Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για Gaming laptop

tsourakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε εγω πιστευω οτι το ΗΡ ειναι καλυτερο...εχει την 6770 που ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα..τωρα με την εγγυηση ειναι ενα θεμα απλα πιστευω αξιζει να τα δωσεις για την ΗΡ και να παρεις και μια επεκταση να εισαι σιγουρος...

φιλε εγω πιστευω οτι το ΗΡ ειναι καλυτερο...εχει την 6770 που ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα..τωρα με την εγγυηση ειναι ενα θεμα απλα πιστευω αξιζει να τα δωσεις για την ΗΡ και να παρεις και μια επεκταση να εισαι σιγουρος...

Δημοσ.

Φίλε μου δυστήχως θα απογοητευθείς λιγάκι.Αυτά τα λάπτοπ που παρέθεσες καθώς και το budget σου γενικότερα δεν σου επιτρέπουν να μπορείς να αγοράσεις ενα πραγματικό gaming laptop που συνηθως εχουν price tag απο 1000ε+++++ οπως Clevo,Alienware,MSI,Asus ωστε να απολαμβανεις τα games σου σε High settings.Όμως απο αυτά που επέλεξες το HP ειναι κάπως καλύτερο και θα μπορείς να παίζεις νεα games σε low ισως και medium settings.Εγώ βέβαια όσα HP έπιασα στα χέρια μου,δεν μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.Όμως είναι πολύ καλυτερη η 6770μ απο την 525 οπότε για εμένα πηγαινε στο HP αν και ακουσα οτι η HP αποσυρετε απο τα λαπτοπ και δεν ξερώ τι επιπτώσεις θα εχει με την εγγυηση κτλπ

Δημοσ.

Εγω γιατι διαβασα οτι αποσυρεται απο τα desktop;

( http://www.insomnia.gr/topic/417217-hewlett-packard-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-webos-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%85%ce%bb%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c/) Για personal computer λεει.

Εγω με την 5650 που ειναι σαφως κατωτερη απο την 6770 παιζω σε full αναλυσεις τα παντα εκτος απο crysis

και metro2033.

Σε αναλυση 1366x768 βεβαια..

Δημοσ.

Καλά μην φανταστείτε ότι θα έχω και τρελές απαιτήσεις...Θέλω απλά να μπορώ να παίξω ένα Modern Warfare 2 σε γραφικά: low( ) medium ( ) high (x) super high ( ) και κανένα crossfire, pro, και γενικά C.O.D...Τώρα ελπίζω να μην βγει προβληματικό το HP γιατί και εγώ εκεί έχω καταλήξει...Τώρα αυτό που είπες ότι η HP θα αποσυρθεί από την αγορά δεν νομίζω ότι θα γίνει, και αν γίνει σίγουρα θα είναι στο μέλλον...

Πάντως μια επέκταση εγγύησης είναι σίγουρα απαραίτητη..

Δημοσ.

Ισως το μελλοντικο COD MW3 να έχει δυνατές απαιτήσεις και να "χωλαίνει" η 6770μ.Θέλεις σίγουρα λάπτοπ?Με 750 περνεις ενα καλο desktop.Ισως αμα μπορούσες να αυξήσεις το budget να χτυπήσεις κανα Dell Xps τουλάχιστον η τπτ παρόμοιο για να σου βγάλει 2 χρονια gaming σε low η medium.Για τα λεφτά του καλο ειναι το ΗP ομως.Μην περιμένεις κ πολλά .Αν δεν ασχολεισε με games τερατα οπως Crysis,Metro κτλπ τοτε εντάξει θα εισαι.Τωρα αυτο για την αποσυρση της HP δεν ειμαι σίγουρος αλλα νομιζω πως ισχυέι γενικα για την αγορα PC?

Δημοσ.

Μην φανταστείς καθημερινά COD...μια στο τόσο θα παίζω...πιο πολύ θα παίζω crossfire, που θα το παίζει χαλαρά...τώρα για την HP δεν ξέρω και δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα για απόσυρση...

Υ/Γ: Έχω desktop...!

Δημοσ.

Το Hp εχει πολυ καλυτερη κατασκευη, οπως και καλυτερη καρτα γραφικων

συγκριτικα με τα Dell.

ξερεις κατι που δε ξερω?

Δημοσ.

Dell: Πλαστικουρα.

Hp: Απο αλουμινιο (ως επι το πλειστον) και με πολυ καλυτερα ηχεια.

Φαντάζομαι μιλάς για την Inspiron σειρα οταν λες για πλαστικο ετσι?Παντως εγω θα προτιμουσα Dell κ πλαστικο παρα HP και ας ειχε κ τιτανιο.Καποιοι γνωστοι μ π είχαν Pavilion επειτα απο χιλιάδες προβλήματα π αντιμετώπισαν με το ιδιο το λαπτοπ αλλα και το σερβισ και αφου γυρισαν στην XPS σειρα ειδαν προκοπή.Κοιτα και feedback δεν εχει κ τοσο υποληψη η HP για τα λαπτοπ της.

Φιλικα :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι για την inspiron σειρα μιλαω (αυτα τα λαπτοπ εχει δει το παιδι που ενδιαφερεται).

Για να παρεις xps ομως πρεπει να δωσεις κοντα στο 1000ρικο. (λεφτα που δεν διαθετει ο ενδιαφερομενος).

Σιγουρα εχει πολλα προβληματικα λαπτοπ η Hp (κυριως λογω ψυξης), αλλα και τα dell δεν εχουν και την πιο καλη φημη

(τουλαχιστον στην Αμερικη, δες τι κριτικες εχουν τα Dell). Απλα εχουν απαιχτο service και για αυτον τον λογο δεν ακουγεται πολυ το οτι υπαρχουν προβληματα.

Δημοσ.

Κανένα λαπτοπ δεν ειναι τελειο ετσι κ αλλιως.Εδω τα Alienware Μ17Χ π ξεκινουν απο 1500+++ και βγαζουν προβληματα....Απλά για budget λαπτοπ και παλι θα προτιμουσα Dell λογω service ομως η 6770Μ του ΗΡ ειναι οτι πρεπει για πολυ entry level gaming αντιθετα με την 525.Οποτε ΗΡ μονοδρομος παρα τα προβληματα.Οντως τα ΗΡ μπορεις να ψήσεις τοστ αμα ενδιαφερεσαι σαν δευτερη λειτουργεια :rolleyes: .

Δημοσ.

να πω και γω την αληθεια μου ειδα απο κοντα το dell καλη αποδοση (χαρακτηριστικα τιμης) αλλα το πληκτρολογιο μου εκανε πολυ κακη αισθηση.αν πατησεις λιγο με παραπανω δυναμη τα κουμπια βλεπεις ενα βουλιαγμα γυρω απο το πληκτρο οποτε ριχνω μια ματια σε αλλα τωρα μιας και για xps δεν το επιτρεπει το budget μου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα δει το Dell XPS 15 L501x με i7 cpu (την παλιά σειρά) στα 750€ πριν περίπου 2 μήνες αλλά εκείνο τον καιρό δεν με έπαιρνε για αγορά laptop...και τώρα μου έχει μείνει και έχω συγχιστεί..! :-( :-D

Αλήθεια τόσο μεγάλο πρόβλημα έχει το HP με την υπερθέρμανση...?

να κάνω και μια άλλη ερώτηση..!? οι CPU i3 με τους CPU i5 έχουν μεγάλη διαφορά...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...