aragorn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που περισσότερο προσπαθώ να δω είναι αν κάποια από αυτές τις επιλογές, όπως το galaxy S2 ή το optimus θα μου δώσει σημαντική διαφορά από το Desire μου. Από το παραπάνω εργαλείο πήρα μια εικόνα βέβαια, δείχνουν καλύτερες οι φωτογραφίες του samsung.
privateer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οι καμερες των Htc ειναι χαλια (αν και το Titan δειχνει οτι ισως η htc εβαλε μυαλο) οποτε οτι και να παρεις καλυτερο θα ειναι. Απο android με διαφορα καλυτερη καμερα εχει το galaxy s2. Ν8 δεν το φτανει βεβαια
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που περισσότερο προσπαθώ να δω είναι αν κάποια από αυτές τις επιλογές, όπως το galaxy S2 ή το optimus θα μου δώσει σημαντική διαφορά από το Desire μου. Από το παραπάνω εργαλείο πήρα μια εικόνα βέβαια, δείχνουν καλύτερες οι φωτογραφίες του samsung. Με το sgs2 πραγματικά θα δεις διάφορα σε σχεση με το desire. Θα σου λείψει το sence βεβαία αν είναι σημαντικό για σένα, και η μπαταριά με την επίσημη rom είναι μέτρια. Στην πραγματικότητα σημερα για να δειξει τι αξίζει θέλει custom, και εκεί πλέον η διάφορα είναι μεγάλη. Φωτο, βίντεο κλπ που γράφεις είναι σε αλλο επιπεδο. Το βρίσκεις και μεταχειρισμενο φθηνο. Για ακόμα ποιο φθηνά πας στο, optimusx2. Η μπαταριά ειναι ακομα χειρότερη όμως, και κατά τη γνώμη μου και αυτό θέλει custom. Φωτο/βίντεο καλα, αλλα χειρότερα απο sgs2.
ravend Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αν και είναι παλιό σχετικά μοντέλο,καλή κάμερα έχει το motorola milestone xt720 κ νομίζω είναι κ το μοναδικό με xenon flash.
humanoid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το Ν8 έχει εξαιρετική κάμερα, την καλύτερη για εμένα αυτή τη στιγμή στην αγορά, αν και χωλαίνει σε λειτουργικό σύστημα και στα περισσότερα τεχνικά, οπότε και απορρίπτεται. Προσωπικά θα πήγαινα σε Galaxy SII ή Arc, S ή μη δεν έχει σημασία...
leukonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σε σχέση πάντος iphone 4 / htc desire ψηφίζω με διαφορά το desire....το iphone απλά ΔΕΝ βγάζει φωτογραφίες.......για τα funboys -> υπήρξα κάτοχος desire και είμαι πλέον κάτοχος iphone 4
orlox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν έχεις 500 τότε το galaxy x5 είναι αύριο που πρέπει να κοιτάς η περιμένεις λίγο ακόμα να δούμε και τα καινούρια
aragorn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Και στο desire custom rom έχω βάλει, οπότε αν πάω στο S2 πάλι custom θα μπει λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα