Προς το περιεχόμενο

Bρέθηκε το φάρμακο για το AIDS;

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν αυτοι ή οι δικοι τους παθουν κατι απο αυτα παιρνουν το φαρμακο για παρτη τους?Πεθαινουν τοσοι καθε μερα και δε βγαινει κανεις να μιλησει ,αν εχουν βρεθει πραγματικα?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για ποιον καρκινο ? Υπαρχουν παρα πολλα ειδη καρκινου και διαφορες περιπτωσεις.

Δεν θυμάμαι για ποιο/ποια είδη ήταν...

Δημοσ.

Απλα δεν ασπαζομαι τοσο αυτο που λες, αν ηταν ετσι δεν θα εκαναν ερευνες για φαρμακα για τον καρκινο κλπ

Πχ βρηκαν

http://www.insomnia.gr/topic/417316-modified-ecstasy-attacks-blood-cancers/

Δεν είπα ότι είχε κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό...

Δημοσ.

Μπορει να υπηρχε καποιος λογος. Να ειχε ξερω γω ισχυρη παρενεργεια ή κατι άλλο.

Δημοσ.

Μπορει να υπηρχε καποιος λογος. Να ειχε ξερω γω ισχυρη παρενεργεια ή κατι άλλο.

Κοίταξε, είχα κάνει παλιότερα μια συζήτηση με κάποιον γνωστό μου και μου είχε δώσει αυτή τη πληροφορία(ούτε ράδιο αρβύλα ήταν ούτε τίποτα, πραγματικό γεγονός). Και μου είχε αναφέρει και ένα περιστατικό που τα αποδείκνυε όλα αυτά..

Δημοσ.

Οσοι εχετε μετοχες σε εταιρειες με προφυλακτικα πουληστε τες. Θα πεσουν.

@ Τοξο ε οχι κ παπατζα, κανε μπολντ την αμεσως επομενη προταση :

Yet, Rider and his colleagues suggest that DRACOs have the potential to revolutionize the treatment and prevention of virtually all viral diseases.

κ γω πιστευω οτι μπορω να πεταξω.Μη σου πω το εχω κανει κιολας

Δημοσ.

Ναι βρε τοξο παπατζες ισως, αλλα που το στηριζεις; το bold που αναφερεις λεει οτι δεν εχουνε εκθεσει ακομα τα δεδομενα για HIV / ηπατιτιδα

καλα οταν τα εκθεσουν κ εχουν αποτελεσμα τοτε να αναιρεσω.Μεχρι τοτε πεταω πιο γρηγορα απο τον σουπερμαν...οχι αληθεια

Δημοσ.

Κι εσύ τι είσαι και το ξέρεις;Δουλεύεις στη NASA ξέρω'γω; :rolleyes:

Άσε μας ρε μάστορα πρωί-πρωί...μήπως έχεις καμία σχέση με τον τύπο απ'την Πάτρα που κυκλοφορεί στο youtube και λέει ότι θεράπευσε ένα ανθρωποειδές από aids; :devil:

Άκου λέει,ζουν 10 χρόνια με τα φάρμακα...ποιος πεθαίνει από HIV/Aids σήμερα ρε; :shock: Είσαι τόσο αστοιχείωτος ή μας κάνεις πλάκα;

Οι φαρμακευτικές ανταγωνίζονται η μια την άλλη και σε ενδεχόμενη ανακάλυψη τέτοιου φαρμάκου,θα γινόταν σκοτωμός ποια θα το πρωτοκυκλοφορήσει!

Σε λίγο θα μας πείτε ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια που σπαταλούν κάθε χρόνο για την έρευνα νέων θεραπειών,θα σπαταλούν "για τα μάτια του κόσμου"! :rolleyes:

Αλλά έτσι είναι,σ'ένα forum όλοι είναι επιστήμονες ιατροί και ξέρουν μάλιστα που και πότε ανακαλύφθηκε και η θεραπεία του καρκίνου...

Υ.Γ. Δεν μιλάμε για aids αλλά HIV,ξεφτέρια μου...

Δημοσ.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του Θεέ μου να κυκλοφορίσει αυτό τ φάρμακο όσο δυνατόν πιο γρήγορα.

ο θεος που το εφτιαξε...?

Διόρθωνω όπως σωστα το έθεσε ο χρήστης Toufas και λέω

"Ο Επιστήμονας να βάλει το χέρι του Επιστήμονά μου να κυκλοφορίσει αυτό τ φάρμακο όσο δυνατόν πιο γρήγορα."

Γιατί όπως καταλαβένετε ο Επιστήμονας χθες κατάφερε να ξεπεράσει τον ίδιο τον θεο.

Δημοσ.

Ενοοω ειναι αστειο να δεχομαστε οτι υπαρχει θεος, και να λεμε "αχ να σωθει ο ταδε" ενω με την λογικη της θρησκειας ο θεος εκανε τον ταδε να αρρωστησει.

Δημοσ.

Κι εσύ τι είσαι και το ξέρεις;Δουλεύεις στη NASA ξέρω'γω; :rolleyes:

Άσε μας ρε μάστορα πρωί-πρωί...μήπως έχεις καμία σχέση με τον τύπο απ'την Πάτρα που κυκλοφορεί στο youtube και λέει ότι θεράπευσε ένα ανθρωποειδές από aids; :devil:

Άκου λέει,ζουν 10 χρόνια με τα φάρμακα...ποιος πεθαίνει από HIV/Aids σήμερα ρε; :shock: Είσαι τόσο αστοιχείωτος ή μας κάνεις πλάκα;

Οι φαρμακευτικές ανταγωνίζονται η μια την άλλη και σε ενδεχόμενη ανακάλυψη τέτοιου φαρμάκου,θα γινόταν σκοτωμός ποια θα το πρωτοκυκλοφορήσει!

Σε λίγο θα μας πείτε ότι όλα αυτά τα εκατομμύρια που σπαταλούν κάθε χρόνο για την έρευνα νέων θεραπειών,θα σπαταλούν "για τα μάτια του κόσμου"! :rolleyes:

Αλλά έτσι είναι,σ'ένα forum όλοι είναι επιστήμονες ιατροί και ξέρουν μάλιστα που και πότε ανακαλύφθηκε και η θεραπεία του καρκίνου...

Υ.Γ. Δεν μιλάμε για aids αλλά HIV,ξεφτέρια μου...

Είσαι γιατρός;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...