limbonicart Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλημέρα Με επείγει το θέμα να αγοράσω μια νέα φωτογραφική μηχανή.Έχω μια olympus απο το 2003 αλλά έχει βγάλει τα ψωμιά της.Το budget μου φτάνει μέχρι 300,00 - 350,00 € maximum Με ενδιαφέρει κυριώς σε πρώτη φάση η καλή ποιότητα εικόνας σε χαμηλό φωτισμό (χωρίς φλας) για να βγάζω τον νεογέννητο γιο καθώς και η καλή ποιότητα βίντεο γιατί βαρέθηκα συνέχεια με την βιντεοκάμμερα... Έχω καταλήξει σε αυτές τις μηχανές Sony DSC-HX7V Canon PowerShot SX230 HS Panasonic Lumix DMC-TZ20 Sony CyberShot DSC-HX9V Θα ήθελα την αποψή σας.Eυχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δώσε άλλα 20 και πάρε μια canon s95 που είναι κορυφή και αξίζει!! http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=4932 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroscbr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εγώ θα σου έλεγα την panasonic μιας κι έχω κι εγώ μια lumix άλλης σειράς αλλά είμαι ευχαριστημένος να σου πω σε αυτά τα λεφτά αν δεν σε νοιάζει ο όγκος έχει παντός και πολύ καλύτερες μέχρι και dslr μπορείς να βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limbonicart Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ναι με τον όγκο έχω θέμα στην παρούσα φάση @spiroscbr διάβασα διάφορες κριτικές για την panasonic και έγραφαν για την ποιότητα της εικόνας ότι δεν είναι και τόσο καλή @CtrlFreak σκέφτομαι ότι θα ξεφύγω αν προσθέσω και τα έξοδα αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CtrlFreak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Σε τόσο μεγάλη παραγγελία μπορεί να μην έχει μεταφορικά και αν είσαι Αθήνα περνάς και το παίρνεις! Σκέψου το πάντως γιατί σε χαμηλό φωτισμό η συγκεκριμένη κάνει θαύματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiroscbr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 μάλιστα σωστό και αυτό όσο μπορεί βεβαία ο καθένας μας να εμπιστευτεί κάποιον άλλον που δεν γνωρίζουμε της απαιτήσεις του. μια αλλη λυσει ειναι να ριξεισ λιγο το χρηματικο οριο οστε το ενδεχομενο κλαμα αργοτερα να ειναι λιγοτερο εγο εχο παρει αυτι εδω Link την αγόρασα τα χριστουγεννα 130ευρο και μου έχει βγει μια χαρά σε και ι χρήση που της κάνω είναι όποτε πάμε εκδρομές με τις μηχανές να βγάζω εκεί φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εδώ θα βρεις μία ενδεικτική δοκιμή της HX9V (κατά την ταπεινή μου γνώμη η καλύτερη κομπακτ για ανθρώπινα λεφτά), ενώ φυσικά θα βρεις και όλες τις άλλες... Η 95άρα είναι σίγουρα πολύ δυνατό μηχανάκι για φωτό, μου τα χαλάει λίγο στο βίντεο. Η TZ20 δεν έκανε καμία πρόοδο όσον αφορά την ποιότητα φωτογραφίας (αν και δεν είναι αυτή η δουλειά της), βλέπεις όμως ανταγωνιστικά μοντέλα να σκίζουν παντού (οι δύο Sony...). Καλή φάση θα ήταν και η Pana LX5 (με φοβερή φωτό και σούπερ βίντεο), αλλά η τιμή της είναι ακόμα στα ουράνια... Τώρα, δεν ξέρω πόσο χαμηλά σκοπεύεις να κατέβεις σε ISO, αλλά μία HX9V θα την τσιμπούσα άνετα (χωρίς να συμπαθώ την εταιρία, παραδέχομαι ότι κατέβασε πολύ ολοκληρωμένο προϊόν στην αγορά). Και η "μικρή" Sony τα πάει πάρ απολύ καλά και είναι και σε πολύ συμπαθητική τιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Canon sx230 hs και καθάρισες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limbonicart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Eυχαριστώ παίδες για τις προτάσεις σας Είμαι πολύ κοντά να αποκτήσω την Canon S95 όπως πρότεινε και ο φίλος CtrlFreak πιο πάνω.Θα έχω θέμα όμως με το Οπτικό Zoom που στην canon είναι στα 3.8; Φίλε @Navu όσο αφορά το video που είναι στα 720p θα είναι πάντως πολύ καλύτερο απο την βιντεοκάμμερα που έχω με τις μικρές κασσέτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δεν είναι μόνο το 720, είναι ότι δεν ζουμάρει τη στιγμή που εγγράφει και έχει και μονοφωνικό ήχο... Το άλλο θέμα για μένα τουλάχιστον είναι ότι την έπιασα στα χέρια μου και "χάθηκε" (και δεν έχω και τίποτα χερούκλες). Παραείναι compact και σε συνδυασμό με τα μικρά κουμπιά με χάλασε άσχημα, λίγο μεγαλύτερη από κινητό, πρέπει να τη χειρίζεσαι με τα ακροδάχτυλα. Το σίγουρο είναι ότι οποια και να διαλέξεις, σε σχέση με την προκάτοχο θα βρίσκεσαι έτη φωτός μπροστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limbonicart Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Όντως είναι αρκετά μικρή σε σχέση με τις παραπάνω και όντως έχω χερούκλες Αυτό που μου γράφεις "Δεν είναι μόνο το 720, είναι ότι δεν ζουμάρει τη στιγμή που εγγράφει και έχει και μονοφωνικό ήχο..." δεν το παρατήρησα σε κάτι κριτικές που διαβάζω... Για ρίξε και μια ματιά εδώ: http://snapsort.com/compare/Canon_PowerShot_S95-vs-Sony-HX9v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dafnousaki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 πολύ καλή επιλογη πιστευω οτι είναι και η Olympus XZ-1 Βασικά, η φωτογραφία είναι αισθητήρας και φακός. Όλα τα άλλα είναι περιτύλιγμα. Η συγκεκριμένη εχει Μεγαλο αισθητήρα 1/1.63 και φακό, ισοδύναμο 28-112mm F/1.8-2.5. , το μόνο αρνητικό ειναι το οπτικο Ζοομ και η τιμή της.. Αλλα πιστευω οτι ειναι μια καλή επιλογη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να πάρω μια dslr φωτογραφική μηχανή για να αρχίσω να τραβάω πιο επαγγελματικές φωτογραφίες. Οχι τίποτα φοβερό ομως. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω απο 250 €. Έχουμε καμια πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά παιδιά. Θα ήθελα να πάρω μια dslr φωτογραφική μηχανή για να αρχίσω να τραβάω πιο επαγγελματικές φωτογραφίες. Οχι τίποτα φοβερό ομως. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω απο 250 €. Έχουμε καμια πρόταση? Για την κατηγορια της ειναι πολυ καλη, αλλα δεν προκειται για DSLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα