Προς το περιεχόμενο

repeater

costas90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα router dlink 2640b. Θα ήθελα να αυξήσω την εμβέλεια του δικτύου προσθέτοντας κάποιο repeater. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο συμβατό;

Έχω βρει αυτό http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124430

αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατο με το d'link και αν υπάρχει στην Ελλάδα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιος ο λογος να πας σε κατι τοσο ακριβο και σε N πρωτοκολλο.αν θες κατι φτηνο που να ειναι αντιστοιχο της ποιοτητας του dlink τοτε παρε κανα tp link.με 20-30 ευρω καθαρισες.εχουν ανοιξει και αλλα θεματα για repeaters και εκει τα γραφουν πιο αναλυτικα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ένα router dlink 2640b. Θα ήθελα να αυξήσω την εμβέλεια του δικτύου προσθέτοντας κάποιο repeater. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο συμβατό;

Έχω βρει αυτό http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124430

αλλά δεν ξέρω αν είναι συμβατο με το d'link και αν υπάρχει στην Ελλάδα.

to 2640b ειναι μαπα.

αλλα αφου στο εδωσε η φορθνετ οκ...

Δημοσ.

ενα απλο modem router ειναι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.και γενικα η dlinK δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.υπαρχουν και καλυτερα υπαρχουν και χειροτερα.

Δημοσ.

ενα απλο modem router ειναι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.και γενικα η dlinK δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.υπαρχουν και καλυτερα υπαρχουν και χειροτερα.

μπορουσε να παρει το r

Δημοσ.

Το router η forthnet μου το είχε δώσει. Απλά σκεφτόμουν το linksys repeater γιατί αν δεν είναι συμβατό με το dlink να πάρω και ένα router linksys ώστε να ταιριάζει...

Απλά μου είπαν ότι θα έχω προβλήματα συμβατότητας ανάμεσα στο router και στο repeater.. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Το router η forthnet μου το είχε δώσει. Απλά σκεφτόμουν το linksys repeater γιατί αν δεν είναι συμβατό με το dlink να πάρω και ένα router linksys ώστε να ταιριάζει...

Απλά μου είπαν ότι θα έχω προβλήματα συμβατότητας ανάμεσα στο router και στο repeater.. Ισχύει κάτι τέτοιο;

οχι δεν θα εχεις προβλημα αν παρεις το σωστο.

επισης να βαζεις το τελφτεο firmware στο μοντεμ απο το site της φορθνετ,θα εχει καλυτερη επικοινωνια με τον dslam

Δημοσ.

μπορουσε να παρει το r

αν μπορουσε να παρει δεν θα επαιρνε καν dlink αλλα κανα vigor.αυτα τα δινει ο isp δωρο τα dlink 2640 b

Ουτε Linksys θα παιρνα για repeater ουτε για router.θα προτιμουσα vigor router .για να εχεις ασυμβατοτητα αναμεσα σε ρουτερ και Repeater θα εχεις μονο αν πας να παιξεις wds.εκει μερικες φορες εχεις θεμα.αλλα εσυ επειδη θα παιξεις απλα repeater mode σπανια να εχεις και ας ειναι και διαφορετικου κατασκευαστη.

οχι δεν θα εχεις προβλημα αν παρεις το σωστο.

επισης να βαζεις το τελφτεο firmware στο μοντεμ απο το site της φορθνετ,θα εχει καλυτερη επικοινωνια με τον dslam

δεν μας ειπε αν θελει υποχρεωτικα repeater η αν μπορει να τραβηξει κανα ethernet και να βαλει δευτερο κανα access point που θα παιξει και καλυτερα.επισης και το firmware Να βαλει μην περιμενει να αλλαξουν και παρα πολλα.ενταξει καλο ειναι να το κανει αλλα μην περιμενει τιποτα πολλα γενικα απο αυτο το ρουτερ.

υπαρχουν και τα ovislink (airlive ) που εχουν πιο δυνατο wireless και παιζουν οπως μπορεις να φανταστεις.τα ειχα προτεινει σε καποιον αλλον.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γινεται να βαλω καλωδιο.. Απλα θελω ενα καλο repeater (για να επεκτεινω το ασυρματο ) και αργότερα να προχωρησω σε αντικατασταση του router με πιο αξιοπιστο.

Δημοσ.

καλα δυνατα repeater ovislink(air live).αλλα αντε να βρω παλι το θεμα που ειχαμε ανοιξει που γραφαμε σελιδες.

εχει και μοντελα πιο δυνατα απο τα default εξω του εμποριου που ειναι 100 Mw.

Δημοσ.

καλα δυνατα repeater ovislink(air live).αλλα αντε να βρω παλι το θεμα που ειχαμε ανοιξει που γραφαμε σελιδες.

εχει και μοντελα πιο δυνατα απο τα default εξω του εμποριου που ειναι 100 Mw.

Δεν νομίζω να χρειάζομαι πάρα πολύ δυνατό. Στο σημείο που θέλω να το φτάσω πιάνω ασύρματο αλλά το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Θα κοιτάξω τα ovislink. Για router προτίνεις ίδια μάρκα;

Εγώ θεωρούσα πιο ποιοτικά τα Linksys λόγω της cisco αλλά χωρίς να έχω ψάξει το θέμα...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζομαι πάρα πολύ δυνατό. Στο σημείο που θέλω να το φτάσω πιάνω ασύρματο αλλά το σήμα είναι πολύ χαμηλό. Θα κοιτάξω τα ovislink. Για router προτίνεις ίδια μάρκα;

Εγώ θεωρούσα πιο ποιοτικά τα Linksys λόγω της cisco αλλά χωρίς να έχω ψάξει το θέμα...

αφου ειδη πιανει το wifi εστω κ λιγο μην ψανεσαι σε μεγαλης εμβελιας κ ακριβα.

παρε κατι πολυ οικονομικο

ποσο μακρια ειναι?ποσοι τιχοι?οροφοι/?

μηπως να αλαξεις κερεα στο ρουτερακι?απλα θα πρεπει να το τροποποιησεις λιγο,μαλλων.

Δημοσ.

αφου ειδη πιανει το wifi εστω κ λιγο μην ψανεσαι σε μεγαλης εμβελιας κ ακριβα.

παρε κατι πολυ οικονομικο

ποσο μακρια ειναι?ποσοι τιχοι?οροφοι/?

μηπως να αλαξεις κερεα στο ρουτερακι?απλα θα πρεπει να το τροποποιησεις λιγο,μαλλων.

Έχω αλλάξει κεραία αλλά δεν έγινε τίποτα.. Θα προτιμούσα access point αλλά δεν φτάνει το καλώδιο.

Δημοσ.

Έχω αλλάξει κεραία αλλά δεν έγινε τίποτα.. Θα προτιμούσα access point αλλά δεν φτάνει το καλώδιο.

Την κεραια πως την αλαξες?το ανοιξες?

Και εγω ηθελα να την αλαξω αλλα ειναι ακομα εντως εγγυησης και εν θελω να την χασω.

Εισαι σιγουρος οτι δν φτανει καλωδιο???ενα ακομα μοντεμ ρουτερ σε bridge mode θα ηταν οτ πρεπει.

Aν δεν γινεταια με καλωδιο παρε το ρεπιτερ και τελειωνει η υποθεση

Δες αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...