koularasss Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 εχω εδω κ μια εβδομαδα το κινητο και οταν παιζω angry birds μου κολλαει.ειναι κατι μονιμο η μπορω να το διορθωσω?και οταν ειμαι στο ιντερνετ δεν υπαρχει καποιο κουμπι η μηπως υπαρχει και δεν το εχω βρει.
koularasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Πριν απο αυτο το κινητο ειχα το lg gt505 και οταν ηθελα να βγω απο το ιντερνετ πατουσα επιλες και εξοδος και ηξερα πως σιγουρα βγηκα.σε αυτο το κινητο υπαρχει τετοιος τροπος η παταω το κουμπι για να βγει στην αρχικη οθονη και ετσι θα βγω?και κολλαει μονο στο angry birds.
koularasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 ναι αλλα παει στην προηγουμενη σελιδα και αν ειμαι στο ιντερνετ για μια ωρα θα πρεπει να παω πισω ποσες σελιδες για να βγω.κανενας αλλος τροπος?
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 για αυτο και εγω χρεισιμοποιω το τασκ κιλλερ που εχω βαλει να κλεινη απο μονο του τις ανοιχτες εφαρμογες
koularasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 δηλαδη τι κανει αυτο?το παταω και τον κλεινει?και που μπορω να το βρω?
dimitrisOS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 κλεινη ολες τις ανοιχτες εφαρμογες οσες ειναι ανοικτες με ενα κλικ στην επειφανεια εργασιας που βγαζεις ενα windget ή το ρυθμιζεις απο το μενου ετσι οπως το εχω βαλει εγω καθε φορα που σβηνει η οθονη κλεινη τις ανοιχτεςεφαρμογες απο μονο του και εγω δεν κανω τιποτα συγγεκριμενα αυτο ειναι
koularasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 κατεβαζω εφαρμογες και παιχνιδια και ολα αποθηκευονται στην μνημη τηλεφωνου.υπαρχει καποιος τροπος για να αποθηκευονται στην sd?
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 εχω δει οτι γινετε αλλα πηγα εγω μια φορα μα το κανω αλλα χαθηκαν και δεν ανοιγαν οι εφαρμογες που ειχαν μεταφερφει δεν ξερω μπορει να μην εκανα κατι σωστα αλλα μπορει να εβαλα μια σωστη εφαρμογη
koularasss Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 βρηκα μια εφαρμογη απο το android market που αντιγραφει απο την sd στο τηλεφωνο και αντιστροφα και λεγετε app 2 sd free.
dimitrisOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αυτην ειχα δοκιμασει και εγω αν θες δοκιμασε την
koularasss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 την δοκιμασα και δουλευει πολυ καλα!!
koularasss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 υποστηριζει adobe flash player?αν ναι απο που να το κατεβασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα