Athanasios2104 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχω το Touch Diamond 2 και θέλω να το δουλεύω με 2 νούμερα, είναι δυνατόν; Έχω δει κάτι dual sim adapters άλλα κάνουν δουλειά; Και πως ακριβώς θα λειτουργεί το τηλέφωνο, δεδομένου ότι έχει μόνο μία κεραία; Αν κάποιος ξέρει, let me know.
manost Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχω το Touch Diamond 2 και θέλω να το δουλεύω με 2 νούμερα, είναι δυνατόν; Έχω δει κάτι dual sim adapters άλλα κάνουν δουλειά; Και πως ακριβώς θα λειτουργεί το τηλέφωνο, δεδομένου ότι έχει μόνο μία κεραία; Αν κάποιος ξέρει, let me know. Πολύ πιθανόν να το γνωρίζεις ήδη, αλλά αν έχεις δύο νούμερα της Cosmote υπάρχει η SIM της που ενσωματώνει τα δύο νούμερα σε μία και μπορείς μέσω application που θα εμφανιστεί με το όνομα COSMOTE, να κάνεις αλλαγή από το ένα νούμερο στο άλλο. Οι άλλες εταιρίες δε νομίζω να έχουν κάτι παρόμοιο και για τον dual sim adapter δεν γνωρίζω, αλλά από τα λίγα που έχει πάρει το μάτι μου στο myphone, αποφεύγονται (δεν ξέρω ακριβώς το λόγο).
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 μπα, το ένα είναι wind το άλλο ελβετικό
sv2evs Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μπα, το ένα είναι wind το άλλο ελβετικό Αυτά τα συστήματα νομίζω λειτουργούν με επανεκκίνηση, δηλαδή για να χρησιμοποιήσεις το 2ο νούμερο πρέπει να ξανά ξεκινήσεις την συσκευή. Νομίζω παρ'όλα αυτά...δεν είμαι 100% σίγουρος.
abc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Αυτά τα συστήματα νομίζω λειτουργούν με επανεκκίνηση, δηλαδή για να χρησιμοποιήσεις το 2ο νούμερο πρέπει να ξανά ξεκινήσεις την συσκευή. Νομίζω παρ'όλα αυτά...δεν είμαι 100% σίγουρος. Αυτό στα πιο φτηνάαα μοντέλα.... Ό,τι πληρώνεις παίρνεις και εκεί... Απλά δεν βοηθούν οι περιγραφές των εταιρειών(ειναι τελειως συνοπτικές, χωρίς να εξηγούν την ορολογία) και μπερδεύται ο κόσμος και το μαθαίνει αφού πληρώσει την συσκευή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.