tas21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα, αγόρασα πριν μια εβδομαδα το DELL INSPIRON (15R) N5110 και αντιμετωπίζω το εξης προβλημα:ενώ είμαι συνδεδεμένος στο internet μέσω wifi με πετάει εκτός και επανασυνδέεται μετά από λίγα δευτερολεπτα...αυτό γίνεται σε σταθερή βάση και καταντάει εκενευριστικότατο...εχεί τύχει σε καποιον εδώ κάτι αντίστοιχο? τι μου προτείνετε? ευχαριστώ εκ των προτέρων
arisikaria Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα φίλε. Το ιδιο προβλημα εχω και εγω και επισης εχω και αλλο προβλημα ειμαι για δουλεια εκτος αττικης και σε ενα ξενοδοχειο που εμενα πηγα να συνδεθω μεσω wi fi και δεν εμπενε με τιποτα πηρα τηλεφωνο την Dell και ειπα το προβλημα και μου ειπαν οτι αν το ξενοδοχειο εχει παλιο router και το ασυρματο πρωτοκολο του router ειναι το 802.α δεν το υποστηριζει η Dell οποτε δεν θα μπορουμε να συνδεθουμε. Τωρα τι ακριβως συμβαινει δεν ξερω γιατι αν δεν εχει τα βασικα να μπορεις να μπαινεις μεσω wifi για να κανεις την δουλεια σου τοτε τι να πω !!!
Giorgos09 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τας21 ρωτα στην Ντελ. Αρισικαρια πως ηξεραν στη Ντελ οτι το ξενοδοχειο χρησιμοποιουσε 802.α? Παντως μπορει να εχουν και δικιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.