από την αρχή το κινητό σου, να δοκίμαζες να flashάρεις τη rom χωρίς full wipe μήπως και καταφέρεις να το κάνεις να ανοίξει. Aν δεν ανοίξει και τότε, κάνεις το full wipe και θα σου ανοίξει κατά 99,9%.

Δημοσ.

Κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι ολα τα προγραμματα ειναι στην μνημη micro sd επισης εχω και το titanium backup...εμενα με ενδιαφερει να γινει κατι απλα... αν μπορεις γραψε μου την διαδικασια για full wipe. Και παλι ευχαριστω.!

Δημοσ.

Κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι ολα τα προγραμματα ειναι στην μνημη micro sd επισης εχω και το titanium backup...εμενα με ενδιαφερει να γινει κατι απλα... αν μπορεις γραψε μου την διαδικασια για full wipe. Και παλι ευχαριστω.!

Το full wipe θα το βρεις μέσα στο ClockWorkMod recovery.

Είναι το μενού στο οποίο εκκινείς τη συσκευή σου και έχει και την επιλογή 'Flash a .zip from sdcard' με την οποία flshάρες την custom rom που έχεις.

Δημοσ.

Η ρομ αν δεν κανω λαθος δεν ειναι custom επελεξα αυτο που μου λες και μου εμφανιζει το εξης post-218472-0-44705900-1314101640_thumb.jpg τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Η ρομ αν δεν κανω λαθος δεν ειναι custom επελεξα αυτο που μου λες και μου εμφανιζει το εξης post-218472-0-44705900-1314101640_thumb.jpg τι μπορω να κανω?

Απ' ότι βλέπω δεν έχεις το κλασικό ClockWorkMod recovery (δες τη συννημένη εικόνα για το πώς μοιάζει το μενού του).

Το error μήνυμα που σου βγάζει μπορεί να είναι είτε επειδή έχεις προβληματικό αρχείο της rom ή να φταίει το ίδιο το recovery που έχεις (σε πολλά forum με το ίδιο error message που έχεις κι εσύ γράφουν ότι με την αλλαγή του recovery διορθ΄ωθηκε το πρόβλημα). Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις τη rom ή να αλλάξεις το recovery σου.

Oδηγίες για το πώς θα κάνεις root και θα περάσεις το CWM recovery θα βρεις εδώ.

post-126766-0-42979300-1314110029_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπερα συγνωμη για την καθυστεριση...το προβλημα τελικα λυθηκε manost εκανα οτι ελεγε στο λινκ και ολα καλα ευχαριστω πολυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...