MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι εννοεις. Το να ψαξω τι εννοεις και τι μπορει να εννοεις δεν εχει νοημα.... Πεσ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τι τους εκανε. Τους εκλεψε το σπιτι ξερω γω? Εγω εδω και ωρα σου λεω, εσυ εθελοτυφλεις γιατι το πηρες πατριωτικα να πουμε. Απο κει και περα μη ζητας και μασημενη τροφη ειδικα τη στιγμη που ΔΕΝ σε νοιαζει να ενημερωθεις, αλλα να βγαλεις το πατριωτικο σου μενος σε βαρος παιχτων που σου πηγαν την Εθνικη εκει που στην πηγαν την τελευταια 10ετια. Εγω δεν ειμαι με την ομοσπονδια αλλά ουτε και ξερω τι γινεται ακριβως. Εγω ξερω οτι αυτα περι ομοσπονδιας ειναι φθηνες δικαιολογιες. Ξαναδιαβασε αυτο που γραφεις και θα καταλαβεις γιατι δεν προκειται να συνεχισω την κουβεντα εδω. Καλη συνεχεια και ξανα-μανα-σορρυ που ξεχασα οτι γραφω σε Ελληνικο φορουμ με ταπεινωμενους πατριωτες. Παιχτες στους οποιους επρεπε να λετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, τους λετε προδοτες (και σαν γνησιος "βαζελο-οπαδος" που ειμαι οπως υποστηριζεις, ξαναδιευκρινιζω οτι αναφερομαι σαφως ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ).
Alxnks Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ο παπαλουκας κάπου πήρε το μάτι μου ότι σταμάτησε από την εθνική όταν τον έβρισε ο βασιλακόπουλος (αυτό το άχρηστο πλάσμα του ελληνικού μπάσκετ). Πήγε να πάρει πίσω την αποχώρηση πέρισυ και του είπαν ότι το είπε αργά και του έριξαν άκυρο (λες κι έχουμε πολλούς της κλάσης του), ε οπότε φέτος δήλωσε από μόνος του απών. Ο διαμαντίδης ότι και να λέμε, ας είναι μικρός σχετικά (μπασκετικά πάντα, γιατί ηλικιακά είναι νεοτατος) και τραυματισμό είχε και συνεχόμενους αγώνες..λογικό να κουράστηκε και να θέλει ένα καλοκαίρι να ξεκουραστει, έχει κάθε δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια. Από την άλλη όμως, έχουμε αυτό το υπερλαμπρο παράδειγμα του νοβιτσκι που σε κάνει να μελαγχολεις και να σκέφτεσαι....ρε διάολε αυτός δηλαδή μαλακας είναι τόσα χρόνια ανελλιπώς η οι δικοί μας από βούτυρο;! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Από την άλλη όμως, έχουμε αυτό το υπερλαμπρο παράδειγμα του νοβιτσκι που σε κάνει να μελαγχολεις και να σκέφτεσαι....ρε διάολε αυτός δηλαδή μαλακας είναι τόσα χρόνια ανελλιπώς η οι δικοί μας από βούτυρο;! by the way, ο Νοβιτσκι περυσι δεν κατεβηκε στο Μουντομπασκετ. Bεβαια δεν παψανε να τον λενε ηρωα και μαγκα και υψιστο οι Γερμανοι. Σε αντιθεση με αλλες ρατσες που αντιστοιχους παιχτες θα τους πουν εθνικους προδοτες/παραλιες/φραπεδες και τεμπεληδες με συνοπτικες διαδικασιες.
