driftingcris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλησπερααααα........... Λοιπον εχω το συστημα της υπογραφης μου, και θα με τρελανει.. Πανω στην απολυτη πορωση σε CoD MW2 Online(alterIWnet version) μου πεταει το προβλημα που βλεπετε στην εικονα κατω. Δεν μπορω να καταλαβω. Αν ηταν το DirectX θα το εκανε και στο PC της αδερφης μου που εχει ιδια Windows και την ιδια εκδοση DirectX. Τι μπορει να ειναι? Windows εβγαλα εκεινα τα μουφα-πειραγμενα που ειχα. Κατι δεν παει καλα με το DirectX? Κατι δεν παει καλα με τις καρτες γραφικων και το CrossfireX? Να πω οτι οταν μου το βγαζει βγενει και το συννεφακι που λεει το προγραμμα οδηγισης οθονης ΑΤΙ σταματισε να λειτουργει. Εχω πανω τον Catalyst 11.7 Ευχαριστωωωωω
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τα γραφικά τα έχεις στο Max? Αν ναι δοκίμασε να τα χαμηλώσεις... Το επαιζες απροβλημάτιστα το Game χθες πχ? edit: Επίσης Start -> Run -> dxdiag -> Display καρτέλα >all Direct X Features είναι όλα Enable?
driftingcris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τα γραφικά τα έχεις στο Max? Αν ναι δοκίμασε να τα χαμηλώσεις... Το επαιζες απροβλημάτιστα το Game χθες πχ? Ναι στο Max ολα. Θα δοκιμασω και θα πω αυριο γιατι μου το κανει μετα απο 2ωρο παιχνιδιου. Το Game πριν το φορματ με τα μουφα-πειραγμενα Windows επαιζε κανονικα, με την ιδια εκδοση DirectX και Catalyst 11.5
driftingcris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μαλον μιλας για DirectX9 οπως μιλουσες και για xp οταν ειπες start-.run Για δες τι μου βγαζει
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 όχι για 7 μιλούσα απλά αντι να σου πω γράψε run είπα run Το CAP3 το έχεις περάσει έτσι;
SPANK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Στο βγάζει συνέχεια αυτο το πρόβλημα η το πέταξε μια δύο φορές ? Βασικά δοκίμασε αν θέλεις και με τους 11.5 που έπαιζες κανονικά πριν γιατι ειναι άβυσσος η ψυχή των drivers της Ati
driftingcris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 όχι για 7 μιλούσα απλά αντι να σου πω γράψε run είπα run Το CAP3 το έχεις περάσει έτσι; Τι ειναι τουτο? Στο βγάζει συνέχεια αυτο το πρόβλημα η το πέταξε μια δύο φορές ? Βασικά δοκίμασε αν θέλεις και με τους 11.5 που έπαιζες κανονικά πριν γιατι ειναι άβυσσος η ψυχή των drivers της Ati Μου το κανει κοντα στο 2ωρο Gaming ΜΟΝΟ ομως σε αυτο το παιχνιδι. Σε MoH 2010 και Brink τιποτα. Θα το δοκιμασω αν δω οτι δεν γινετε τιποτα αλλο.
karmen1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τι ειναι τουτο? Τούτο από κάτω από τους drivers http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx Εχεις κάνει και cf τρομάρα σου
driftingcris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τούτο από κάτω από τους drivers http://sites.amd.com...on_win7-64.aspx Εχεις κάνει και cf τρομάρα σου Βεβαια.. Και μαλιστα το καλητερο cf.... Τα Profiles λες? Τωρα που το λες ειχα βαλει παλια αλλα τωρα οχι. Παω να βαλωω.
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Βεβαια.. Και μαλιστα το καλητερο cf.... Τα Profiles λες? Τωρα που το λες ειχα βαλει παλια αλλα τωρα οχι. Παω να βαλωω. Βάλε τα και πες
driftingcris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Βάλε τα και πες Εβαλα, και μετα το restart παω για καψημο... Οχι τιποτα αλλο...για να δω αν κρασαρει παλι..οχι οτι ειμαι πορωμενος........
driftingcris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Λοιπον επαιζα 2:30 ωρες και δεν μου εβγαλε προβλημα.. Ολα καλααα... Ευχαριστω για την βοηθεια
karmen1983 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Αμα δεν κλείσεις 5 ώρες σερί δε θα πιστέψω ότι λύθηκε Πλάκα κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.