Προς το περιεχόμενο

Μιλούν για παλαιά οφειλή!...

Spok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Πήγα σε μια από τις εταιρείες κινητής για να κάνω νέα σύνδεση. Εκεί μου είπαν ότι το αίτημά μου δεν προωθείται γιατί υπάρχει, όπως αυτοί υποστηρίζουν, παλαιά οφειλή από το 1999 κάτι που ασφαλώς και δεν αναγνωρίζω. Μάλιστα τους έθεσα το πολύ λογικό ερώτημα: "Αφού, όπως λέτε σας οφείλω, πού είσαστε 12 χρόνια τώρα να με ενοχλήσετε για τα οφειλόμενα;" Προφανώς στα ηλεκτρονικά τους αρχεία θα έχουν ένδειξη για ανεξόφλητο λογαριασμό, όμως εγώ δεν οφείλω και τέλος πάντων δεν έχω λάβει ποτέ ενημέρωση από την πλευρά τους, ότι δεν τους έχω πληρώσει. Δεν κρατώ αποδείξεις από το 99 για να τους αποδείξω ότι έχω πληρώσει. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Τι προτείνετε να κάνω; Από κάθε άποψη το θεωρώ απαράδεκτο να έρχονται, μετά από τόσα χρόνια και να μιλούν για παλαιά οφειλή, η οποία, ρωτώ ξανά, αν υπήρχε δεν θα διεκδικείτο εξαρχής;

Δημοσ.

για τι ποσο οφειλής μιλάμε?

Επειδή εαν ειναι του στυλ κανα πεντοχίλιαρο σιγα μην τρεχανε.

300 ευρώ περίπου λένε ότι είναι, αλλά επιμένω, εάν υπήρχε οφειλή όφειλαν να με έχουν ενημερώσει πριν 12 χρόνια.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι έχουν υπολογίσει και τόκους; Γιατί 100.000 δραχμές την τότε εποχή ήταν περιουσία για να την έχεις μιλήσει σε κινητά και να μην σε είχαν ενοχλήσει τότε....

Δικηγόρο δεν έχεις να συμβουλευτείς;

Δημοσ.

ειχες το 1999 συνδεση στην ταδε εταιρια;

Ναι είχα σύνδεση, αλλά δεν είχα αφήσει χρέος. Αν υπήρχε χρέος, όπως μου λένε, γιατί δεν με ενόχλησαν ποτέ από τότε; Τη διεύθυνσή μου και τα τηλέφωνα τα σταθερά τα είχαν. Δεν είναι δυνατόν να μου λένε (διότι εγώ πήγα να κάνω ξανά σύνδεση στην ίδια εταιρεία) ότι υπάρχει ένα χρέος και δεν μπορεί να προχωρήσει η νέα σύνδεση.

Να υποθέσω ότι έχουν υπολογίσει και τόκους; Γιατί 100.000 δραχμές την τότε εποχή ήταν περιουσία για να την έχεις μιλήσει σε κινητά και να μην σε είχαν ενοχλήσει τότε....

Δικηγόρο δεν έχεις να συμβουλευτείς;

Εδώ είναι το τρελό δεν με είχαν ενοχλήσει και δεν θα το μάθαινα ποτέ αν δεν πήγαινα εγώ να κάνω σύνδεση στη συγκεκριμένη εταιρεία. Όπως είπα και παραπάνω είχαν και τη διεύθυνσή μου και τα τηλέφωνά μου (αν ήμουν κάποιος που θα ήθελε να αποφύγει να πληρώσει οφειλες δεν θα καθόμουν τώρα να το συζητάω. Θα τους άφηνα και θα έκανα αλλού συμβόλαιο. Θίγομαι όμως αφάνταστα όταν ενώ δεν με ενημέρωσαν ποτέ για τίποτε μου λένε ότι τους οφείλω... Το θέμα είναι εξωφρενικό και σηκώνει συνήγορο του καταναλωτή.

Δημοσ.

Επιμένω να μιλήσεις και με έναν δικηγόρο... Μπορεί νομικά να μην μπορούν να σε κυνηγήσουν αφού ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν από τι τα οφείλεις κλπ...

Νομίζω ο Παρεδωσε είναι δικηγόρος εδώ μέσα, μπορεί να μπορεί να σε συμβουλεύσει στα βασικά έστω!

Δημοσ.

Επιμένω να μιλήσεις και με έναν δικηγόρο... Μπορεί νομικά να μην μπορούν να σε κυνηγήσουν αφού ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν από τι τα οφείλεις κλπ...

Νομίζω ο Παρεδωσε είναι δικηγόρος εδώ μέσα, μπορεί να μπορεί να σε συμβουλεύσει στα βασικά έστω!

Αν έχει υποπέσει στην αντίληψη του Παρεδωσε και θέλει να καταθέσει τη γνώμη του, είναι ευπρόσδεκτη. Εγώ λέω το εξής: Αν εγώ δεν πήγαινα ποτέ να κάνω σύνδεση με συμβόλαιο (γιατί καρτοτηλέφωνο από την συγκεκριμένη εταιρεία έχω πάρει για δώρο και μάλιστα το εβαλα στο όνομά μου και είχαν καταγράψει και το ΑΦΜ μου) δεν θα μου έλεγαν ποτέ ότι υπάρχει θέμα οφειλής (την οποία ασφαλώς και δεν αναγνωρίζω)! 12 ολόκληρα χρόνια μετά και χωρίς καμία ενημέρωση να μου λένε για οφειλή αυτό είναι ανήκουστο.

Δημοσ.

Αν έχει υποπέσει στην αντίληψη του Παρεδωσε και θέλει να καταθέσει τη γνώμη του, είναι ευπρόσδεκτη. Εγώ λέω το εξής: Αν εγώ δεν πήγαινα ποτέ να κάνω σύνδεση με συμβόλαιο (γιατί καρτοτηλέφωνο από την συγκεκριμένη εταιρεία έχω πάρει για δώρο και μάλιστα το εβαλα στο όνομά μου και είχαν καταγράψει και το ΑΦΜ μου) δεν θα μου έλεγαν ποτέ ότι υπάρχει θέμα οφειλής (την οποία ασφαλώς και δεν αναγνωρίζω)! 12 ολόκληρα χρόνια μετά και χωρίς καμία ενημέρωση να μου λένε για οφειλή αυτό είναι ανήκουστο.

Τι να σου πω δεν ξέρω από νομικά κλπ...

Για τον πάρεδωσε στο είπα απλά και μόνο επειδή δεν ξέρω αν είναι διαχειριστής συγκεκριμένα σε αυτό το υποφόρουμ και μήπως ήθελες να του στείλεις πμ, αν δεν βρεθεί κάποιος ανάμεσά μας να σε βοηθήσει... Πάντως μπορείς να θέσεις το νομικό του θέματος και στο Μπλα μπλα που σίγουρα είναι πολύυυ πιο πολυσύχναστο από το συγκεκριμένο υποφόρουμ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...