EKTELESTES Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά, μη κάθεστε όλοι και ψάχνετε ποιος και γιατί δε κατέβηκε. Ακόμα και με αυτούς που κατέβηκαν, ΔΕΝ επιτρέπεται να χάνουμε απο ομάδες επιπέδου Σκοπίων και μάλιστα με διαφορά, και χωρίς καν να παλέψουμε όπως διαβάζω.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει ηταν βαρια ηττα αλλα τωρα πεφτουμε ολοι πανω στην ομαδα με τις γνωστες νεοελληνικες υπερβολες.Κατα τη γνωμη μου η ομαδα εχει καποιες δυνατοτητες που δεν θα τις δουμε αν η ομαδα απογοητευτει και αποκλειστει προωρα,και αν βαρυνει το κλιμα επιπλεον ο κοσμος πραγμα που δυστυχως ο λαος μας το χει (να ενθουσιαζομαστε/απογοητευομαστε ευκολα) θα κανει επιπλεον χειροτερα τα πραγματα...Ειμαστε η του υψους η του βαθους. Σε καμμια περιπτωση δε δικαιολογω την εμφανιση και την ηττα που ηταν απογοητευτικη αλλα με το να αρχιζουμε τις εθνικιστικες κορωνες και με το να αναζητουμε ποιοι λειπουν και τα "τι" και τα "αν" δε κανουμε τιποτα... Καταλαβαινω πως εχουμε συνηθισει αλλιως αλλα εχουμε αψητα παιδια,αυτους εχουμε,με αυτους ας προσπαθησουμε.Χρειαζεται στηριξη οχι κραυγες και αναθεμα με τη πρωτη στραβη.Θελει πολλη δουλεια η ομαδα και κατι που με προβληματισε σημερα ηταν η ελλειψη μαχητικοτητας.Ελπιζω τουλαχιστον να δειξουν διαθεση σε αυτο το κομματι στη συνεχεια οπως και να "λυθουν" καποιοι οπως ο Βασιλειαδης για να βοηθηθουμε και ψυχολογικα κυριως.
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαξου με τη συμπεριφορα της ομοσπονδιας σε παιχτες-οροσημα της Εθνικης. Εδω και χρονια οχι μονο περυσι και φετος. Δε σου παραθετω δημοσιευματα γιατι προτιμω να παραληρεις περι εθνικης προδοσιας κλπ. Εγω απλα σου δειχνω να σκεφτεις καποια πραγματα κι εσυ τα αποριπτεις χωρις να εχεις ιδεα, γιατι σου χει κολησει στο κεφαλι η εθνικη συνειδηση, η τεμπελια και ο βεντετισμος μερικων παικτων. Ε δε θα σου αλλαξω γνωμη με το ζορι, αν θες ομως, ψαξου. Σου εδωσα επανειλημενως οσα info χρειαζεσαι αν σε ενδιαφερει -να googlareis εστω- και να μαθεις. Γραφεις και γραφεις τοσα και τοσα. Εδω γιατι δεν μπορεις να γραψεις 1-2 σειρες να μου πεις τους λογους???? Ο διαμαντίδης ότι και να λέμε, ας είναι μικρός σχετικά (μπασκετικά πάντα, γιατί ηλικιακά είναι νεοτατος) και τραυματισμό είχε και συνεχόμενους αγώνες..λογικό να κουράστηκε και να θέλει ένα καλοκαίρι να ξεκουραστει, έχει κάθε δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια. Ολο το παραπανω ειναι ακυρο τελειως!! Πολυ απλα διοτι το ενα καλοκαιρι που λες δεν ισχυει συμφωνα με τον ιδιο τον ΔΔ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γραφεις και γραφεις τοσα και τοσα. Εδω γιατι δεν μπορεις να γραψεις 1-2 σειρες να μου πεις τους λογους???? Ξερεις γιατι δεν καθομαι να στους γραψω? Γιατι εχω αντιληφθει τη φιλοσοφια σου και ευκολα προβλεπω τις επομενες αλληλουχιες ποστς. Εγω-Εγινε αυτο κι αυτο τοτε και τοτε Εσυ-Εχεις επισημη πηγη? Μαλλον δεν εχεις διοτι ειναι εθνικοι προδοτες οι παιχτες. Εγω-Οχι δεν εχω, γιατι τα γεγονοτα αυτα οταν βγαινουν εξω δε βγαινουν υπο την μορφη επισημης ενημερωσης. Εσυ-Ε