FilipposMD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ωραια, αρα να αναφερονται και αυτα τα ενα σωρο αρνητικα του συγκεκριμενου επαγγελματος, διοτι αποτι βλεπω οσοι αναφερθηκαν/αναφερθηκατε σε αυτο το επαγγελμα ειχαν να σημειωσουν μονο τα σουπερ ντουπερ ουαου στα ορια της κλεψιας, λεφτα. Τα οποια παρεπιπτοντως δεν ειναι και τιποτα τρελα. Παντως ενω γραφεις ενα ματσο αρνητικα στο τελευταιο σου ποστ, πρηγουμενως αυτη τη δουλεια προτεινες κι εσυ :> Να υποθεσω οτι την προτεινες με μοναδικο (δυστυχως) κριτηριο τα λεφτα και τιποτα αλλο απο οσα ανεφερες παραπανω? Η ερώτηση ήταν για "δουλειές με καλά λεφτά που δεν χρειάζονται μακροχρόνιες σπουδές" (το λέει σχεδόν και ο τίτλος). Νομίζω ότι απάντησα σε αυτήν ακριβώς την ερώτηση. Αν ο topic starter ή κάποιος άλλος θέσει και άλλα κριτήρια για την επιλογή επαγγέλματος, το συζητάμε ευχαρίστως. Προσωπικά, θα ήμουν δυστυχής αν ήμουν υδραυλικός κι ας έβγαζα περισσότερα από όσα βγάζω τώρα, γιατί δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αλλά, χωρίς να λέω ότι θα γίνεις ζάμπλουτος ως υδραυλικός, θεωρώ ότι μεταξύ των επαγγελμάτων που δεν απαιτούν σπουδές, έχει από τις πιο ικανοποιητικές απολαβές.
Septum Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ας μεινουμε λιγο σε δουλειες που δεν χρειαζονται δημοσιες σχεσεις και αρκετο καιρο στον κλαδο για να καταφερεις να κερδιζεις καλα λεφτα πχ υδραυλικος.Δουλειες που δινουν χρηματα πιο αμεσα και οχι δουλειες καριερας,που μπορεις να μαζεψεις ενα κεφαλαιο απο αυτες.Ο παραγοντας κουραση,κακο ωραριο κλπ ας μην μπει στα κριτηρια. -wtf-καλαμποκας θελει καποια αδεια?-wtf-
Mika Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 κάνοντας ιδιαίτερα από εσένα σορυ αλλα δεν επαιζε να αναλαβω τετοιο μυαλο το 1 + 0.5 + 0.5 = 3 δεν μπορω να το κατανοησω :mrgreen: 12χ8 9600 χ3 δώρα 2500-3000 + + επιδότηση απο κράτος ( παιδιά - μεταφορά φακέλου - επειδή χρησιμοποιεί τις σκάλες[ΔΗΜΟΣΙΟ]) Φτάνει 14500-15000 ο απλός εργάτης... δεν ξέρω για δώρα, αλλα τα επιδόματα πάνε σύννεφο τελικα ξερεις ή δεν ξερεις για τα δωρα; ποσα ειναι; 0; 2; 3; 250 λιρες; (174 ευρω για σενα);;; ο μπαμπακας που σε ταιζει τι δουλεια κανει;
Mirlogria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ρε Mika είσαι σοβαρός;Τι κάθεσαι και ασχολείσαι;!
Adawn Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 σορυ αλλα δεν επαιζε να αναλαβω τετοιο μυαλο το 1 + 0.5 + 0.5 = 3 δεν μπορω να το κατανοησω :mrgreen: τελικα ξερεις ή δεν ξερεις για τα δωρα; ποσα ειναι; 0; 2; 3; 250 λιρες; (174 ευρω για σενα);;; ο μπαμπακας που σε ταιζει τι δουλεια κανει; ρε φίλε τώρα, δηλαδή τσάμπα λεφτά σου έδινα? για να μου μάθεις "μπούρδες" ... εεεε θα σε καταγγείλω δηλαδή... :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.