Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που περισσότερο προσπαθώ να δω είναι αν κάποια από αυτές τις επιλογές, όπως το galaxy S2 ή το optimus θα μου δώσει σημαντική διαφορά από το Desire μου. Από το παραπάνω εργαλείο πήρα μια εικόνα βέβαια, δείχνουν καλύτερες οι φωτογραφίες του samsung.

Δημοσ.

οι καμερες των Htc ειναι χαλια (αν και το Titan δειχνει οτι ισως η htc εβαλε μυαλο) οποτε οτι και να παρεις καλυτερο θα ειναι. Απο android με διαφορα καλυτερη καμερα εχει το galaxy s2.

Ν8 δεν το φτανει βεβαια:devil:

Δημοσ.

Αυτό που περισσότερο προσπαθώ να δω είναι αν κάποια από αυτές τις επιλογές, όπως το galaxy S2 ή το optimus θα μου δώσει σημαντική διαφορά από το Desire μου. Από το παραπάνω εργαλείο πήρα μια εικόνα βέβαια, δείχνουν καλύτερες οι φωτογραφίες του samsung.

Με το sgs2 πραγματικά θα δεις διάφορα σε σχεση με το desire. Θα σου λείψει το sence βεβαία αν είναι σημαντικό για σένα, και η μπαταριά με την επίσημη rom είναι μέτρια. Στην πραγματικότητα σημερα για να δειξει τι αξίζει θέλει custom, και εκεί πλέον η διάφορα είναι μεγάλη. Φωτο, βίντεο κλπ που γράφεις είναι σε αλλο επιπεδο. Το βρίσκεις και μεταχειρισμενο φθηνο. Για ακόμα ποιο φθηνά πας στο, optimusx2. Η μπαταριά ειναι ακομα χειρότερη όμως, και κατά τη γνώμη μου και αυτό θέλει custom. Φωτο/βίντεο καλα, αλλα χειρότερα απο sgs2.

android.png

Δημοσ.

αν και είναι παλιό σχετικά μοντέλο,καλή κάμερα έχει το motorola milestone xt720 κ νομίζω είναι κ το μοναδικό με xenon flash.

Δημοσ.

Το Ν8 έχει εξαιρετική κάμερα, την καλύτερη για εμένα αυτή τη στιγμή στην αγορά, αν και χωλαίνει σε λειτουργικό σύστημα και στα περισσότερα τεχνικά, οπότε και απορρίπτεται. Προσωπικά θα πήγαινα σε Galaxy SII ή Arc, S ή μη δεν έχει σημασία...

Δημοσ.

Σε σχέση πάντος iphone 4 / htc desire ψηφίζω με διαφορά το desire....το iphone απλά ΔΕΝ βγάζει φωτογραφίες.......για τα funboys -> υπήρξα κάτοχος desire και είμαι πλέον κάτοχος iphone 4

Δημοσ.

Αν έχεις 500 τότε το galaxy x5 είναι αύριο που πρέπει να κοιτάς η περιμένεις λίγο ακόμα να δούμε και τα καινούρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...