DimAslan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Θέλει ένας συνάδελφος να αγοράσει αυτό: http://www.plaisio.gr/Gifts-Gadgets/Bundles/Laptops-stock/Turbo-X-TABLET-450-with-Windows-7-PRO-and-gift-DOCK.htm Το έχει κανείς; Αξίζει; Προφανώς το θέλει για την παρουσία Windows μαζί με USB...
efo355 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Και γιατί δε ρωτάει ο ίδιος ο συνάδελφος; Λειτουργικό που έχει φτιαχτεί να δουλεύει με ποντίκι, όχι δεν αξιζει. Να παει πες του σε ένα πλαίσιο και να παίξει με το orientation και θα δει ότι κρατώντας το κάθετα κόβονται πληροφορίες απο την οθόνη.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μην αφήνετε το Πλαίσιο (και το κάθε Πλαίσιο) να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας! 549 ευρώ χωρίς το "δώρο" http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Tablets-iPAD/Turbo-X-Tablet-450.htm 576 ευρώ με το "δώρο" http://www.plaisio.gr/Gifts-Gadgets/Bundles/Laptops-stock/Turbo-X-TABLET-450-with-Windows-7-PRO-and-gift-DOCK.htm Επίσης το ενδεχόμενο του ότι είναι: α) Tuvlo-X β) Υπερτιμημένο γ) Συσκευή με Atom (άρα και μικρότερη αυτονομία σχετικά με τον ανταγωνισμό των άλλων tablets) δε νομίζω ότι είναι και παράγοντες που θα το έκαναν φαβορί...
Mirlogria Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά συγνώμη,τι πάει να πει "είναι Turbo-X";Δηλαδή η Apple π.χ. τι είναι το πατριαρχείο των tablets;! Λίγο το'χετε ότι έχει Windows;Εγώ π.χ. παίζω online poker,μπορώ να παίξω στην pokerstars με το iPad;Όχι!Ή π.χ. μπορώ να το συνδέσω απ'ευθείας στο PC;Όχι επίσης,πρέπει να ανοίξω το iTunes και να περάσω ό,τι θέλω "μέσω Τρικάλων"! Ένα απλό απ'τα χιλιάδες παραδείγματα... Να το βράσω και το iPad και την Apple!Το σκυλομετάνιωσα που το πήρα...
flyer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά συγνώμη,τι πάει να πει "είναι Turbo-X";Δηλαδή η Apple π.χ. τι είναι το πατριαρχείο των tablets;! Λίγο το'χετε ότι έχει Windows;Εγώ π.χ. παίζω online poker,μπορώ να παίξω στην pokerstars με το iPad;Όχι!Ή π.χ. μπορώ να το συνδέσω απ'ευθείας στο PC;Όχι επίσης,πρέπει να ανοίξω το iTunes και να περάσω ό,τι θέλω "μέσω Τρικάλων"! Ένα απλό απ'τα χιλιάδες παραδείγματα... Να το βράσω και το iPad και την Apple!Το σκυλομετάνιωσα που το πήρα... Δε νομίζω οτι φταίει η Apple και το iPad, αλλά το γεγονός οτι δε ζύγισες τις ανάγκες σου πριν το αγοράσεις.......
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μην το πας αλλού flyer! Άλλο ήταν το point του post μου και το ξέρεις!
xfade Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μην το πας αλλού flyer! Άλλο ήταν το point του post μου και το ξέρεις! Απαντώντας στο point σου, θα συμφωνήσω μαζί σου ως πρός τα Apple, αλλά θα διαφωνήσω επίσης μαζί σου ως προς τα Tοuvlo :lol: -X. Μερικά επώνυμα (τα πιο πολλά) επιχειρήματά μου ως τεκμηρίωση της διαφωνίας μου: http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=windows+7+tablet
Mirlogria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γίνεται,πανάκριβα είναι! Πρέπει να περιμένουμε να βγουν κι άλλα μοντέλα...
TheAccountant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά συγνώμη,τι πάει να πει "είναι Turbo-X";Δηλαδή η Apple π.χ. τι είναι το πατριαρχείο των tablets;! Λίγο το'χετε ότι έχει Windows;Εγώ π.χ. παίζω online poker,μπορώ να παίξω στην pokerstars με το iPad;Όχι!Ή π.χ. μπορώ να το συνδέσω απ'ευθείας στο PC;Όχι επίσης,πρέπει να ανοίξω το iTunes και να περάσω ό,τι θέλω "μέσω Τρικάλων"! Ένα απλό απ'τα χιλιάδες παραδείγματα... Να το βράσω και το iPad και την Apple!Το σκυλομετάνιωσα που το πήρα... Το ipad που κολλάει στο topic? Ποιος το θεωρεί πατριαρχείο πέραν των οπαδών του Steve? Ποιος σε είπε να πάρεις μια πολύ μέτρια ταμπλέτα τίγκα στους περιορισμούς? Δεν ήξερες τι έπερνες? Το οτι δεν παίζει πάντως το pockerstars στην ταμπλέτα σου, αυτό δεν ειναι κριτήριο καλής η κακής ταμπλέτας, αλλά ασυμφωνία αναγκών και επιλογής. Και κατα δική μου εκτίμηση, το λάθος είναι της pockerstars που ακόμα δεν έχει καλύψει μια σημαντίκή εξέλιξη στον χώρο των PC... Επι του θέματος, το συγκεκριμένο ταμπλετ είναι σκουπίδια λόγω ΑΤΟΜ, λόγω non touch OS, λόγω κακής αυτονομίας, λόγω βάρους και κατ επέκταση λόγω turbo-x... με ότι σημαίνει αύτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.