τοτε τι μας λες και γιατι να τα θεωρησουμε αληθη? Εθνικοι προδοτες και τεμπεληδες οι παιχτες, προφανες. Εγω-facepalm.jpg Εσυ-Προδοτες Η φωτο με το ντατσουν με τις ελληνικες σημαιες ειναι η πεμπτουσια αυτου που σου λεω παραπανω, οτι αντιμετωπιζεις δηλαδη τα θεματα με πολυ συγκεκριμενη φιλοσοφια: την νεοελληνικη/ελληναραδικη ισοπεδωση ΟΛΩΝ. Οπως εν προκειμενω σε παιχτες που θα πρεπε να λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, το μονο που εχεις να τους πεις ειναι περι εθνικης προδοσιας (!!). Αν θες να ενημερωθεις καντο μονος σου και αξιολογησε μονος σου οσες πληροφοριες μπορεις να βρεις, αν θες να τις βρεις. Προσωπικα θεωρω οτι δε σε ενδιαφερει καν και περιμενεις απο μενα να στα γραψω, για να ξαναπεις τις φιλοσοφιες σου. Ενδεικτικα ηδη στην παρουσα σελιδα γραφτηκε ενα απτα περιστατικα. Εγω βαριεμαι να εξηγω σε εναν που βλεπει τα παντα μονοπλευρα αν ειναι αληθειες οσα εχουν συμβει η οχι. Τι νοημα εχει εξαλλου οταν εχεις ηδη γραψει την θεικη φραση: Εγω δεν ειμαι με την ομοσπονδια αλλά ουτε και ξερω τι γινεται ακριβως. Εγω ξερω οτι αυτα περι ομοσπονδιας ειναι φθηνες δικαιολογιες. Δεν ξερεις. Αλλα ξερεις.
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ξερεις γιατι δεν καθομαι να στους γραψω? Γιατι εχω αντιληφθει τη φιλοσοφια σου και ευκολα προβλεπω τις επομενες αλληλουχιες ποστς. Εγω-Εγινε αυτο κι αυτο τοτε και τοτε Εσυ-Εχεις επισημη πηγη? Μαλλον δεν εχεις διοτι ειναι εθνικοι προδοτες οι παιχτες. Εγω-Οχι δεν εχω, γιατι τα γεγονοτα αυτα οταν βγαινουν εξω δε βγαινουν υπο την μορφη επισημης ενημερωσης. Εσυ-Ε τοτε τι μας λες και γιατι να τα θεωρησουμε αληθη? Εθνικοι προδοτες και τεμπεληδες οι παιχτες, προφανες. Εγω-facepalm.jpg Εσυ-Προδοτες Πες μου και το τζοκερ τοτε. Δωσε εσυ τους λογους και το πώς θα αντιμετωπισω εγω ειναι αλλη υποθεση που δεν την ξερεις..... Τι νοημα εχει εξαλλου οταν στην ιδια σειρα γραφεις:Εγω δεν ειμαι με την ομοσπονδια αλλά ουτε και ξερω τι γινεται ακριβως. Εγω ξερω οτι αυτα περι ομοσπονδιας ειναι φθηνες δικαιολογιες. Δεν ξερεις. Αλλα ξερεις. Οπως φαινεται ομως με το να μην μου λες τι εγινε, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κάνεις και εσυ!! Δεν ξερεις, αλλά ξερεις! Και ξέρεις ποιο ειναι το χειροτερο? Εγω τουλαχιστον λεω οτι δεν ξερω τι εγινε για αυτο περιμενω να ακουσω οπως ειπα την δικαιολογια που θα μου πεις μπας και ειναι σοβαρη και αλλαξω γνωμη. Ομως εσυ δεν ξερεις τι εγινε αλλά παρολα αυτα τους δικαιολογεις! Η αληθεια ειναι ομως οτι ο,τι και αν εγινε δεν υπαρχει δικαιολογια. Και ολη αυτη η υποθεση ειναι απλως ενα κρατημα. Καπου να κρατηθουν δηλαδη οι ΔΔ και Παπαλουκας πχ για το ποιον λογο δεν παιζουν στην εθνικη. Και δεν ξερω καν αν αυτοι το(το ποιο βασικα? τον λογο φαντασμα!) χρησιμοποιουν ως λογο ή μόνο αν οι υποστηρικτες του το κανουν....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η αληθεια ειναι ομως οτι ο,τι και αν εγινε δεν υπαρχει δικαιολογια. Eιδες που σου λεω? Τι τζοκερ και μλκιες, η φαση εδω ειναι πιο προβλεψιμη κι απο το τι ωρα θα ξημερωσει αυριο Καλη συνεχεια πατριωτη.
