Προς το περιεχόμενο

προβλημα ''περιορισμοι΄΄......ΙΟΣ

alexis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους....μόλις κατέβασα ενα προγραμμα και μου φένεται πως είναι ιος....Αφου εκανα την βλακεια και το κατέβασα και εγινε η εγκατάσταση παρατηρώ καποιες αλλαγες στον υπολογιστη....

1.Καθώς μπαινω στον Υπολογιστή μου ο Τοπικός δισκος C εχει εξαφανιστει!!!

2.Αν προσπαθήσω να ανοιξω τον φακελο με τα downloads μου βγαζει το εξης μυνημα:Αυτη η λειτουργια ακυρωθηκε εξαιτιας των περιορισμών που ισχυουν.Επικοινωνηστε με τον διαχειρηστη του συστηματος σας.

3.Πλεον δεν μπορώ να τερματισω απευθειας τον υπολογιστη αφου δεν υπαρχει αυτη η επιλογη....Πρεπει να κανω πρώτα αποσυνδεση και απο κει τερματισμο

4.Καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης ανοιγει αυτοματα η εγκατασταση του συγκεκριμενου προγραμματος....

5.Κα8ε φορα που κανω αποσυνδεση για να κλεισω τον υπολογιστη υπαρχει ενας επιπλεον χρηστης''Adminstrator'' που δεν υπηρχε πριν διπλα στον ''USER'' που υπηρχε.

6.Μπορω να μπω σε αυτον τον λογαριασμο ''Adminstrator'' οπου ειναι αδειος....Απο εκει μπορω να κανω οσα δεν μπορουσα απο τον αλλο λογαριασμο..Μονη διαφορα ειναι οτι τα παντα ειναι στα αγγλικα......

7.Αν παω απο τον λογαριασμο μου ''USER'' πινακα ελεγχου,λογαριασμοι χρηστων,αλλαγη τυπου χρηστη .... η επιλογη που ειναι τικαρισμενη ειναι αυτη του τοπικου χρηστη....Αν προσπαθησβ το ιδιο απο τον αλλον χρηστη δεν υπαρχει καν η επιλογη ''αλλαγη τυπου''

Το λειτουργικο μου ειναι windows 7

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει να κατεβασω τετοιο προγραμμα για να βρω τον ιο αλλα δεν μπορει να γινει η εγκατασταση αφου φαινεται σαν να μην ελεγχω τον τοπικο δισκο C.....Δεν με αφηνει μου βγαζει ενα μύνημα στη μεση της εγκατααστασης........Εκτος αυτου εχω δοκιμασει scan με το avast ομως δεν βρισκει τιποτα

Δημοσ.

Κατέβασε ένα bootable antivirus τότε και κάνε μία σάρωση...

Το καλύτερο θα ήταν ο Dr. Web Αλλά παίρνει αρκετή ώρα...

Μπορείς να δοκιμάσεις και ένα από αυτά

http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/

http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system

Δημοσ.

Τελικα καταφερα και το εκανα εγκατασταση στον εξωτερικο και δουλευει :)....πώς μπαινω σε safe mode?

Κάνε restart και πριν δείξει windows Μπλα μπλα πάτα F8 μερικές φορές

Δημοσ.

Λοιπον εκανα οτι μου ειπες....βρεθηκαν 15 μολυσμενα αρχεια τα διεγραψα....Ομως δεν ειδα διαφορα..........:( η μόνη διαφορα ειναι οτι πλεον δεν μου ανοιγει την εγκατασταση οταν ανοιγω τον υπολογιστη και οτι μου εμφανιζει τον σκληρο δισκο C οταν μπαινω στον υπολογιστη μου......Παρολα αυτα οταν παω να τον ανοιξω μου βγαζει το ιδιο μυνημα με τους περιορισμους κλπ κλπ..........καμια ιδεα απο δω και περα???

Δημοσ.

Εκανες πλήρη σάρωση; Λογικά για να τελειώσεις τόσο γρήγορα μάλλον γρήγορη έκανες...

Κάνε μία πλήρη plzzzzz

Δημοσ.

Οχι εκανα πληρη σάρωση.......Α και κατι αλλο......Οταν παω απο τον χρηστη ''Adminstrator'' πινακα ελεγχου,διαχειρηση αλλου λογαριασμου διαλεγω τον user και εκει ειναι τικαρισμενο το ''τυπικος λογαριασμος'' ........απο κατω εχει την επιλογη ''διαχειριστης''......οταν παω να το αλλαξω απο τυπικος σε διαχειριστης η επιλογη απο κατω που λεει ''αλλαγη τυπου χρηστη'' γινετε ''γκρι''..........ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!

Δημοσ.

Εχει μείνει κάτι σίγουρα ή στα έκανε αχταρμά. Δεν ξέρω τι μπορεί να πείραξε...

Μια και βράδιασε κατέβασε το Dr Web γράψε το Iso Σε ένα cd Και μπούταρε από αυτό. Ασε το να κάνει σάρωση. Θα πάρει πολλές ώρες. Αν και μετά από ότι βρει και διαγράψει έχουμε συνέχεια βλέπουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...