Προς το περιεχόμενο

Αγορα Νεου PC ή Οχι;;

stevenINC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θα φυγω για φοιτητης χρειαζομαι ενα λαπτοπ,κυριως για εργασιες κλπ..Ομως σαν ορκισμενος gamer σκεφτομαι μηπως θα ηταν καλυτερο να παρω ενα λιγο πιο ακριβο λαπτοπ για να το εχω και για gaming..Παρ'ολα αυτα εχω ηδη ενα desktop με 2gb ram,GForce 9600,Intel Core 2Quad CPU Q6600 @2,40 GHZ.

Το ερωτημα ειναι το εξης: Παιρνω καινουργιο τουμπανο λαπτοπ ή παιρνω μετριοτητα και αναβαθμιζω το desktop;;

Διαθετω γυρω στα 1300ευρω και το pc το χρειαζομαι για mmo κυριως~γυρω στις 8+ωρες τη μερα + ολα τα οχι τελειως νομιμα downloads..

Ευχαριστω για οποιαδηποτε αποψη

Δημοσ.

Gamer με 9600gt ? Ποια οθόνη έχεις ?

Γνώμη μου , μια αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα ... κι ένα απλό laptop ~350Ε για τις εργασίες. (Σχολή)

Δημοσ.
Διαθετω γυρω στα 1300ευρω

πλακα μας κανεις; τουμπανο παιρνεις με τοσα! αλλα καλυτερα αναβαθμιση διοτι θα ερθει πιο φτηνα και με καλυτερα αποτελεσματα!

Δημοσ.

9600 Ναι αλλα το πηρα πριν απο 2 χρονια και εχω και xbox360..Η οθονη δεν ξερω τι ρολο παιζει αλλα εχω μια LG

Ξεχασα να πω πως αν καποιος εχει συμβουλες προς την αναβαθμιση η την αγορα λαπτοπ,θα τις εκτιμουσα..

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις ΑΚΡΙΒΩΣ ? Αν δεν έπαιζε ρόλο στη πρόταση δεν θα ρωτούσα και φυσικά ποια μητρική και ποιο τροφοδοτικό έχεις ?

ΟΧΙ laptop τούμπανο γιατί θα πάει χαμένο...

Κράτα τα υπόλοιπα λεφτά για τις σπουδές σου.

Δημοσ.

Γειά σου stevenINC και εγώ πριν λίγα χρονάκια ήμουν στην ίδια θέση με σένα και χωρίς να το πολυσκεφτώ είχα πάρει το δρόμο του τούμπανου λάπτοπ. Τώρα αν έκανα το σωστό η το λάθος δε γνωρίζω γιατί κ οι δύο επιλογές έχουν + και - αλλα να ξέρεις παίζουν τα εξής θέματα που πρέπει να αναλογιστείς.

Πόσο συχνά θα γυρνάς στο πατρικό σου και όταν γυρνάς θα θέλεις να παίζεις? Επίσης χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρι θα έχεις τρόπο να κουβαλάς το desktop μαζί σου η θα μένει πάντα στο νέο σπίτι? Πάντως λέγοντας mmo εγώ καταλαβαίνω ότι δε χρειάζεσαι κάνα "τούμπανο" μηχάνημα και οτι πρέπει να παίζεις σχεδόν κάθε μέρα σωστά?

Δημοσ.

Η οθονη ειναι LG Flatron W2042S-FF.τροφοδοτικο και μητρικη δεν ξερω να σου πω παντως η μητρικη ειχε προβλημα και την αντικατεστησα πριν απο 2 μηνες με το ιδιο μοντελο επειδη το καλυπτε η εγγυηση..

Ναι η αληθεια ειναι πως για mmo δεν χρειαζονται τεραστια μηχανηματα αλλα θελω να εχω φουλ γραφικα και να μπαινω σε pvp zone με αλλους 100 και να μη κολλαει..

Πατρικο θα πηγαινω πασχα χριστουγεννα καλοκαιρι αλλα σκοπευω να πηγαινω απο δω και απο κει σε σπιτια φιλων...

Προς το παρων δεν υπαρχουν σχεδια για αυτοκινητο οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να πηγαινω το desktop στο πατρικο αλλα gaming στις γιορτες και βαρετες μερες καλοκαιριου επιβαλεται

Δημοσ.

LG W2042S-PF 20'' TFT

αυτή μάλλον εννοείς ...

Μέγιστη ανάλυση: 1680 X 1050

οπότε παίρνεις μια κάρτα γραφικών μεσαίας τάξης (6850)-αφού δεις ποιο τροφοδοτικό έχεις-, βάζεις σύνολο τουλάχιστον 4gb ram , αν έχεις (s)vista περνάς τα 7αρια .... αυτά για το σταθερό.

Σκέφτεσαι να φτιάξεις σταθερό για να τον έχεις στο σπίτι που θα μένεις στις σπουδές σου ?

Αν ναι με 850Ε μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο σύστημα, αν όχι ... κάνε την μίνι αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα σου -ίσως χρειαστείς και τροφοδοτικό- και πάρε ένα laptop που θές.

Δημοσ.

LG W2042S-PF 20'' TFT

αυτή μάλλον εννοείς ...

Μέγιστη ανάλυση: 1680 X 1050

οπότε παίρνεις μια κάρτα γραφικών μεσαίας τάξης (6850)-αφού δεις ποιο τροφοδοτικό έχεις-, βάζεις σύνολο τουλάχιστον 4gb ram , αν έχεις (s)vista περνάς τα 7αρια .... αυτά για το σταθερό.

Σκέφτεσαι να φτιάξεις σταθερό για να τον έχεις στο σπίτι που θα μένεις στις σπουδές σου ?

Αν ναι με 850Ε μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο σύστημα, αν όχι ... κάνε την μίνι αναβάθμιση στο υπάρχον σύστημα σου -ίσως χρειαστείς και τροφοδοτικό- και πάρε ένα laptop που θές.

+1

Δημοσ.

Κοιτα εγω θελω pc που να παιζει 24/7 και οποτε θελω να πηγαινω και να ειναι ανοιχτο να κανω τη δουλεια μου..(torrents,mmo κλπ)

Ποιο ειναι ενα αξιοπιστο build τετοιας περιγραφης...

Υ.Γ.Τροφοδοτικο σκεψου ειναι 2~3 χρονων υπολογιστης,Ram ελεγα να βαλω 8αρα,και οθονη(/TV) μαλλον θα παρω καινουργια ισως κατι σε HD για το xbox..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

stevenINC Θα συμφωνήσω με την πρόταση των παιδιών. Πάρε ένα pc να το έχεις σπίτι σου να χαίρεσαι το game Και πάρε ένα απλό λαπτοπάκι με 300-350 ευρώ να κάνεις τις δουλειές σου...

Στη θέση σου θα πούλαγα το σύστημα μου και την οθόνη μου και θα έκανα το παρακάτω

post-204649-0-94623400-1313927385_thumb.png

Θα έπερνα και μία Dell u2311h Με 170 ευρώ και θα είσαι συνολικά 1031,86

μένουν 270 από τα 1300 που λες + τα λεφτά από τα πράγματα σου παίρνεις ένα καλό λαπτόπι να κάνεις τις δουλειές σου...

Αν πάλι δε θες να πουλήσεις τα πράγματά σου, βγάζεις από την σύνθεση τον ssd και μένουν 370+ ευρά για λαπτοπι. Και αργότερα τον προσθέτεις...

edit: Οπως επίσης μπορείς να πας και σε AMD πλατφόρμα και να τα έχεις όλα

post-204649-0-73915600-1313927920_thumb.png

Δημοσ.

stevenINC Θα συμφωνήσω με την πρόταση των παιδιών. Πάρε ένα pc να το έχεις σπίτι σου να χαίρεσαι το game Και πάρε ένα απλό λαπτοπάκι με 300-350 ευρώ να κάνεις τις δουλειές σου...

