tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει χειροτερο μ_______ο απ τον αρτεαγκα. Αν τον πετυχω καπου...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω να βρω πιο αμπαλο παιχτη απο αυτον τον Τσεκοφσκι, νομίζω φτάνουμε σε Τσέκο και Παπαχρόνη γιατι μεχρι και ο Πιετρους δεν είναι τόσο αμπαλος.
Alxnks Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν υπαρχει χειροτερο μ_______ο απ τον αρτεαγκα. Αν τον πετυχω καπου... τωρα μολις τον εψαχνα απο που ειναι απο περιεργεια..να σε βοηθησω λιγο λοιπον: http://www.bgbasket.com/en/referee.php?id=88
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τα κουβαδακια σου ξέρεις να τα μαζεύεις παιδάκι; άντε στο καλό παλικάρι μου. Kαθόλου δε μ' εκπλήσσεις. τι κοφτε ρε...ξεκιναει το τρολαρισμα ο τυπος και μετα παει να βγει κι απο πανω να ουμ. ...μα καθόλου λέμε. Κι ακόμα να ξεφορτωθείς την οθόνη μου. Τί θα γίνει ρε πούστη μου;
tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα μολις τον εψαχνα απο που ειναι απο περιεργεια..να σε βοηθησω λιγο λοιπον: http://www.bgbasket.com/en/referee.php?id=88 Τωρα τον εμαθες? Οπου βρισκει ελληνικη ομαδα ή την εθνικη παιζει 90-10. Κραταει χρονια το παθος μου για αυτον.
Alxnks Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν τον εμαθα τωρα...τωρα τον εψαξα απο που ειναι ε και ''δικαιολογειται'' απο εκει που ειναι να μας παιζει ετσι, ειτε σε συλλογικο ειτε σε εθνικο επιπεδο.
tool1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Kι εγω φιλε μου δεν πιστευω οτι υπαρχουν μεγαλυτεροι ανθελληνες απο τους ισπανους(με εξαιρεση τους βασκους) κ χωρις καποιο λογο.
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω να βρω πιο αμπαλο παιχτη απο αυτον τον Τσεκοφσκι, νομίζω φτάνουμε σε Τσέκο και Παπαχρόνη γιατι μεχρι και ο Πιετρους δεν είναι τόσο αμπαλος. Γιατί ρε Χρήστο; Και τριποντάκι έβαλε, και κάτι λέι-απς (από ασσίστς έστω) που δεν ήταν και μόνος του. Σίγουρα είναι "βαρύς", αλλά πιο πολύ ο Άντιτς αξίζει τον χαρακτηρισμό αυτόν σήμερα. Και γενικά, τους βοήθησε αρκετά στους αγώνες, ελλείψει μάλιστα Γκετσέφσκι. (όλοι τους σήμερα είχαν πάθει ένα σχετικό μπλακάουτ και δεν παίρναν και τα πόδια τους, ακόμη και ο αραπάκος τους). Αν ειδικά σήμερα (αλλά και στα τελευταία τους παιχνίδια), ήταν εκνευριστικά "απών" κάποιος τους, αυτός ήταν ο Άντιτς όπως είπα, που υποτίθεται μάλιστα πως έχει και περισσότερες δυνατότητες...
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί ρε Χρήστο; Και τριποντάκι έβαλε, και κάτι λέι-απς (από ασσίστς έστω) που δεν ήταν και μόνος του. Σίγουρα είναι "βαρύς", αλλά πιο πολύ ο Άντιτς αξίζει τον χαρακτηρισμό αυτόν σήμερα. Και γενικά, τους βοήθησε αρκετά στους αγώνες, ελλείψει μάλιστα Γκετσέφσκι. (όλοι τους σήμερα είχαν πάθει ένα σχετικό μπλακάουτ και δεν παίρναν και τα πόδια τους, ακόμη και ο αραπάκος τους). Αν ειδικά σήμερα (αλλά και στα τελευταία τους παιχνίδια), ήταν εκνευριστικά "απών" κάποιος τους, αυτός ήταν ο Άντιτς όπως είπα, που υποτίθεται μάλιστα πως έχει και περισσότερες δυνατότητες... σιριουσλι; http://www.eurobasket2011.com/en/cid_4,w7QjPeH-M,ty138LH2l3.teamID_2604.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2011.roundID_7526.playerID_25516.html Ο τύπος στα τελευταια 3 ματς έχει 3/20 σουτ με 0/14 τρίποντα. 4.7π κ 2.5ρ σε 31' συμμετοχης! Ο Παπαχρόνης τελικά ήταν καλύτερος.
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, προφανώς το σημερινό τρίποντο στο οποίο αναφερόμουν μάλλον είχε μετρήσει για δίποντο και δεν το 'χα πάρει χαμπάρι...; Για τα γενικά στατιστικά του, δεν λέω, χαμηλά - αλλά τον θυμάμαι να βάζει ό,τι έβαζε και να κάνει ό,τι έκανε (ρημπάουντ, άμυνες, βοήθειες) σε νευραλγικά σημεία του παιχνιδιού, και ε, για τους Σκοπιανούς, ΗΤΑΝ βοήθεια. Κυρίως όταν ο Άντιτς ήταν εξαφανισμένος, ή ο Σαμαρτζίνσκι έξω. Δεν μιλάω για την αξία του ως παίκτη γενικά, το τονίζω, αλλά για το πόσο ήταν σωτήρια παρουσία για την ομάδα του, σε στιγμές που χρειαζόταν κάποιος. Μ' αυτήν την έννοια είναι που δε μου κάθεται το "άμπαλος" που είπες.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι υποστηρίζετε; Έριξα κέρμα, Γαλλία θα είμαι απόψε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Την αχωνευτη Ισπανια. Γιατι απλα ΕΙΝΑΙ η καλυτερη ομαδα και το αξιζει. Οι Γαλλοι καλοι, αλλα παντα λιγοι, "ομαδουλα". Δεν μπορω να πω οτι θα χαρω για το θεσμο αν παρει η Γαλλια χρυσο, οπως δε θα χαιρομουν για τον θεσμο, αν τα Σκοπια επαιρναν μεταλλιο.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Γαλλία για να παρει κατι και ο Τε Πε Απλως συμπαθω τα Γαλλάκια περισσότερο και ειδικά τον Μπατουμ που σε 2-3 χρόνια θα είναι ο καλύτερος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας στο 2-3.
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι υποστηρίζετε; Σε φάση με Γαλλία, Ισπανία. Διότι παίζουν ομορφότερο μπάσκετ από τους πηδηχταράδες Γάλλους. Ακόμα και τα σουτ του αχώνευτου Ναβάρο, έχουν περισσότερη γλύκα απ' του Ντε Κολό. Αν όμως στην πορεία αντιστραφούν οι ρόλοι (ανεξάρτητα απ' το ποιός το πάει για νίκη), κανένα πρόβλημα να υποστηρίξω Γάλλους. Ο ομορφότερος ας νικήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.