TwitterLover Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Καλησπερα! Σε προηγουμενο topic που ειχα κανει ζητησα βοηθεια και μου ειπατε να αλλαξω το password του router σε WPA και το εκανα. Απο τοτε ολοι οι ενοχλητικοι εφυγαν απο το router μου αλλα εχει μεινει ενας και τα νευρα μου ειναι τσανταλια! Τι να κανω ρε παιδια? (Βασικα ειναι WPA2 αν αυτο σημαινει κατι) Please help!!! Thanks!
RcManiac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Άλλαξε κωδικό , μάλλον θα έχεις βάλει κάποιον εύκολο . Στον κωδικό βάλε και αριθμούς και σύμβολα (!@#$%^)
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Πάρε ένα σφυρί και σπάστου τον laptop Πλάκα κάνω φυσικά. Όπως είπαν και οι άνωθεν. Άλλαξε κωδικό και βάλε κεφαλαία και μικρά γράμματα, σύμβολα, νούμερα και να είναι τουλάχιστον 16 χαρακτήρες. Δημιούργησε μια έκφραση και παράλαξε την με νούμερα και σύμβολα, π.χ. 1w@nt2brak€y0RlάPtoPw!thAh@mmεr (I want to break your laptop with a hammer) και αστον να κάνει brute force ή rainbow tables σε αυτό. Σε καμιά εβδομάδα άλλαξε πάλι τον κωδικό Επίσης άλλαξε το SSID και κάντο να μην εκπέμπετε ώστε να είναι κρυφό.
TwitterLover Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ok θα το αλλάξω αύριο! Ναι ο κωδικός μου είναι ABCDE98765 χαχαχα
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ok θα το αλλάξω αύριο! Ναι ο κωδικός μου είναι ABCDE98765 χαχαχα Καλύτερα να έβαζες God ή Love ή SeX (δεν θυμάμαι σε πια ταινία ήταν, swordfish, war games, hackers, the net; ). Ποιο περίπλοκα θα ήταν γιατί έχουν κεφαλαία και μικρά γράμματα.
gruser Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Ok θα το αλλάξω αύριο! Ναι ο κωδικός μου είναι ABCDE98765 χαχαχα εχεις τον ιδιο και εδω ετσι δεν ειναι?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 επισης μπορεις ταυτοχρονα να κανεις και καποια αλλα βηματα αν εχεις θεμα οπως ειπαν τα παιδια hidden ssid. β.disable dhcp και καρφωτα Ip στα pc. και κλειδωμα με mac address.Ολα αυτα σαν εξτρα Protection αμα εχεις θεμα.
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ok θα το αλλάξω αύριο! Ναι ο κωδικός μου είναι ABCDE98765 χαχαχα ρε φιλε προσπαθω να μπω με αυτο που εδωσες και μου βγάζει failed, σε παρακαλω ξανακοιτα το και δωσε το σωστο, θα ερθουν και κατι γνωστοι μου εξω απ το σπιτι σου με 3-4 λαπτοπ... ουτε στο link απ το πλαισιο δε θα μπαινεις που ειναι γρηγορο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.