Προς το περιεχόμενο

NOT Glossy Screen !

stelrp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι οι glossy screens στα νέα laptop προσφέρουν κάτι ?

ή απλά με την γυαλιστική θολούρα που προκαλούν (και τον όποιο εντυπωσιασμό για οτιδήποτε ειναι γυαλιστερό που προκαλείται σε αρχαριους και ινδιάνους) κρύβουν τα ελλατώμματα των φτηνών πανελ που χρησιμοποιούν.

Άντε να καταλάβεις τίποτα γι γωνίες θέασης, backlit klp klp όταν ταυτόχρονα αυτό που κοιτάς καθρεπτίζει τη φάτσα σου.

Αρκετά με την πολυλογία, δύο μέρες έχω ένα απαστράπτον γυαλιστερό λαπτοπ (δεν ενδιαφέρει η μάρκα) και Δευτέρα πρωί πρωί θα πάει πίσω. Αλλά τι να πάρω ΟΛΗ η αγορά έχει κατακλυστεί με γυαλιστερές.!

Να κοιταξω σε DELL, είναι ακριβά, έψαχνα κάτι σε 500-700ευρώ 15ίντσες ότι νάναι, για τη δουλιά ου το θελω αρκούν ότι και να πάρεις.

Windows Xp αν μπορούν να μπουν (και ας έχω και τα 7) θα βόλευε γιατί στα νέα λαπτοπ, με ανάλυση 1366χ768 (στο 99% των περιπτώσεων) η επιφάνεια εργασίας είναι στενάχωρη (το ΑΕΡΟ θα το απενεργοποιήσω για εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων).

Στα XP η ανωτέρω ανάλυση είναι χορταστική.

Στο παλιό μου λαπτοπ ένα Acer 4ετίας με ανάλυση 1280χ1024 ήμουν βασιλιάς αλλά ...χάλασε.

τα 768κάθετα πικσελ είναι απαραδεκτα για MS word ή και για απλό internet scrolling.

Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και 3 μήνες αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και οθόνη ματ έχει για να μην καθρεφτίζεσαι και γρήγορο είναι. Πάρτο και αν το μεγάλο σου πρόβλημα είναι η οθόνη, σίγουρα θα μείνεις ικανοιποιημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...