JohNickZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Χαιρετώ τον λαό του φόρουμ!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ κ λίγες μέρες με την σύνδεση μου (CONNX INTERNET K CONNX TV 24MBS).. Όλα κυλούσαν ρολόι μέχρι που εδώ κ τρεις μέρες παίζει κάτι πολύ κουφο! Ανοίγω τον μτορρεντ κ η σύνδεση μου πέφτει!! Μου κάνει σαν να αποσυνδέεται το καλώδιο κ όταν ξανασυνδεθεί (μόνο του) ειναι disconnected κ πρεπει να μπω στις ρυθμίσεις του ρουτερ για να ξανακάνω σύνδεση!! Το ρουτερ ειναι ΤΗΟMSON TG585v7. Διαπίστωσα επίσης χτες ότι κατεβάζοντας το ageofempiresonline για να το παίξω θέλει σύνδεση στο windows live, όταν βάζω τα στοιχεία μου και πατάω connect πάλι γίνεται το ίδιο πράγμα, πεφτει η συνδεση κτλ κτλ. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?!! Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 πεφτει το ιντερνετ μονο η κανει Reboot/?ριξε κανα firmware update γιατι εχουν βγει απειρα firmwar για αυτο και αν εχεις το αρχικο 7.4.4.7 αν θυμαμαι καλα εινα παλιο.αλλιως εναλακτικα ενα factory defaults kai ξανασεταρισμα.αλλα για μενα ριξε firmware. http://leoforeia.gr/...7/R826/Generic/ kai θες και το utility gia to update.υπαρχει και σto site της forthnet μαζι με ενα αλλο firmware αλλα οκ κατεβασε το και περνα το firmware απο το παραπανω site. AKYRO .ΑΝ ΕΧΕΙΣ CONNEX TV αν κανεις firmware update το χανεις.οποτε μονο ενα reset default Μπορεις να κανεις.επισης βαλτο ορθιο να μην ζεστενεται.επισης πες μας αν κανει reboot.αν λες οτι βγαζει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο μαλλον κανει reboot.δες καιγια πιο new drivers για την καρτα δικτυου σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.