Προς το περιεχόμενο

repeater

costas90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζομαι πάρα πολύ δυνατό. Στο σημείο που θέλω να το φτάσω πιάνω ασύρματο αλλά το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Θα κοιτάξω τα ovislink. Για router προτίνεις ίδια μάρκα;

Εγώ θεωρούσα πιο ποιοτικά τα Linksys λόγω της cisco αλλά χωρίς να έχω ψάξει το θέμα...

οκ αν και μπορεις να τα ρυθμισεις στην ενταση αλλα οκ.adsl modem /router αν εχεις νορμαλ γραμμη χωρις αποσυνδεσεις τοτε παρε το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .ουτε 30 ευρω απλα θελει μερικες αλλαγες στο firmware.

αφου ειδη πιανει το wifi εστω κ λιγο μην ψανεσαι σε μεγαλης εμβελιας κ ακριβα.

παρε κατι πολυ οικονομικο

ποσο μακρια ειναι?ποσοι τιχοι?οροφοι/?

μηπως να αλαξεις κερεα στο ρουτερακι?απλα θα πρεπει να το τροποποιησεις λιγο,μαλλων.

δεν θα κερδισει τιποτα με αλλαγη κεραιας.

Την κεραια πως την αλαξες?το ανοιξες?

Και εγω ηθελα να την αλαξω αλλα ειναι ακομα εντως εγγυησης και εν θελω να την χασω.

Εισαι σιγουρος οτι δν φτανει καλωδιο???ενα ακομα μοντεμ ρουτερ σε bridge mode θα ηταν οτ πρεπει.

Aν δεν γινεταια με καλωδιο παρε το ρεπιτερ και τελειωνει η υποθεση

Δες αυτο

τσαμπα θα το ανοιξεις.ουτε 10 τις 100 παραπανω δεν θα κερδισεις..αν βαλει modem /router περισσευομενο τοτε α.θελει καλωδιο.β.δεν το γυρναει σε bridge mode.το bridge mode των adsl modem/routers δεν εχει καμια σχεση με το bridge των access point.το ειναι πανω στο modem αρα αχρηστο αφου στο δευτερο ρουτερ δεν θα χρησιμοποιει το Modem ενω στο access point ειναι πανω στον ρουτερ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

e???? το εχω το 2640 και η κερεα του δεν ειναι βιδωτη!!!!

DSL-2640B Wireless ADSL Router

1 Detachable Antenna

• Power Adapter

• CD-ROM with Installation Wizard, User Manual, and Special Offers

• One twisted-pair telephone cable used for ADSL connection

• One straight-through Ethernet cable

• One Quick Installation Guide

αυτα βλεπω στο manual.εχω κανει πολλα εγκατασταση πριν καιρο και μου διαφευγει αν βγαινει.εκτος αν βγηκαν διαφορετικα Revision

Δημοσ.

DSL-2640B Wireless ADSL Router

1 Detachable Antenna

• Power Adapter

• CD-ROM with Installation Wizard, User Manual, and Special Offers

• One twisted-pair telephone cable used for ADSL connection

• One straight-through Ethernet cable

• One Quick Installation Guide

αυτα βλεπω στο manual.εχω κανει πολλα εγκατασταση πριν καιρο και μου διαφευγει αν βγαινει.εκτος αν βγηκαν διαφορετικα Revision

nai ti?

εδω ειναι οτι μπορει να περιεχει η συσκευασια !

εαν εβγαινε προφανως μες το κουτι δεν θα ηταν βιδωμενη.Το εχω αρκετους μηνες αν εβγαινε θα το ηξερα :P.Βασικα το οτι βγαινει,βγαινει αλλα οχι βιδωτη μονο αν την βγαλεις απο το φις επανω στην πλακετα

Δημοσ.

nai ti?

εδω ειναι οτι μπορει να περιεχει η συσκευασια !

