doctorized Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλημέρα! Γράφω για λογαριασμό ενός φίλου μου μιας και αυτός δεν μπορεί να γράψει στο insomnia! Χωρίς λόγο και χωρίς καμία αιτιολόγηση του μπλόκαραν τον λογαριασμό εδώ στο insomnia εως την 1η Σεπτεμβρίου! Δεν πρόσβαλλε κανέναν, ούτε εξαπάτησε κανέναν, ούτε προγράμματα πειρατικά ανέφερε ποτέ. Για ποιο λόγο κύριοι administrators μπλοκάρατε τον λογαριασμό χωρίς καν μια αιτιολόγηση? ο λογαριασμός αφορά τον panos_vas.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλημέρα! Γράφω για λογαριασμό ενός φίλου μου μιας και αυτός δεν μπορεί να γράψει στο insomnia! Χωρίς λόγο και χωρίς καμία αιτιολόγηση του μπλόκαραν τον λογαριασμό εδώ στο insomnia εως την 1η Σεπτεμβρίου! Δεν πρόσβαλλε κανέναν, ούτε εξαπάτησε κανέναν, ούτε προγράμματα πειρατικά ανέφερε ποτέ. Για ποιο λόγο κύριοι administrators μπλοκάρατε τον λογαριασμό χωρίς καν μια αιτιολόγηση? ο λογαριασμός αφορά τον panos_vas. Το μέλος panos_vas μπορεί να στείλει ένα e-mail κατ'ευθείαν σε εμένα, για να του εξηγήσω γιατί "μπλόκαρε" ο λογαριασμός του για 10 ημέρες. Και πες του να μην προσπαθήσει να μπει με το άλλο nickname που είχε, διότι εκείνο έφαγε μόνιμο ban.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.