Προς το περιεχόμενο

Να μπλοκάρω τα Windows? ( Deep Freeze)

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά, το βάζε βγάζε δεν κάνει καλό... μετά από καιρό έχεις προβλήματα... παρόλο που μπορεί να έχεις μόνο 15-20 προγράμματα

να δημιουργήσω 2 Παρτιτιον?

Το πρώτο 15 GB, για το λειτουργικό και τα βασικά προγράμματα τα οποία θα τα περάσω και μετά θα το φρεεζαρω. και το 2ο κομμάτι για να αποθηκεύω τα δεδομένα μου.

Έτσι, δεν γεμίζει σκουπίδια το ΛΣ, η ρεγιστρυ και άμα θέλω κάνω ένα Copy το 2ο παρτιτιον και του κάνω φορμάτ.

ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ: μου αρέσει για τις "εκστρατείες" (απο κάτι 15αχρονα, η κάτι τύπους (ραδιο αρβυλα πχ) που θα ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ) για τα Greeklish. και όταν βλέπουμε κάτι τέτοια

Παρτιτιον,φορμάτ,φρεεζαρω,ρεγιστρυ,ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ, δεν τίθεται θέμα για "καταπάτηση" της χ,ψ γλώσσας...

ε ρε για γλέντια*** που είμαστε...

Δημοσ.

φίλε, έχω να ασχοληθώ με αυτά εδώ και 5-6 χρόνια...

φιλική συμβουλή, ξεκόψτε απο Dota/L2... και όλα αυτά...

πες μου τώρα για το Ghosting, απ'ότι διάβασα στο νορτον, απλά κάνει Backup ... που κολλάει με το θέμα...? :ppp

βασικά έχω ακούσει καλά λόγια για το φρεεζ , το Deep Freez είναι καταπληκτικό εργαλείο...

Δημοσ.

φίλε, έχω να ασχοληθώ με αυτά εδώ και 5-6 χρόνια...

φιλική συμβουλή, ξεκόψτε απο Dota/L2... και όλα αυτά...

πες μου τώρα για το Ghosting, απ'ότι διάβασα στο νορτον, απλά κάνει Backup ... που κολλάει με το θέμα...? :ppp

βασικά έχω ακούσει καλά λόγια για το φρεεζ , το Deep Freez είναι καταπληκτικό εργαλείο...

το acronis και το Norton ghost Οπως ειπες κανουν ενα συμπιεσμενο backup.ειναι λιγο διαφορετικο απο αυτο που ζητας απλα το προτεινω.οτι δηλαδη μπορεις να κανεις μια ωραια full εγκατασταση και να την παρεις backup και μετα να μην το freezareis αλλα ανα πασα στιγμη γινει κατι με το λειτουργικο επαναφερεις το Image.τα αρχεια σου τα εχεις σε αλλο partition και ολα οκ.απλα αντι να το freezareis και να το κανεις unfreeze οταν θες να περασεις κατι το αφηνεις χυμα του σκιζεις τα ραμματα και οταν ειναι για πεταμα το λειτουργικο επαναφερεις το παλιο παρα να καθεσαι με το freeze.απλα το προτεινω σαν εναλλακτικη.εννοειται οτι δεν ειναι αυτο που ζητας.το να επαναφερει το image θα παρει max κανα 10 λεπτο με μια Normal εγκατασταση windows 7.

Δημοσ.

το acronis και το Norton ghost Οπως ειπες κανουν ενα συμπιεσμενο backup.ειναι λιγο διαφορετικο απο αυτο που ζητας απλα το προτεινω.οτι δηλαδη μπορεις να κανεις μια ωραια full εγκατασταση και να την παρεις backup και μετα να μην το freezareis αλλα ανα πασα στιγμη γινει κατι με το λειτουργικο επαναφερεις το Image.τα αρχεια σου τα εχεις σε αλλο partition και ολα οκ.απλα αντι να το freezareis και να το κανεις unfreeze οταν θες να περασεις κατι το αφηνεις χυμα του σκιζεις τα ραμματα και οταν ειναι για πεταμα το λειτουργικο επαναφερεις το παλιο παρα να καθεσαι με το freeze.απλα το προτεινω σαν εναλλακτικη.εννοειται οτι δεν ειναι αυτο που ζητας.το να επαναφερει το image θα παρει max κανα 10 λεπτο με μια Normal εγκατασταση windows 7.

δεν εννοώ να πάθει κάτι ώστε να μην δουλεύει ... κανας ιος, ξερω γω....

απλά φίλε το πσ όπως είπα γεμίζει απο σκουπίδια "φυσιολογικά" μετα απο κάποιο καιρό και απαιτεί φορματ...

και οι επιδόσεις πέφτουν .. αστα να πάνε ... βγάζεις όλα τα αχρηστα προγραμματα και λες γιατι ακομα σέρνεται ...

γιαυτό προτιμώ φρεεζε

Δημοσ.

δεν εννοώ να πάθει κάτι ώστε να μην δουλεύει ... κανας ιος, ξερω γω....

απλά φίλε το πσ όπως είπα γεμίζει απο σκουπίδια "φυσιολογικά" μετα απο κάποιο καιρό και απαιτεί φορματ...

και οι επιδόσεις πέφτουν .. αστα να πάνε ... βγάζεις όλα τα αχρηστα προγραμματα και λες γιατι ακομα σέρνεται ...

γιαυτό προτιμώ φρεεζε

ναι και ιος να μπει η να μαζευτουν αρχεια απο αχρηστα προγραμματα μπορεις να κανεις restore to image και να εισαι οκ.το συν ειναι οτι και να μην bootarei kan to Pc μπορεις να κανεις recover.β.δεν freezarei τιποτα.απλα οταν η εγκατασταση γινει χαλι τοτε κανεις Restore.ενω με το freeze δεν αφηνεις την εγκατασταση να γινει χαλι.βεβαια μπορεις να κανεις και τα 2 .kai ghost ωστε αμα γινει στραβη και δεν bootarei να κανεις ενα system restore.(η αμα γινει κατι που ξεφυγε απο το freeze η που αφησες να περασει και σου εκανε προβλημα) και freeze για να μην παθει κατι η εγκατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...