Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μου δώσανε μια δωροκάρτα αξίας $100 για εφαρμογές από το Mac App Store. Το θέμα είναι ότι όταν πηγα να κάνω Redeem τον κωδικό, μου λέει πως η κάρτα είναι για το US Store και όχι για το Greek Store. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω bypass αυτόν τον (ηλίθιο) περιορισμό και να αξιοποιήσω την καρτούλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δεν βλέπω αλλη λύση απο το να την πουλήσεις στο ebay λίγο φθηνότερα, και να πάρεις ότι θες με τα λεφτά που θα βγάλεις... Δεν χρείαζεται να στείλεις την κάρτα, αλλά το κωδικό που αναγράφετε στον αγοράστη, έτσι η συναλλαγή θα είναι ευκόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ειχα αλλαξει απο ελληνικο σε US store για το iphone αν και νομιζω οτι δεν εκανα απο την αρχη το account. Πρεπει να εκανα καποιες αλλαγες με βαση τον οδηγο απο το iPhoneHellas Για δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis@me Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Με ενδιαφέρει να την αγοράσω την κάρτα σου με αναλογία ευρώ - δολάριο. είσαι Αθήνα μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Με ενδιαφέρει να την αγοράσω την κάρτα σου με αναλογία ευρώ - δολάριο. είσαι Αθήνα μήπως? Έχεις pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Ειχα αλλαξει απο ελληνικο σε US store για το iphone αν και νομιζω οτι δεν εκανα απο την αρχη το account. Πρεπει να εκανα καποιες αλλαγες με βαση τον οδηγο απο το iPhoneHellas Για δες. Διαβάζοντας αυτό, μου προέκυψε η εξής απορία: από τη στιγμή που έχω ήδη ενεργό account σε mac/apple store/me.com κλπ., δεν θα υπάρχει "πρόβλημα" αν φτιάξω και δεύτερο account για να κατεβάσω από το US store? Π.χ. στο iPhone οι εφαρμογές είναι άμεσα συνδεδεμένες με το iTunes account σου. Στο Mac App Store τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Διαβάζοντας αυτό, μου προέκυψε η εξής απορία: από τη στιγμή που έχω ήδη ενεργό account σε mac/apple store/me.com κλπ., δεν θα υπάρχει "πρόβλημα" αν φτιάξω και δεύτερο account για να κατεβάσω από το US store? Π.χ. στο iPhone οι εφαρμογές είναι άμεσα συνδεδεμένες με το iTunes account σου. Στο Mac App Store τι παίζει? Δεν πιστευω να υπαρχει "προβλημα" αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια. Παντως το account που εχω στο itunes, το χρησιμοποιω και για το mac app store. Ξανα λεω, για το redeem στο mac app store δεν γνωριζω, οσο για το iphone. Η ψαξτο και ρωτα iphone hellas ή πουλα το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εγώ έχω account και στο ελληνικό και το US iTunes store... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... το μόνο που μπορεί να θεωρήσει κάποιος ως "πρόβλημα" είναι ότι όταν θες να κάνεις update τα applications πρέπει να κάνεις sign in με το αντίστοιχο account και μετά για να ενημερώσεις τις εφαρμογές του άλλου να κάνεις sign out και sign in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.