εαν εβγαινε προφανως μες το κουτι δεν θα ηταν βιδωμενη.Το εχω αρκετους μηνες αν εβγαινε θα το ηξερα :P.Βασικα το οτι βγαινει,βγαινει αλλα οχι βιδωτη μονο αν την βγαλεις απο το φις επανω στην πλακετα

detachable δεν θεωρουν το να το ανοιξεις και να βγαλεις το μικρο βυσμα.και τωρα που θυμηθηκα καλυτερα ναι εβγαινε.μαλλον πρεπει να ειχαν κυκλοφορησει 2 version νομιζω.και στο ενα εβγαινε.

σε αυτο εβγαινε στο linksys wag354 εβαζες εσυ εξτρα αμα ηθελες περα απο την Inside.στο dlink 624 επισης εβγαινε .αυτα μπορω να θυμηθω.usr βγαινει επισης

Δημοσ.

detachable δεν θεωρουν το να το ανοιξεις και να βγαλεις το μικρο βυσμα.και τωρα που θυμηθηκα καλυτερα ναι εβγαινε.μαλλον πρεπει να ειχαν κυκλοφορησει 2 version νομιζω.και στο ενα εβγαινε.

σε αυτο εβγαινε στο linksys wag354 εβαζες εσυ εξτρα αμα ηθελες περα απο την Inside.στο dlink 624 επισης εβγαινε .αυτα μπορω να θυμηθω.usr βγαινει επισης

στο δικο μου δεν βγαινει!

Δημοσ.

Εμένα είναι το 2640b και το είχα πάρει το 2008. Μήπως το δικό σου είναι πιο καινούριο και δεν βγαίνει;

εγω το πηρα φετος,τι σημασια εχει?

Δημοσ.

στο δικο μου δεν βγαινει!

oti den βγαινει στο δικο σου δεν σημαινει οτι δεν βγαινει στους αλλους

Εμένα είναι το 2640b και το είχα πάρει το 2008. Μήπως το δικό σου είναι πιο καινούριο και δεν βγαίνει;

καθολου απιθανο.απο revision σε revision αλλαζουν πραγματα και ας λεγονται και τα 2 2640b.εκτος αν εχει το g624 o bill

εγω το πηρα φετος,τι σημασια εχει?

εχει.αλλαζουν revision

Λέω μήπως το τροποποίησαν...

σωστος

Δημοσ.

αφου πηρες vigor τι να το κανεις?και β.ενα απλο ρουτερ ειναι.και γ.και κεραια να αλλαξεις ξεχασε το δεν θα αλλαξει κατι.100 Mw σιγα .αντε να παιζε καλυτερα αν εδινες καπου κατευθυντικα.αλλα με μεγαλυτερη Omni πχ δεν θα εβλεπες διαφορα.αν ηταν να βαλεις ενισχυτη για να το δυναμωσεις εκει πλεον χανει το νοημα.

Δημοσ.

αφου πηρες vigor τι να το κανεις?και β.ενα απλο ρουτερ ειναι.και γ.και κεραια να αλλαξεις ξεχασε το δεν θα αλλαξει κατι.100 Mw σιγα .αντε να παιζε καλυτερα αν εδινες καπου κατευθυντικα.αλλα με μεγαλυτερη Omni πχ δεν θα εβλεπες διαφορα.αν ηταν να βαλεις ενισχυτη για να το δυναμωσεις εκει πλεον χανει το νοημα.

το εχω σε bridge mode ,το εχω ως accepoint και θα το χρισιμοποιησω και στο κενουριο σπιτι [για την εγκατασταση που λεγαμε ;)]

Δημοσ.

ενταξει και να αλλαξεις κεραια παλι τιποτα .αλλιως οπως ειπαμε χτυπα κατι πιο δυνατο σε σκετο access point.

αν ειχα την δυνατοτητα θα το εκανα αλλα μια χαρα δουλευει και αυτο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...