Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Κανεις Ζησης δεν μας φταιει τωρα... Το τυπακι μεχρι εκει ειναι Απλα οι αλλοι ειχαν εναν Παρκερ που εχει δαχτυλιδια ΝΒΑ και τον Μπατουμ, παικτη με κοντα 10π Μ.Ο. στο ΝΒΑ Και φυσικα ειχαμε τον Ιωαννου Φχαριστω ειπαμε? 1/2 ο Μπουρουσης Μερσι ειπαμε?1/2 ο Φωτσης Θελει μια εξυπνη επιθεση. Λαθος ο Καλαθης Γενικα Για μενα χαθηκε στις 2 "αμυνες" που δεν επαιξε ο Βασιλειαδης στον Μπατουμ στο 56-54 που εγινε 60-54. Απο εκει και πέρα από το 30-33' επρεπε να παιξουμε με παγκιτες για να εχουν καποιες δυναμεις οι βασικοι μας και το 40-45 έγινε 50-45.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα ο πραγματικός στόχος! Οι καημένοι οι Λιθουανοί τι να πούνε... Από μία μεριά, καλύτερα που δεν κερδίσαμε. Λόγο Μπορούση θα κερδίζαμε και θα τους δίναμε χώρο να λένε διάφορα.
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τον έχετε φάει τον Ζούρο. Κράτησε τη Γαλλία στους 60 πόντους, τι άλλο να κάνει; Αν αντί για 3/21 τρίποντα είχαμε 6/21, θα κερδίζαμε. Να μπει να τα βάλει αυτός; Τα μισά ελεύθερα ήταν. Αφού δεν έχουμε σουτέρ της προκοπής, πλην Βασιλειάδη και Φώτση. Τον Φώτση τον ξέρουν και τον παίζουν από κοντά και ο Βασιλειάδης είναι μια έτσι μια γιουβέτσι. Μας έκατσε το γιουβέτσι σήμερα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 να σκεφτεις οτι καποτε ειχμε νικησει τους κανονικους nbaερς Ναι συγκρινε με τι παιχτες κατεβηκες τωρα και με τι τοτε. edit: Μιλας για την Αμερικη. Οκ τοτε, ειχαμε ξεκ**ωθει χωρις υπερβολες Ο Ζουρος τα πηγε ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε αυτο το τουρνουα δεδομενου του υλικου που ειχε διαθεσιμο, συγκριτικα με κατι Καζλαουσκες. Μοναδικο μελανο σημειο οτι τον πιασανε στον υπνο οι Σκοπιανοι, αλλα τελικα δεν ηταν ο μονος. Μη το συνεχιζετε με το Ζουρο γιατι μας βλεπω με κανεναν Μπαναωτη και να λεμε και ευχαριστω. Eιναι απτους Ελληνες προπονητες που πιστευω. Δεδομενης της απειριας του σε επιπεδο εθνικων, δεν τα πηγε καθολου ασχημα κοουτσαροντας ενα ματσο ρολιστες, αναλωσιμους και πιτσιρικους συν το Φωτση, ααντε και τον πρωην ντοπε νυν καθαρο.
dismemberer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω τουλαχιστον τωρα να τελειωσει το αστειο με τον "αδικημενο" βασιλειαδη ολα αυτα τα χρονια.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πως αδικημενος δηλαδη? καριερα στην Ισπανια δε κανει? Στο τουρνουα παντως μεχρι στιγμης μονο ενα παιχνιδι εχει κανει.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 A σιχτήρι G*mo g*mo πως χασαμε ετσι ρε?Ε ρε π**στ* μου γ**μ*θ*κε η ψυχολογία μου τώρα
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ελπιζω τουλαχιστον τωρα να τελειωσει το αστειο με τον "αδικημενο" βασιλειαδη ολα αυτα τα χρονια. Ναι φέτος εριξε τις μετοχες του καθετα. ΤΟ θεμα ειναι οτι τα τσακαλια της ΕΡΤ θα μας σπασουν τα @@ γιατι αυτες τις εντολες εχουν.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Και με το Μπραμο μας τα εσπασαν απ την αρχη, οτι δηθεν ειναι κλασικος 3ποιντερ... το παληκαρι εχει μονο αλμα. A σιχτήρι G*mo g*mo πως χασαμε ετσι ρε?Ε ρε π**στ* μου γ**μ*θ*κε η ψυχολογία μου τώρα Κρατησου λιγο γιατι υπαρχει και αυριο σημαντικος αγωνας. Ισως εκει να καταρρευσεις τελειως.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν εισαι ομαδα χωρις σουτερ και για σπικερ εχεις τον Ιωαννου και τον Χατζηταδε, ε ναι σε καποια φαση θα το πιστεψεις: Ρετζι Μιλερ ο Βασιλειαδης, Αλβερτης ο Μπραμος και Γκλεν Ραις ο Ζησης. Οι τυποι αυτοι τους οποιους πληρωνει ο ελληνας πολιτης (ειδικα για τον Ιωαννου το φυσαω και δε κρυωνει που του πληρωνουν ΠΑΧΥΛΟ μισθο οι συγγενεις μου), κρατανε ενα μικροφωνο και νομιζουν πως οτι λενε κατα τη διαρκεια του αγωνα ειναι υπερανω κριτικης. Και πετανε παπαριες κατα συρροην, ειναι πραγματικα απαλευτοι.
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν πειραζει, θα ηταν υπερβαση να νικησουμε εξαλλου. Θετικο οτι παιξαμε αξιοπρεπεστατα και διεκδικησαμε στα ισα μια θεση στην 4δα απο τη Γαλλια των ΝΒΑερς. Σημαντικοτατες εμπειριες αυτες για την επομενη γενια της Εθνικης και κρατουμε αυτο. Για το μεταβατικο σταδιο στο οποιο βρισκομαστε και με το υλικο που εχουμε δε τα πηγαμε καθολου ασχημα. ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα. εγω ειμαι ευχαριστημενη απ την ομαδα κ τον προπονητη
jason_rethymno Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Κρατησου λιγο γιατι υπαρχει και αυριο σημαντικος αγωνας. Ισως εκει να καταρρευσεις τελειως. χααχαχα με κανες και γέλασα τώρα,thnks
dismemberer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οι τυποι αυτοι τους οποιους πληρωνει ο ελληνας πολιτης (ειδικα για τον Ιωαννου το φυσαω και δε κρυωνει που του πληρωνουν ΠΑΧΥΛΟ μισθο οι συγγενεις μου), κρατανε ενα μικροφωνο και νομιζουν πως οτι λενε κατα τη διαρκεια του αγωνα ειναι υπερανω κριτικης. Και πετανε παπαριες κατα συρροην, ειναι πραγματικα απαλευτοι. Μετρα παπαριες σε ενα βιντεακι 36 δευτερολεπτων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μετρα παπαριες σε ενα βιντεακι 36 δευτερολεπτων. Oσομ μπεεεεει, ΟΣΟΜ (Awesome babe, awesome) Του πλερωνουμε και τα εισητηρια του να πηγαινει εξωτερικο χωρις να ξερει αγγλικα.
Millennium Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ αυτα τα σουτ σημερα...Τεσπα ελπιζω αυριο να προσπαθησουν για οτι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.