Στη θέση σου θα πούλαγα το σύστημα μου και την οθόνη μου και θα έκανα το παρακάτω

post-204649-0-94623400-1313927385_thumb.png

Θα έπερνα και μία Dell u2311h Με 170 ευρώ και θα είσαι συνολικά 1031,86

μένουν 270 από τα 1300 που λες + τα λεφτά από τα πράγματα σου παίρνεις ένα καλό λαπτόπι να κάνεις τις δουλειές σου...

Αν πάλι δε θες να πουλήσεις τα πράγματά σου, βγάζεις από την σύνθεση τον ssd και μένουν 370+ ευρά για λαπτοπι. Και αργότερα τον προσθέτεις...

edit: Οπως επίσης μπορείς να πας και σε AMD πλατφόρμα και να τα έχεις όλα

Το ssd ειναι;;

Δημοσ.

Η οθονη ειναι LG Flatron W2042S-FF.τροφοδοτικο και μητρικη δεν ξερω να σου πω παντως η μητρικη ειχε προβλημα και την αντικατεστησα πριν απο 2 μηνες με το ιδιο μοντελο επειδη το καλυπτε η εγγυηση..

Ναι η αληθεια ειναι πως για mmo δεν χρειαζονται τεραστια μηχανηματα αλλα θελω να εχω φουλ γραφικα και να μπαινω σε pvp zone με αλλους 100 και να μη κολλαει..

Πατρικο θα πηγαινω πασχα χριστουγεννα καλοκαιρι αλλα σκοπευω να πηγαινω απο δω και απο κει σε σπιτια φιλων...

Προς το παρων δεν υπαρχουν σχεδια για αυτοκινητο οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να πηγαινω το desktop στο πατρικο αλλα gaming στις γιορτες και βαρετες μερες καλοκαιριου επιβαλεται

Οι λύσεις είναι οι εξής. Η παίρνεις λάπτοπ(όπως έκανα κ εγώ και βασικά το 95% των συμφοιτητών-φίλων μου), ή παίρνεις καινούριο desktop που στα ίδια λεφτά θα είναι πολύ δυνατότερο από το λάπτοπ. Τώρα αυτό που λες σε σπίτια φίλων κλπ παίζει πολύ(ανάλογα και το τι παρέες θα πιάσεις) και εκεί μόνο με λάπτοπ γίνεται δουλειά κ γενικά θα σου δώσει περισσότερες επιλογές όταν κανονίζεται για lanάκια ή αν θες να δεις καμιά ταινία σε άλλο σπίτι χωρίς υπολογιστή. Επίσης, μπορείς να το παίρνεις μαζί σου παντού(σπίτια θείων, στο χωριό, κλπ) Τέλος πάντων πολύ ευελιξία.

Εγώ θα σου λεγα να πας για λάπτοπ, μιας και δεν έχεις να δεις κ αυτή την πλευρά, αλλά μέτριο για να κάνεις τη δουλειά σου γιατί πολλά λεφτά σε λάπτοπ δε λέει(κατά τη γνώμη μου, εγώ είχα δώσει 1500) και με τα περισσευούμενα ή αναβάθμισε desktop ή κράτα τα αν σε καλύπτει ως έχει.

Δημοσ.

Πως σας φαινεται αυτο για λυση;;

Λοιπον φτιαχνω το desktop να γ*μ*ει και το παω στο φοιτητικο..αγοραζω τη TV που θελω που ως HD θα μπορω να τη συνδεω με PC (σωστα;; )αλλα και το xbox..και παιρνω ενα λαπτοπ και ενα εξωτερικο σκληρο να το φορτωνω με ταινιες μουσικη κλπ και οποτε πρεπει να παω καπου με ταινια παιρνω λαπτοπ και σκληρο μαζι μου..

Πασχα και χριστουγεννα ειναι 2 βδομαδες μπορω να μη λιωσω και για καλοκαιρι αν εχω αυτοκινητο πηγαινω το desktop στο πατρικο η αλλιως βρισκω κανενα θυμα να μου το παει...

τι λετε;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...