Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2011 - Lithuania

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικά και κανει λάθη ο Ζησης, φυσικά και δεν παιζει όσο καλά επαιζε και για σωστά πραγματα τα ακουει πολλες φορές αλλά ας μην τα ακουει γιατι ο Διαμαντίδης προτιμησε να παει διακοπες, ο Σπανουλης τραυματιστηκε και ο Παπαλουκας γέρασε και δεν τον γουστάρει πλεον ο Βασιλακόπουλος. Για τους 4 γκαρντ που εχουμε ειναι και δάσκαλος και ίσως ο καλύτερος παιχτης..

Οσο για τους τηλεσχολιαστες τα έχουμε πει πολλές φορές κ δυστυχώς οσο πανε υπερβάλουν περισσότερο, βαλτε mute, βρειτε λινκ τι να πω.. Εδω έχουν κανει το Διαμαντίδη ανώτερο του παρκερ, λίγο χειρότερο απο Νοβιτσκι ισως, τον Σοφοκλη Σαμπόνις και τον Σπανουλη τζινομπιλι.. Αλλά δεν προκειται να κριτικάρω παιχτη γιατι τον συμπαθουν οι βλακες σχολιαστες.

Οσο για Γκάλη και Νοβιτσκι αλλες εποχες, αλλο μπασκετ. Καμια συγκριση μεταξυ τους παντως και σπουδαιο επιτευγμα από τον Γερμανο.

Δημοσ.

Ναι, προσφερεις πολυ γελιο... :-D

(ΥΓ. 29 ετων δηλωνεις στο προφιλ, δηλ. δεν εχεις ζησει σοβαρα την εποχη του Γκαλη, παντως ακουγεσαι για μικροτερος)

Πραγματικα το πιστευεις αυτο?Ο γκαλξης καλυτερος απο τον νοβιτσκι?Σοβαρα?

Δημοσ.

οσο για Γκαλη και Νοβιτσκι το μονο που μπορώ να πω είναι αλλη εποχη, άλλο μπασκετ. Δεν μπορεί να γίνει καμια συγκριση.

Δημοσ.

Πραγματικα το πιστευεις αυτο?Ο γκαλξης καλυτερος απο τον νοβιτσκι?Σοβαρα?

Εξαρταται απο ποια αποψη το παιρνεις. Απο μια αποψη ο Γκαλης ηταν καλυτερος και απο Τζορνταν.

Παντως εδω μιλησαμε για τους αριθμους, που ειναι αμειληκτοι.

ΥΓ. Μπορεις να μου πεις απο ποιους ειναι χειροτερος ο Νοβιτσκι?...

Δημοσ.

Μισο, κατσε να τα βαλουμε σε μια σειρα

Το ζορι σου ειναι για την κριτικη στον Ζηση ή την κριτικη στον Ζηση στην Εθνικη?

Γιατι σαν παικτη τον θεωρω By far τον πιο υπερτιμημενο Ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη, εναν μετριοτατο σουτερ, μετριοτατο αμυντικο, εως κακο αθλητη, συμπαθητικο οργανωτη και σχετικα ψυχραιμο με υποφερτες επιλογες και κακες εκτελεσεις.

Προτιμω 1000 φορες να δωσω 45 ευκαιριες στον Τεπιτς να γινει ανθρωπος παρα να εχω τον Ζηση στο Παναθηναικο

Αν θες να το παμε στην Εθνικη, τοτε φυσικα και εχει θεση ο Ζησης και συμφωνω οτι σε σχεση με Σλουκα-Ξανθοπουλο ειναι 2 επιπεδα πανω και δεν τον κραζω για αυτο. Και αν καταλαβες καλα, προσωπικα τουλαχιστον ΔΕΝ εκραξα τον Ζηση, τους σχολιαστες εκραξα ετσι?

ΥΓ. Ε, αμα το λεει το προφιλ, 29 θα ειμαι...

