Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μιας και η κουβεντα για τα παρκαρισματα ....Κατι ταμεπλες του τυπου "Χωρος παρκαρισματος πελατων καταστηματος......" τι ισχυ εχουν σε δημοσιο δρομο ??? μεγαλη ισχυ.φωναζεις τροχαια και τρωνε 400 ευρω προστιμο για καταληψη οδοστρωματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Οταν διαβαζω κατι τετοια χαιρομαι πολυ που μενω στα βορειοδυτικα προαστια! ίσως για το θέμα παρκαρίσματος να έχεις δίκιο. οι παραπάνω περιπτώσεις όμως εκτός από το προφανές (πρόβλημα στο παρκάρισμα) δείχνουν και το μέγεθος της καφρίλας μας. σε αυτό δε νομίζω να την γλυτώνεις και σίγουρα θα την βρίσκεις μπροστά σου με άλλες μορφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μην κάνεις καμία βλακεία κ της το αγγίξεις. Γιατί 1000000% η θέση πάρκινγκ έχει οπτική επαφή με το σπίτι της.... Σίγουρα θα επέλεξε τέτοια θέση. Οπότε την δεύτερη φορά θα σε περιμένει ή αυτή ή κάποιος δικός της να δει ποιος είσαι και την έβαψες. ΤΡΟΧΑΙΑ για το πεζοδρόμιο να μάθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Τι μου θυμισατε.... Πριν πολλα χρόνια που έμενα σε ενα σπίτι στην επαρχία πανω σε κατι ανηφόρες, δεν εβρισκα τοσο ευκολα παρκινγκ.. Εβρισκα συχνα όμως στο ακριβως επόμενο σπίτι που έμενε μια γιαγιά ακριβως μπροστα του!! Γενικα πολυ στενα εκει.. Όποτε το αφηνα το αμαξι μου εκεί, τι έκανε η κουτοπονηρη: Έβαζε ένα πλαστικό καφάσι μπροστα ακριβώς απ το αμάξι μου δίχως αφήνοντας μου χώρο εαν ειχε παρκαρει κ καποιος απο πίσω κολλητά. Οπότε έφευγα το έβαζε στην θέση του αμαξιού μου. Μια μερα πριν φυγω μου λέει: -Νεαρέ Κάνουν εργασίες στο πάνω σπίτι, βαφουν κτλ. μην το παρκαρετε εκει. Μα εμένα δε με εχουν ειδοποιησει, αποκλειεται! Εδω δίπλα μένω, θα με φωναζαν τόσο καιρό.. αφού το χα αφησει κ ολοκληρο καλοκαιρι εκει διχως να υπαρξει προβλημα! -Μα νεαρέ μου, αυτο το παρκινγκ ειναι μπροστα στο σπιτι μου.. Ε και?? Δημόσιος δρόμος δε θεωρειται εδώ?? Επειδη ειναι μπροστα στο σπιτι δε σημαινει οτι σας ανηκει κι όλας!! -Καλα νεαρε, οτι πειτε.. Αν το θελατε ας το κανατε ιδιωτικο παρκινγκ κ να το χτιζατε, δε σας φταιω τιποτα εγω ουτε ο καθενας που θελει να παρκαρει εδω περα. -Μα μου κοβετε την θέα!! Την ποια???? Χαχαχα!! Αφηστε το καταλαβα που το πατε, γεια σας! Αργοτερα ο κατω ενοικος μου πε οτι κ αυτουνου τα ιδια ελεγε, διοτι ηθελε να κραταει το παρκινγκ για τον γιο της που ερχοταν 1-2 φορες το χρόνο...ελεος!! Όπως και να χει η ιστορια συνεχιστηκε χωρις αποτελεσμα.. Τις πρωτες φορες αν ειχα χωρο παταγα επιτηδες στριβοντας για να φυγω το καφασι μπας και καταλαβει...αλλα μετα μου βαζε αλλο καφασι+μια μεγαλη κοτρώνα μέσα!! Οπότε την έβγαζα και συνέχιζα να..σπάω το καφάσι!! Καταλαβατε??? θα μου κανε κ καμια ζημια στο αμαξι αν δε το χα προσεξει... Κάποια στιγμη που βαρέθηκα να κανω την ιδια κινηση, το πηρα αργα την νυχτα και το πεταξα σε εναν καδο πολυ πιο μακρια... τα ίδια αυτή ώσπου κάποια στιγμη βαρεθηκε να μου παει κόντρα κ σταματησε...μετα εφυγα απο κεινο το σπιτι. Αλλα απ οτι βλέπω με το που εφυγα συνεχισε το ιδιο βιολι κ σε αλλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημά μου δεν μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα στον τίτλο. Δυστυχώς είμαι από τους πολλούς που δεν έχουν parking στο σπίτι τους. Αναγκάζομαι κι εγώ λοιπόν να βγαίνω στον στίβο της αναζήτησης θέσης κάθε φορά που γυρνάω. Έχω όμως παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό μία τύπισσα (που μόνο τύπισσα δεν είναι έτσι όπως περπατάει), η οποία κάθε φορά που ξεπαρκάρει για να φύγει, βάζει στην θέση το μηχανάκι της (για να μην χάσει την θέση) και όταν γυρίζει βγάζει ωραία και καλά το μηχανάκι της, και ξαναπαρκάρει στο ίδιο σημείο. Αν ήσασταν στην θέση μου δεν θα σας είχαν σπάσει τα νεύρα; Εμείς δηλαδή οι υπόλοιποι τι είμαστε που κάνουμε 10 κύκλους μπας και βρούμε καμία θέση; Sorry ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να αφήσω αυτήν την πουτ-γκουχουγκουχου να κάνει ότι γουστάρει. Να γυρνάω εγώ σπίτι και να βλέπω μία vespa να έχει πιάσει μια ολόκληρη θέση με τον πλέον προκλητικό τρόπο, κι εγω να μην έχω που να παρκάρω. Μπορείτε να μου πείτε πως θα το αντιμετωπίζατε εσείς στην θέση μου; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι. Απλά ανεβάζεις το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο κάποια στιγμή που δε θα σε δει κανείς από τη γειτονιά. Για αρχή δε χρειάζεται να παρκάρεις, θα το κάνει άλλος για εσένα! Διαφορετικός κάθε μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.