rotten crusader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ως ώρας απο netbook είχα acer,και είχα μείνει ικανοποιημένος σε όλα εκτός απο την αυτονομία(2-2μιση ώρες).Σκεφτόμουν καιρό να πάρω άλλο netbook,και γενικά απο asus Eeepc,είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος σε θέματα αυτονομίας.Επειδή έχει περάσει ένας χρόνος(+),που δεν έχω ασχοληθεί με την αγορά των netbooks,υπάρχει κάποιο netbook,που να αξίζει περισσότερο απο τα asus(6ώρες δοκιμασμένο!)??
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αφού έχεις το acer και (υποθέτω) δουλεύει κανονικά, αγοράζεις από το ebay μία 9cell μπαταρία με €50 περίπου και λύθηκε το πρόβλημα. Η ποιότητα της μπαταρίας δεν είναι σούπερ, το netbook μεγαλώνει λίγο σε όγκο και βαραίνει αρκετά, αλλά η διάρκεια ζωής του ξεπερνά τις 7 ώρες!
rotten crusader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Είναι επίσημο της acer,δηλαδή λειτουργεί απρόσκοπτα??Αν ναι τότε αισθάνομαι εντελώς βλάκας...
Cham Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τα Asus φημίζονται και από την εμπειρία μου θα συμφωνήσω.το επόμενο που έχω δει είναι lenovo k dell. Όλα με 6 cell μπαταρία.
tarantules Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ποιό Netbook έχει την καλύτερη αυτονομία! Αυτό με τη μπαλαντέζα
Voodooman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Είναι επίσημο της acer,δηλαδή λειτουργεί απρόσκοπτα??Αν ναι τότε αισθάνομαι εντελώς βλάκας... Εννοείς αν η μπαταρία είναι γνήσια; Όχι, τουλάχιστον η δική μου 9cell στο Advent 4211 (MSI U100 clone) που έχω, δεν είναι. Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι "γνήσιες" όλων αυτών των εταιριών είναι και τόσο διαφορετικές/καλύτερες. Ότι λειτουργούν απόσκοπτα, λειτουργούν. Η μπαταρία αναγνωρίζεται κανονικότατα από το netbook, βλέπεις κανονικά τη διάρκειά της, όπως ακριβώς και της γνήσιας. Αλλά λέμε, είναι πιο ογκώδης και πιο βαριά, όχι τρομερά, αλλά σημαντικά. Και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο για να έχεις 7+ ώρες. To aspire one έχεις; Με λίγο ψάξιμο στον γούγλη κάτι διάβασα για 9+ ώρες με μία 9άρα μπαταρία!
rotten crusader Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Nαι aspire one έχω....Χμμμ,μάλλον συμφέρει άπειρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.