Andreas2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δυστηχώς όταν έβγαλα το πουράκι για να το πετάξω από το παράθυρο μπήκε μέσα σταχτός αναμμένος και πήγε από πίσω μου στη καρέκλα καιστο κάθισμα κάτω.Σταμάτησα το αυτοκίνητο,το πέταξα(όχι το αυτοκίνητο)αλλά έκανε λίγο σημάδι.Επίσης έμεινε και 2-3 δευτερόλεπτα στη φανέλα αλλά δεν νομίζω να έπαθε τίποτε.Προλαβαίνει;Γιατί θέλω τα πράγματα μου να μένουν άθικτα,όχι μόνο για τρύπα.Έστω και αν η φανέλα μου είναι 4 ευρώ.
Andreas2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Κάτι σε μέγεθος τσιγάρου.Να βάλω cover;Να αλλάξω καθίσματα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Γιατί ήθελες να πετάξεις το πουράκι έξω; Μην λερώσεις το επίχρυσο σταχτοδοχείο της Bentley? πφφ..
Ntinaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=avP2p0X0rhs καθολου ομως
Andreas2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Γιατί ήθελες να πετάξεις το πουράκι έξω; Μην λερώσεις το επίχρυσο σταχτοδοχείο της Bentley? πφφ.. Rolls Royce έχω. Σοβαρά τώρα πάντα προσέχω,ποτέ δεν έκαψα τίποτε.Απλά έτυχε αυτή η κακή στιγμή δυστηχώς,σκέφοτμαι να το πουλήσω.
Alxnks Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μισοτιμης φυσικά, επειδή είναι και σημαντική η ζημιά. Για πες μοντέλο, εξοπλισμό κτλ και τιμή, μήπως εχω κανέναν που ενδιαφέρεται. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
deesnider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Rolls Royce έχω. "Σοβαρά τώρα πάντα προσέχω,ποτέ δεν έκαψα τίποτε..." ...εκτός του ότι δημιούργησες τις ιδανικές συνθήκες, για να κάψεις ακόμα λίγο πράσινο (από το πολύ που μας έχει μείνει), ή - αν ήσουν εντός πόλης - για να βγάλεις το μάτι κανενός φουκαρά δικυκλιστή... Άκου "πέταξα αναμμένο πουράκι από το παράθυρο"!...και το λες κιόλας, χωρίς να ντρέπεσαι! Τι να σου πω; Προσωπικά αδιαφορώ εντελώς για το κάψιμο του καθίσματος του αυτοκινήτου σου... (Μπορείς να βρίσεις, να κοροϊδέψεις, να ειρωνευτείς ή ότι άλλο θέλεις. Αδιαφορώ ακόμα και γι' αυτό!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.