Δημοσ.

Συγνωμη συκρινετε τον Νοβιτζκι με τον Γκαλη?Να γελασω η να κλαψω τωρα?

Ο Γερμανος θεωρειτε ο καλυτερος Ευρωπαιος ολων των εποχων και εσεις μου λετε για Γκαλη και ευρωπαικο μπασκετ.Ελεος,μην συγκρινετε καν τοσο ανομοια πραγματα.

Εξαρταται απο ποια αποψη το παιρνεις. Απο μια αποψη ο Γκαλης ηταν καλυτερος και απο Τζορνταν.

Ιεροσυλια και μονο που το λες :shock:

Δημοσ.

οσο για Γκαλη και Νοβιτσκι το μονο που μπορώ να πω είναι αλλη εποχη, άλλο μπασκετ. Δεν μπορεί να γίνει καμια συγκριση.

Εδω εσυ μου συγκρινεις τον Παρκερακο, τον πελατη του Μητσου στην Ευρωπη με τον Μητσο και απορεις που τον βγαζουν καλυτερο :mrgreen:

(εκτος αν σοβαρα σου φαινεται τοσο τρελο να συγκρινουν τον Μητσο με τον Παρκερ οποτε για υπερασπιστης του Ζηση, καποιο θεμα πρεπει να εχεις)

Δημοσ.

Συγνωμη συκρινετε τον Νοβιτζκι με τον Γκαλη?Να γελασω η να κλαψω τωρα?

Ο Γερμανος θεωρειτε ο καλυτερος Ευρωπαιος ολων των εποχων και εσεις μου λετε για Γκαλη και ευρωπαικο μπασκετ.Ελεος,μην συγκρινετε καν τοσο ανομοια πραγματα.

Ποιος τον ανακυρηξε καλυτερο ολων των εποχων?

Να μη σου κανω κι εσενα την ιδια ερωτηση "απο ποιους ειναι χειροτερος ο Νοβιτσκι?" γιατι καταλαβα οτι θα μου απαντησεις "απο κανεναν!" :lol:

Ιεροσυλια και μονο που το λες :shock:

Για μενα ειναι ιεροσυλια αυτο που λες εσυ :rolleyes:

Εδω έχουν κανει το Διαμαντίδη ανώτερο του παρκερ, λίγο χειρότερο απο Νοβιτσκι ισως, τον Σοφοκλη Σαμπόνις και τον Σπανουλη τζινομπιλι.. Αλλά δεν προκειται να κριτικάρω παιχτη γιατι τον συμπαθουν οι βλακες σχολιαστες.

Ο Διαμαντιδης ειναι ανωτερος του Παρκερ, για τους αλλους δυο συμφωνω.

Δημοσ.

Ποιος τον ανακυρηξε καλυτερο ολων των εποχων?

Να μη σου κανω κι εσενα την ιδια ερωτηση "απο ποιους ειναι χειροτερος ο Νοβιτσκι?" γιατι καταλαβα οτι θα μου απαντησεις "απο κανεναν!" :lol:

Για μενα ειναι ιεροσυλια αυτο που λες εσυ :rolleyes:

Ο Διαμαντιδης ειναι ανωτερος του Παρκερ, για τους αλλους δυο συμφωνω.

Μιλαμε γαι τον τονυ παρκερ?

Δημοσ.

Οκ παμε απο την αρχη....

Να σε ρωτησω NBA εχεις δει ποτε στην ζωη σου?

Τη δεκαετια του 80 εβλεπα τακτικα, τελευταια οχι πολυ, αλλα ας περιοριστουμε στο ευρωπαικο μπασκετ γιατι γιαυτο εχουμε στοιχεια και γιουρομπασκετ παιζεται τωρα. Εξαλλου ο Γκαλης δε πηγε στο ΝΒΑ γιατι ηταν αλλες τοτε οι εποχες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...