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Eιδες που σου λεω? Τι τζοκερ και μλκιες, η φαση εδω ειναι πιο προβλεψιμη κι απο το τι ωρα θα ξημερωσει αυριο Καλη συνεχεια πατριωτη. Ευχαριστω που ακομα δεν μου ειπες τον λογο/δικαιολογια φαντασμα παντως. Εχεις γραψει ΤΑ σεντονια και θα γραψεις και στο μελλον τα σεντονια αλλά στο πιο κρισιμο πραγμα που σου ρωταω για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, δεν μου απαντας. Ε! Εεεεεεεεε και οι τυφλοι ειδαν και τα ραδικια καταλαβαν. Και ξαναλεω τι μπορει να τους εκανε η ομοσπονδια δηλαδη? Να τους αποκαλει πιθηκους(εχει και ιστορικο) και να τους βαζει να κανουν αερα στον Βασιλακοπουλο????? Χωρις να ξερω τι ακριβως υπονοεις και εννοεις προφανως και οσα λες δεν εχουν κανενα νοημα.....
hashashin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια εγω ειμαι της αποψης πως αν θελει ο παιχτης να παιξει με την εθνικη να παιξει αν οχι με για του με χαρα του!Δεν θα τους βριζουμε κιολας.Ακομα και να βαριουνται στην τελικη να πανε να παιξουν με την Εθνικη εμας τι μας νοιαζει? Εχετε σκεφτει οτι καποιοι θελουν να πανε διακοπες δεν θελουν να παιζουν και το καλοκαιρι.Καλα κανουν,εχουν και προσωπικη ζωη αλλωστε.Δεν σημαινει οτι ειναι προδωτες.Ελεος δηλαδη ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εγω στην θεση τους θα εβγαινα να πως"Μαγκες θελω να παω διακοπες με τη γυναικα/κοπελα/οικογενεια μου γιατι ολη την χρονια παιζω και πρεπει και να ξεκουραστω" Δεν μου φαινεται καθολου κακο. Μπασκετ ειναι οχι πολεμος. Αλλα οποιος παιζει,να παιζει με παθος και με ψυχη.Σημερα δεν τα δειξαμε αυτα.Δεν με νοιαζει τοσο η ποιοτητα οσο η προσπαθεια και για να λεμε την αληθεια με το που πηρα διαφορα οι Σκοπιανοι εγω ειδα κουραση και απροθυμια και με εκνευρισε γιατι λεω,ρε γαμωτο λιγο εγωισμο δεν εχουν?Τεσπα αυτους εχουμε με αυτους θα πορευθουμε.
