thanos2718 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να δω το Reaper που δείχνει ο ΑΝΤ1 στο ιντερνετ και αν γίνετε με ελληνικούς υπότιτλους!Ποιοι απο εσας το βλεπετε και τι γνωμη εχετε;
tolis_01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αν δεν το έχει στο webtv του ΑΝΤ1, δύσκολο να το δεις νόμιμα. Υπάρχει σε ένα σωρό μέρη με ελληνικούς υπότιτλους. Θυμάμαι μου άρεσε στην αρχή, έφτιαχνα και υπότιτλους με κάτι παιδιά (μετά την πιάσανε οι "επαγγελματίες" του gtvs και σταμάτησα τον υποτιτλισμό), αλλά κάπου στα μισά της πρώτης σεζόν την παράτησα.
manost Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπερα, Αρχικα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να δω το Reaper που δείχνει ο ΑΝΤ1 στο ιντερνετ και αν γίνετε με ελληνικούς υπότιτλους!Ποιοι απο εσας το βλεπετε και τι γνωμη εχετε; Έχω δει μόνο την 1η σεζόν. Η σειρά για μένα ήταν μόνο και μόνο για να περνάει η ώρα μου, τίποτα παραπάνω και γι' αυτό και τη σταμάτησα όταν ξεκίνησα να βλέπω άλλες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εσένα ή κάποιους άλλους δε θα σας αρέσει. Αν σου γράψω τις αγαπημένες μου σειρές, μπορεί να μη σου αρέσει καμία από αυτές. For the record, τη σειρά μπορείς να τη βρεις στο net. Υπάρχουν φυσικά και ελληνικοί υπότιτλοι.
thanos2718 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 επιτρέπετε καποιο λινκ;; :rolleyes:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 επιτρέπετε καποιο λινκ;; :rolleyes: Όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.