Προς το περιεχόμενο

2ος σκληρος

epistimonas91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχώ θέμα με τον 2ο σκληρο... δεν εμφανιζεται το εικονιδιο του στο my computer

και οι εφαρμογες που ειναι αποθηκευμενες σε αυτον δεν ανοιγουν...ξερεις κανεις τιποτα?

Δημοσ.

δεν τον βρισκει ουτε εκει! ξερεις τι γινεται?

Ανοιξε το pc και βγάλε βάλε καλώδια ή ακόμα καλύτερα άλλαξε καλώδια... Αν συνεχίσει μαύρα μαντάτα...

Δημοσ.

α.συνδεουμε τον δισκο στο ρευμα και προσπαθουμε ακουμπωντας πανω του να δουμε αν κανει rotate η να ακουσουμε κανα παραξενο ηχο.αν ολα πανε καλα βαζουμε και αλλο sata καλωδιο και τον δισκο σε αλλη sata Υποδοχη και κοιταμε στο bios οτι ειναι enable Ολα τα sata και auto detect.αν ολα πανε καλα θα πρεπει να τον βρει στο bios.προσεχουμε μην τον βαλουμε σε καμια υποδοχη κανενος raid controller Που ειναι απενεργοποιημενος.

Δημοσ.

τα αλλα sata με τον 2ο σκληρο και τα cd rom τα διαβαζει στο primary ide master -flave

γραφει διπλα not detected το εχω συνδεσει και σε αλλο sata αλλα δεν κανει τιποτα

Δημοσ.

τα αλλα sata με τον 2ο σκληρο και τα cd rom τα διαβαζει στο primary ide master -flave

γραφει διπλα not detected το εχω συνδεσει και σε αλλο sata αλλα δεν κανει τιποτα

Βρε παλικάρι μου ε πες μας από την αρχή τι έχεις δοκιμάσει να μην ποστάρουμε άδικα...

Ε δεν νομίζω να μένει και κάτι άλλο για το δίσκο σου........

Δημοσ.

αν εχεις κανα δευτερο pc δοκιμασε το και εκει αλλιως μαλλον ο δισκος......

νιωθεις οτι παιρνει ρευμα.ακους το μοτερ να ξεκιναει να το πω αλλιως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...