giorgospan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά Anaksimandros4 βγάλε τις γαλάζιες παρωπίδες. Ο MiDi_MiLiZ δεν έχει καμιά υποχρέωση να κάνει μια δουλειά για σένα που δε θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά και παρ' όλα αυτά θες να πείσεις όλους εδώ μέσα ότι έχεις δίκιο. Αφού έχεις εσύ δίκιο γιατί δεν παραθέτεις στοιχεία από επίσημες πηγές ότι ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς είναι Γλυφάδα/Φάληρο-ξέρω-γω-τι για να σταματήσει αυτός ο διάλογος-παρωδία; Δεν πρόκειται γιατί έχεις άδικο. Απλό. Είναι πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι πριν αρχίσεις να πετάς δεξία κι αριστερά. Και στο κάτω-κάτω της γραφής ακόμα κι αν ήταν για φραπέ και ταβλί, αυτοί οι δύο παίχτες ειδικά, θα 'πρεπε να πας να τους τον κεράσεις αφού το Eurobasket για σένα το πήραν. Και για τους υπολοίπους Έλληνες φιλάθλους. Και για τη σημαία. Έτσι δεν είναι; Τέλος πάντων μου φαίνεται πρέπει να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο και να επικεντρωθεί το topic στο original θέμα του.
Anaksimandros4 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά Anaksimandros4 βγάλε τις γαλάζιες παρωπίδες. Ο MiDi_MiLiZ δεν έχει καμιά υποχρέωση να κάνει μια δουλειά για σένα που δε θα σου πάρει πάνω από 10 λεπτά και παρ' όλα αυτά θες να πείσεις όλους εδώ μέσα ότι έχεις δίκιο. Αφού έχεις εσύ δίκιο γιατί δεν παραθέτεις στοιχεία από επίσημες πηγές ότι ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς είναι Γλυφάδα/Φάληρο-ξέρω-γω-τι για να σταματήσει αυτός ο διάλογος-παρωδία; Δεν πρόκειται γιατί έχεις άδικο. Απλό. Είναι πράγματα που πρέπει να σκέφτεσαι πριν αρχίσεις να πετάς δεξία κι αριστερά. Και στο κάτω-κάτω της γραφής ακόμα κι αν ήταν για φραπέ και ταβλί, αυτοί οι δύο παίχτες ειδικά, θα 'πρεπε να πας να τους τον κεράσεις αφού το Eurobasket για σένα το πήραν. Και για τους υπολοίπους Έλληνες φιλάθλους. Και για τη σημαία. Έτσι δεν είναι; Τέλος πάντων μου φαίνεται πρέπει να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο και να επικεντρωθεί το topic στο original θέμα του. Ναι καλα. Με αυτες τις λογικες στην εθνικη θα επρεπε να παιζουν εφηβοι και οι επαγγελματιες να πινουν τον καφε τους ολοι. Αν υιοθετησουν ολη αυτη την λογικη του κουραστηκα, του θελω να παω διακοπες κλπ τοτε δεν θα υπαρχει Εθνικη ομαδα μπασκετ να μιλαμε. Και οχι δεν ειναι ετσι. Δεν τους κερναω κανενα καφε. Δεν το πηραν για εμενα το Ευρωμπασκετ. Ναι χαρηκα κλπ αλλά σιγα μην τους αγορασω και κανα εξοχικο. Εκπροσωπουσαν το Ελληνικο μπασκετ. Εγιναν επαγγελματιες μπασκεμπολιστες και εκτός απο δικαιωματα και παχυλες αμοιβες εχουν και υποχρεωσεις. Να υπηρετησουν την δοξα και το ονομα του Ελληνικου μπασκετ. Παιζοντας στην εθνικη οποτε τους χρειαζεται. Αν δεν θελουν να το κανουν με γεια τους με χαρα τους. Δικαιωμα τους. Οπως δικαιωμα μου να του ςλεω προδοτες και οπως και δικαιωμα της ομοσπονδιας να τους βαλει εξοντωτικες μπασκετικες(φαινεται αρκετα?? για να μην το παρουν παλι μερικοι και λενε άλλα αντι αλλων για κρεμαλες κλπ ) ποινες. Φυσικα οταν μπλεκεται πχ ο Παναθηναικος στην μεση σιγα μην μπουνε ποινες....
hashashin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος με το προδοτες.Τι εχουμε ρε πολεμο και δεν το ξερω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.