koularasss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 καμια φορα το κινητο επανεκινητε μονο του οταν το εχω στην τσεπη.ξερει καινεις γτ?
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ισως φορας πολυ στενο παντελονι και πατιεται το off
koularasss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 συνηθως δεν φοραω στενο παντελονι και για να κλεισει πρεπει να πατξσω το κουμπι στο πανω μερος του κινητου,να διλεξω απενεργοποιηση απο τις επιλογες κααι οκ κατι που ειναι λιγο δυσκολο να γινει στην τσεπη.
Giorgos09 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ακομα να μεταφερουν αυτο το θεμα? Admins? Δηλαδη αν δε παραπονεθουμε δεν γινεται τιποτα?
marios_geo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Flash δεν παίζει. Έχει επεξεργαστή armv6, που δεν υποστηρίζεται. Αυτό που πρέπει να κάνεις (έχω το ίδιο κινητό), είναι να εγκαταστήσεις το Rockplayer pro (που έχει codecs optimized για armv6). Πολλά site έχουν mobile εκδοση, και όταν θες να δεις κάποιο video, αυτόματο το κάνουν stream σε άλλη μορφή (όχι flash, νομίζω mp4), και βλέπεις μια χαρά. EDIT : Βρήκα αυτό. Δεν ξέρω αν παίζει, αλλά δεν χάνεις τίποτα...
marios_geo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν σου δουλεύει το link, ψάξε στις επόμενες σελίδες. Κάποιος άλλος χρήστης δίνει κάποιο άλλο. Μην δοκιμάσεις την 10.3, δεν παίζει. Ψάξε για την 10.1
koularasss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανεις πως μπορω να του βαλω android 2.3??
Giorgos09 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ξερει κανεις πως μπορω να του βαλω android 2.3?? Settings - About phone (i teleutaia epilogi) - System software updates (i proti epilogi) - Check now Ton moderetaros deithomen na valoun sti swsti enotita ayto to thema.
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Θα χασω ολα τα αρχεια που ειχα στο κινητο? Δεν το βρισκω.στις πληροφοριες τηλεφωνου δεν λεει τιποτα.
Giorgos09 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Θα χασω ολα τα αρχεια που ειχα στο κινητο? Δεν το βρισκω.στις πληροφοριες τηλεφωνου δεν λεει τιποτα. Apoti vlepw prepei na kaneis to update mesw tou LG’s desktop client.
koularasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το εβαλα και δεν εχει κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα