Προς το περιεχόμενο

Δουλειες με καλα λεφτα

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που κανουν σωστα τη δουλεια τους και καηκανε μαζι με τα ξερα.

θα πεθάνω από τα γέλια...

οχι, εχασες. ιδιωτικο τομεα δουλευω. εσυ φανταζομαι δεν εχει δουλεψει ουτε μια ωρα (νομιμα) στη ζωη σου αφου μου λες για 3 δωρα.

άμα το λες εσύ ... σφύρα μια...

Πάντως με τόση προσφορά εργατικών χεριών τη γυναίκα θα πάρουν ; Για αποθηκάριο πάντα άντρα βλέπω να ζητάνε και να ξέρει κλαρκ

ναι ρε αγαπούλα, υποθετικά μιλάμε... απλως λέω το τι "κλαψιάρηδες" είναι οι γυναίκες

ΟΝ ΤΟΠΙΚ:

εγώ το είπα, άλλα το σβήσανε.. ://

γυναίκες -> ιερόδουλες...

άντρες -> κλέφτες

χΔ xD :D

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παλι θα πεθανω απο τα γελια με τα 3 δωρα το χρονο που αναφερεις... ή οτι £250 ειναι 174 ευρώ. ή με τις ανησυχιες σου για την ποιοτητα του ΑΝΤ1.

μαντευω βολεμενο παιδακι που ποτε δεν χρειαστηκε να ασχοληθει με λεφτα μια που ειχε τον μπαμπα. εχεις κανει καλη αρχη στο φορουμ δεν λεω θα συνεχισω να σε παρακολουθω :mrgreen:

Δημοσ.

εγω παλι θα πεθανω απο τα γελια με τα 3 δωρα το χρονο που αναφερεις... ή οτι £250 ειναι 174 ευρώ. ή με τις ανησυχιες σου για την ποιοτητα του ΑΝΤ1.

μαντευω βολεμενο παιδακι που ποτε δεν χρειαστηκε να ασχοληθει με λεφτα μια που ειχε τον μπαμπα. εχεις κανει καλη αρχη στο φορουμ δεν λεω θα συνεχισω να σε παρακολουθω :mrgreen:

:o :o

πες μου και άλλα να μάθω τον εαυτό μου, εσύ ξέρεις καλύτερα...

αυτό μόνο τα λέει όλα

ή με τις ανησυχιες σου για την ποιοτητα του ΑΝΤ1.

ByTheWay, Πάσχα, Χριστούγεννα, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΊΑΣ....

φοράς γυαλιά? η να μεγαλώσω τα γράμματα

Δημοσ.

Χαχαχα πριν δύο χρόνια ήμουν για καφέ στο πεζόδρομο ανάμεσα σε Θησείο και Μοναστηράκι και κάνανε κάτι εργασίες εκεί και είχανε μία τέτοια αλλά με καυτό σορτς , χαρά οι άντρες της παρέας :mrgreen:

Δημοσ.

ένας απλός εργάτης σήμερα που δουλεύει σε εργοστάσιο με 800 ευρώ κάθε χρόνο βγάζει

12χ8 9600

χ3 δώρα 2500-3000 +

+ επιδότηση απο κράτος ( παιδιά - μεταφορά φακέλου - επειδή χρησιμοποιεί τις σκάλες[ΔΗΜΟΣΙΟ])

Φτάνει 14500-15000 ο απλός εργάτης...

φοράς γυαλιά? η να μεγαλώσω τα γράμματα

Αν μιλάς για τον ιδιωτικό τομέα, τα δώρα δίνονται 3 φορές τον χρόνο, αλλά το Πάσχα και το επίδομα αδείας είναι μισός μισθός. Άρα, αν παίρνει 800 τον μήνα, τα δώρα του είναι συνολικά 1600. Φυσικά, στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχουν δημοσιοϋπαλληλικά επιδόματα.

Αν πάλι μιλάς για δημόσιο, τα δώρα έχουν καταργηθεί και στη θέση τους υπάρχουν κάτι επιδόματα, τα οποία, στις περιπτώσεις που ξέρω εγώ, είναι <400 ευρώ καθαρά, συνολικά.

Και στις 2 περιπτώσεις, δεν έχεις κάνει καλά τους υπολογισμούς σου.

Δημοσ.

1 μισθος ειναι τα Χριστουγεννα, μισος μισθος το Πασχα και αλλος μισος το επιδομα αδειας.

συνολο 1 +0.5 + 0.5 = ;

3 λες ε;

πως περασες στο πανεπιστημιο;

Δημοσ.

Αντί να του τι λέτε συνέχεια, γιατί δε του προτείνεται να γράφει πιο προσεχτικά και ότι δε μιλάει με ένα φίλο του ?

Δημοσ.

Αντί να του τι λέτε συνέχεια, γιατί δε του προτείνεται να γράφει πιο προσεχτικά και ότι δε μιλάει με ένα φίλο του ?

τα ευκολως εννοουμενα...

Δημοσ.

βλεπεις να εχει διαθεση για διαλογο; προσωπικα του ζητησα να σεβαστει καποιους ανθρωπους και απαντησε οτι δε σεβεται "αυτους που τον γαμανε".

Δημοσ.

βλεπεις να εχει διαθεση για διαλογο; προσωπικα του ζητησα να σεβαστει καποιους ανθρωπους και απαντησε οτι δε σεβεται "αυτους που τον γαμανε".

νομίζω ότι εννοούσε το κράτος και όχι αυτούς που είπες να σέβεται...

Δημοσ.

νομίζω ότι εννοούσε το κράτος και όχι αυτούς που είπες να σέβεται...

εσυ νομιζεις αυτο

αυτος νομιζει κατι αλλο

and so the story goes... :-D

Δημοσ.

δεν το περιμενα, το εμαθα προσφατα.

φωτογραφος σε αυτες της εταιριες που βγαζουν φωτογραφιες για τα γνωστα μαγαζια-κλαπς στο fb πχ, guestlist-carpe diem κλπ...

~40+ ευρα για 3 ωρες. και δεν το λες και ασχημο το περιβαλλον εργασιας.

40 ευρω + διασκεδαση; Πω... αυτα ειναι.

arr.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...