jtheogr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Η εγγυηση ισχυει εφοσον παρεις οποιοδηποτε laptop που εχει 3 χρονια next bussiness day, επισης βασικη προυποθεση ειναι το μοντελο αυτο να εισαγεται και στην Ελλαδα με τα χαρακτηριστικα που το αγορασες.
Cham Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τώρα μπήκα και έκανα μια προσπάθεια για επιβεβαίωση.. μα είναι δυνατόν να στέλνουν Gibraltar και όχι Ελλάδα ?! To θέμα δεν είναι τα 200 που δεν θα γλιτώσεις τελικά το θέμα είναι οτι θα πάρεις αυτό που θέλεις τούμπανο κ θα ξέρεις κ την ώρα της μέρας που θα πατήσεις το οn πρώτη φορά,γιατί από Ελληνική Εξυπηρέτηση Χορτάσαμε..
rukavina13 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ σ'αυτα τα χρήματα θα έμπαινα Dell uk και θα έκανα build to order.. ολα τ'αλλα έπονται. Με βάση την τελευταία ενημέρωση που είχα στο live chat της Dell πριν 3 βδομάδες ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα. Καλό είναι να διασταυρώνουμε πρώτα αυτό που γράφουμε παιδιά!
xristoforos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Με βάση την τελευταία ενημέρωση που είχα στο live chat της Dell πριν 3 βδομάδες ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα. Καλό είναι να διασταυρώνουμε πρώτα αυτό που γράφουμε παιδιά! Το διεψευσαν αλλα 3 παιδια προηγουμενως.. (που ελεγε το παιδι οτι στελνει)
raxanas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το διεψευσαν αλλα 3 παιδια προηγουμενως.. Ναι επιβεβαιωνουν οτι δεν στελνει....Δοκιμασε κ μονος σου να δει.Και στο FAQ το λεει
for4 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τώρα μπήκα και έκανα μια προσπάθεια για επιβεβαίωση.. μα είναι δυνατόν να στέλνουν Gibraltar και όχι Ελλάδα ?! το gibraltar είναι αγγλικό έδαφος δε νομίζω να μπορούσαν να μη στείλουν... κάνα Laptop τούμπανο για τον φίλο θα προτείνει κανείς; Γιατί το ξεχάσαμε το θέμα.... εγώ κοίταγα τα HP τώρα μήπως έχουν και καμιά έκπτωση μετά την απόφαση απόσυρσης, αλλά θα υπάρχει σωστή υποστήριξη μετά;
Cham Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Με βάση την τελευταία ενημέρωση που είχα στο live chat της Dell πριν 3 βδομάδες ΔΕΝ στέλνουν Ελλάδα. Καλό είναι να διασταυρώνουμε πρώτα αυτό που γράφουμε παιδιά! Είπαμε φιλαράκι και να μην στέλνει υπάρχει τρόπος..και 99% μόλις με το καλό έρθει η ώρα αλλαγής εγώ αυτό θα κάνω. Αυτό σε z θέλω εγώ.> http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/dell-xps-2888-l502x/prod1310294pp/ Και εδώ λίγο έξω από τα 1400 αλλά "άντε γεια"> http://www.mgmanager.gr/product/24946/dell-xps-l702x-3d-laptop-screen-i7-2720-8gb-2x500gb-gt555-3gb-173-3d-w7p-64bit.html
efstratios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Για Dell, υπάρχει και αυτό: http://stores.ebay.ie/MADLapTOP. Ελέγξτε το μόνο, γιατί δεν έχω κάνει συναλλαγή ο ίδιος, το είχα διαβάσει από άλλο μέλος, από εδώ νομίζω. Είχαμε επικοινωνήσει και μου φάνηκαν εντάξει, υπάρχει διαμόρφωση κατά τα γούστα του καθενός και καλές τιμές, αλλά δεν έχω προχωρήσει σε αγορά για να μπορώ να μιλήσω πιο υπεύθυνα...
mchrisober Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 φιλε το μαγαζι στο ebay δεν δουλευει.. ε οχι και 1800 ευρο για λαπτοπ ρε παιδια, ειναι αμαρτια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Οπως ηδη ειπανε και τα παιδια προηγουμενως η Dell UK δεν στελνει Ελλαδα,νταβατζιλικι της αχρηστης Ελληνικης αντιπροσωπειας πρεπει να ειναι αυτο,το Γιβραλταρ ειναι Αγγλικο εδαφος και το μαγαζι που εβαλε ο φιλος πιο πανω στελνει μονο Αγγλια και Ιρλανδια. Κοιταξτε στο XPS Direct αμα θελετε να παρετε Dell μεσω ebay... Παντως επειδη ειμαι σε αναζητηση αντικαταστασης laptop και το εχω ψαξει παρα πολυ τουλαχιστον στα Dell που ηταν 1η μου επιλογη δεν αξιζει να το παρεις απο Αγγλια.Οι διαφορες ειναι μικρες... Απο Αμερικη απο την αλλη οχι απλα αξιζει αλλα επιβαλλεται αλλα εχεις το κωλοτελωνειο στην Ελλαδα...κοιταω τωρα να δω με τη μεθοδο που ανεφερε ενας φιλος σε αλλο thread μεσω Θειου μπας και αξιζει.Τους εχω στειλει να μου πουνε τιμη για ενα HP Envy 17 2070 που στην Αμερικη κοστιζει 940€ και στην Αγγλια το αναλογο μοντελο με λιγο κατωτερα χαρακτηριστικα μαλιστα κανει 1500€!!! Καλα για Ελλαδα δεν το συζηταω καν...ακομα πουλανε τα μοντελα με σκληρους στις 5400 στροφες.
raxanas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εγω μολις παρειγγειλα απο Αγγλια το Alienware M17X-R3 με την 6990Μ και την Full HD οθονη με προσφορα μονο 200 ευρώ παραπάνω απο οτι θα επερνα απο αμερικη αλλα βαλε το τελωνειο η ο θειος κανα 300+++ Οποτε βολεψε.Ευτυχως που εχω συγγενη εκει
QQTilt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κάνεις build λαπτοπ στο site της Dell, το στέλνεις mail στο msystems και στο φέρνουν αυτοί. Πρέπει να το χω πει πάνω από 500 φορές..
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εγω μολις παρειγγειλα απο Αγγλια το Alienware M17X-R3 με την 6990Μ και την Full HD οθονη με προσφορα μονο 200 ευρώ παραπάνω απο οτι θα επερνα απο αμερικη αλλα βαλε το τελωνειο η ο θειος κανα 300+++ Οποτε βολεψε.Ευτυχως που εχω συγγενη εκει πόσο σου πήγε φιλε? Μπορείς να κάνεις build λαπτοπ στο site της Dell, το στέλνεις mail στο msystems και στο φέρνουν αυτοί. Πρέπει να το χω πει πάνω από 500 φορές.. ολα αυτα τα posts τσάμπα?... :-D
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Στο φερνουν σε τι τιμη; Γιατι αμα στο φερνουν με κερατιατικα δικα τους πανω στη τιμη που βγαζει η Dell τι νοημα εχει;
xristoforos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κάνεις build λαπτοπ στο site της Dell, το στέλνεις mail στο msystems και στο φέρνουν αυτοί. Πρέπει να το χω πει πάνω από 500 φορές.. Με.. ελληνικες τιμες ομως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.